jołka
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... 19312&z=16
Widac go ze stacji kolejowej. Ten duzy pusty obszar obok torow to wlasnie to.
Widac go ze stacji kolejowej. Ten duzy pusty obszar obok torow to wlasnie to.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
a jak można tam się dostać bo z centrum widzę daleko chyba troszke jest???czy ta stacja kolejowa jest nadal w użyciu..?czy można sobie dojść??bo mnie zaintrygowałaś...siedze tu już jakiś czas a jeszcze nie udało mi się tak naprawdę nic zobaczyć :(...a to chodzenie po bulringu nudzi....ile można.....uwielbiam zwiedzać poznawać nowe miejsca..moja mama mnie tym zaraziła tylko wciąż szukam wśród znajomych chętnych z takim samym zapałem ale ciężko...:P dzięki za wskazówki :grin:
-
- loczek
- Początkujący
- Reputacja: 0
15-20 min. piechota z centrum, 2 stacje z Moor Street Station albo 1 stacja ze Snow Hill Station. Pociag w kierunku Stoubridge.
A jeszcze ten ichni tramwaj/metro tam dojezdza.
A jeszcze ten ichni tramwaj/metro tam dojezdza.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
dzięki wielkie....a jest coś jeszcze ciekawego co można porobnić w bham nie wiem jakiś paintball??ktoś gra wogóle??bo wiem że skoki spadochroniarskie albo lot na paralotni gdzieś wyczytałam a gra w siatkę...to jest super...czy są jeszcze jakieś inne dziedziny gdzie można by się zapisać albo gdzie można cos takiego odnaleść?
-
- loczek
- Początkujący
wsystko jest na forum tylko grzebac haha
-
- hidalgo4
- Stały Bywalec
Iza ---- Paralotnie , latawce, motocykle, i inne pomysly na pokiereszowanie kosci-- no cóz chcesz to pisz.
Pogoda ostatnio troche kijowa wiec sie troche latanie ucielo, zazwyczaj kombinujemy wyjazdy do walii na weekendy , lub w inne miejsca w uk.
W ten weekend w NEC lub teraz LG Arena, kolo lotniska jest winter sports show http://www.thenec.co.uk/whatson/britishskiandboardshow Ktos ma ochote ???
Jesli chodzi o Polskie Cmentarze to jest ich kilka, pochowani sa glównie zolnierze i kombatanci z II wojny swiatowej. Ostatnio w polskim kosciele ksiadz cos o tym mówil. Mozna emailnac polska parafir pewnie beda w stanie udzielic informacji gdzie zapalic znicza.
Pogoda ostatnio troche kijowa wiec sie troche latanie ucielo, zazwyczaj kombinujemy wyjazdy do walii na weekendy , lub w inne miejsca w uk.
W ten weekend w NEC lub teraz LG Arena, kolo lotniska jest winter sports show http://www.thenec.co.uk/whatson/britishskiandboardshow Ktos ma ochote ???
Jesli chodzi o Polskie Cmentarze to jest ich kilka, pochowani sa glównie zolnierze i kombatanci z II wojny swiatowej. Ostatnio w polskim kosciele ksiadz cos o tym mówil. Mozna emailnac polska parafir pewnie beda w stanie udzielic informacji gdzie zapalic znicza.
-
- marcin.p
- Zadomowiony
- Reputacja: 3
to nie są metody na pokiereszowanie kości.....takie zajęcia na odstresowanie...a winter sports show brzmi interesująco...tylko nie znalazlam informacji o której to się zaczyna... a na forum szukalam jakichś info o sportach, ale chyba jeszcze jestem obłędnym rycerzem...:P i szukanie mi dobrze nie wychodzi :P
-
- loczek
- Początkujący
Marcin, Ty to byś tylko po wystawach do tego Neca chodzil. Kupiles juz rower? To dawaj w weekend do peak district pod jakas gorke podjechac (jesli już się po lotniach pozrastales) :)
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Iza
Szukaj pod sportami i w artykulach. Paralotnie w zawieszeniu bo pogoda troche nie taka, ale jak bedzie jakis wyjazd to damy znac na forum i bedziesz sie mogla zabrac. Raczej nei polatasz , chyba ze w tandemie z instruktorem, ale okolice przepiekne.
Plaz
Rowery zamówilem ale :
1 Musze czekac 2 tygodnie na jeden model speca bo nei maja w magazynie.
2 wysylam caly sprzed do polandi ( za duzo mi rowerów juz nakradli w uk)
Czwartek lecimy poplywac na stechford po 17 ktos ma ochote ?
Szukaj pod sportami i w artykulach. Paralotnie w zawieszeniu bo pogoda troche nie taka, ale jak bedzie jakis wyjazd to damy znac na forum i bedziesz sie mogla zabrac. Raczej nei polatasz , chyba ze w tandemie z instruktorem, ale okolice przepiekne.
Plaz
Rowery zamówilem ale :
1 Musze czekac 2 tygodnie na jeden model speca bo nei maja w magazynie.
2 wysylam caly sprzed do polandi ( za duzo mi rowerów juz nakradli w uk)
Czwartek lecimy poplywac na stechford po 17 ktos ma ochote ?
-
- marcin.p
- Zadomowiony
szkoda że taka pogoda.......o to będę śledziła forum :D...z chęcią bym popływała.....szkoda że pracuję :(......może innym razem....dzięki za wskazówki
-
- loczek
- Początkujący
Wazny komunikat
Od przyszlego tygodnia poprawa pogody .. bardzo mozliwy wyjazd w teren.
Od przyszlego tygodnia poprawa pogody .. bardzo mozliwy wyjazd w teren.
-
- marcin.p
- Zadomowiony
to teraz tylko kciuki żeby napewno było ładnie..:D
[ Dodano: Czw Paź 30, 2008 21:58 ]
a gdzie ewentualnie...już są jakieś założenia...?
[ Dodano: Czw Paź 30, 2008 21:58 ]
a gdzie ewentualnie...już są jakieś założenia...?
-
- loczek
- Początkujący
Tam gdzie swieci slonce i wiatr wieje w dobrym kierunku i z odpowiednia predkoscia :).....
Zazwyczaj miejsce jest potwierdzine na 24 godziny przed wypadem. Jak znam nasze przyzwyczajenia to bedzie to waliia
Zazwyczaj miejsce jest potwierdzine na 24 godziny przed wypadem. Jak znam nasze przyzwyczajenia to bedzie to waliia
-
- marcin.p
- Zadomowiony
coż za zachęcające pierwsze zdanie...szczególnie ta odpowiednia prędkość :P...w walii to jeszcze nie byłam.....ale słyszałam że jest pięknie...:D
-
- loczek
- Początkujący
-
- marcin.p
- Zadomowiony
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3