Hello!
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Hello :wink:
Zupełnie przypadkiem trafiłam na to forum.
Pochodzę z Poznania (Pozdrawiam Poznaniaków ;) ), mieszkam jeszcze tymczasowo w Śremie pod Poznaniem (ze względu na dwie szkoły policealne które chcę koniecznie zrobić), a jedną nogą mieszkam w Solihull z chłopakiem.
Zamierzam rozwijać się w zawodzie i kilku innych artystycznych dziedzinach na wyspach. Póki co działam sobie trochę amatorsko w Polsce (ale nie idzie mi za specjalnie ze względu na brak pracy, kasy, itp). Mam zboczenia zawodowe, uwielbiam różne subkultury głównie za style ubierania, uwielbiam burleskę(marzę by zostać performerką), bardzo lubię tańczyć, grać na gitarze, zwiedzać(mam zamiar kiedyś zwiedzić całe Birmingham), robić zdjęcia, czasem pozuję przed obiektywem(amatorsko), i wiele wiele innych.
Lubię prawie każdy rodzaj muzyki chociaż słucham głównie pop i rock itp.
:oops: Nie wiem co jeszcze napisać...
-

-
Quirin
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 3
Dziękować :oops: :wink: ;srece:
-

-
Quirin
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 3
hey Quirin,
czytalam twoj opis i mnie zaskoczylas :) pozytywnie oczywisciw :) ja moze zbyt wiele wspolnego z toba nie mam ale jesli chodzi o czesc artystyczna to moze mamy troche cos wspolnego...ja amatorsko robie kartki okolicznosciowe roznego typu...swego czasu myslalam o zajeciu sie sprzedawaniem ich alle jakos tak nie mam odwagi :) chociaz bardzo to lubie robic i sie tego nie wstydze...pozdrawiam cie
-

-
monika21j
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ