Rzeszowianie laczcie sie !!!

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 30 maja 2007, 20:10 Rzeszowianie laczcie sie !!!

Pozdro wszystkim . Jestem ciekawy czy moich znajomych tu tez przywialo.

Wiec jesli spedzales czas w licznych rzeszowskich barach np Tawerna lubi Irish chodziles do jednego z wspanialych liceów Np V . Ewentualnie jestes piekna podkarpacka kobieta napisz ....

Z ta kabieta to taki wyglup , kazdy moze sie wpisac

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Nusio » 31 maja 2007, 07:02 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Cześć! :grin:

Studiowałem w Rzeszowie na WSIZ przy ul. Sucharskiego na Baranówce (tak sie chyba ta okolica nazywała... wybacz jeśli coś przekręciłem w nazwie ale to było już 8-9 lat temu). Na koncerty chodziłem do Akademii (podobno już jej nie ma... :cry: szkoda bo fajne miejsce było), a imprezowałem w akademiku - ulicy już sobie nie przypomne, ale naprzeciw wejścia była Biedronka. Ech... to były czasy... :wink: :mrgreen: :mrgreen: Generalnie bardzo miło wspominam Rzeszów, w czasach studenckich nawet myślałem o zamieszkaniu tam na stałe, ale wyszło inaczej :smile:
Nusio
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez vanwaestel » 31 maja 2007, 12:24 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

ja tez tam pobieralem nauki na wydziale lotnictwa! niestety zawinalem sie dosc szybko... ale to prawda baluje sie najlepiej w akademikach (bo do centrum daleko). bylo super!

vanwaestel
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 1 cze 2007, 11:15 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Ja jestem z Rzeszowa ;D Z barow to hmmm zalezy od okresu "Rejs" "Kazamaty" - i gdziepopadlo ;D bywaly tez undergoundowe koncerty w klubie "Pod palma" ew. w "WDK" na dabrowskeigo ;D
Jestem tez Absolwentem V L.O. w Rzeszowie ;D .... i niestety tu cie rozczaruje ;D nie jestem ani piekny ani kobieta ;D phehehe
Pozdrawiam ;D
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez cyrkon1 » 1 cze 2007, 13:44 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Ja też powitam, chociaż nie z okolic :roza:
cyrkon1
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez eigga » 4 cze 2007, 22:51 rzeszowianie.....

hej hej to ja :grin: tez jestem z podkarpacia
Z Tawerny milo wspominam wsciekle psy ;)

eigga
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Magdzia1983 » 5 cze 2007, 16:13 Rzeszowianie ...

I ja jestem z Rzeszowa a dokladnie z Baranowki ...
Pozdrawiam wszystkich! :)
Magdzia1983
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Camel » 6 cze 2007, 17:55 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Witam Cię choć z Rzeszowa nie jestem :)
Camel
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 12 cze 2007, 16:24 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Nop wsciekle psy, piwo z przyprawa , tance na maszcie, gozka zoladkówka ze stara pomarancza, niewygodne beczki na scenie i genialna atmosfera. Bylo tez wspólne wspminanie wypraw i zwracanioe przez burte.

ps

koleka z piatego to pewnie zdzisia myrde zna ??? I jesli moge zapytac który rocznik , moze w kasie mojej byl ??

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 12 cze 2007, 17:03 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

hehhe ja rocznik 83 moimi wychowawcami byli ;D Z.Bebenek ( Zigi Werbelek:)) i R Kuzicka. - trudno nie znac takich osobowoscie ;d jak Myrda,Barszcz,Lepa,Gromska,Bebenek ..mozna by wymieniac ;D
Na profilu mat-inf bylem :D - mialem tez przygode na polibudzie na matematyce z informatyka ale... wyladowalem w UK ;D.
ty ??
Bernii
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 12 cze 2007, 19:37 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

80 rocznik ekologia . fajnie bylo i duzo sie pilo

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez regenwurm » 12 cze 2007, 20:51 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Pozdrawiam rodakow - rzeszowiakow :wink:
A czasy studenckie... ach, dzialo sie dzialo, leciala imprezka za imprezka :grin:
Tu w Anglii wspominam czesto te kultowe imprezki, i nabywam nastepne, rownie ciekawe... :mrgreen:
Ten akademik naprzeciwko Biedronki znam doskonale, tam to ludzie potrafili szalec. Imprezka za imprezka... a z drugiej strony akademika odbywaly sie spotkania AA, ciekawe czy ktorys z mieszkancow tego wesolego budynku sie zalapal? :mrgreen:
regenwurm
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 12 cze 2007, 21:53 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

marcin.p napisał(a):80 rocznik ekologia . fajnie bylo i duzo sie pilo

hehe oj pilo sie pilo :P ... najlepiej wspominam pierwsze 2 lata ogolniaka :P - pozniej starsi zaloganci odeszli a z mlodszymi .... to juz nie to ... strasznie powoli sie rozkrecali ;D

Wybralem ta szkole ze wzgledu na starszych znajomych ;D i fajne dziewczyny ;D

Swoja droga pojechal bym jeszcze kiedys na rajd z w klimacie prof. "Waldka L"

regenwurm
Kobieta w polowie jest prawda,w polowie klamstwem,w calosci zagadka...

Kobieta powinna byc w kuchni kucharka, w salonie dama a w sypialni kur... :P
Bernii
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez regenwurm » 12 cze 2007, 22:03 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Bernii, co Ty mozesz wiedziec o kobietach...? :razz:
regenwurm
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 13 cze 2007, 06:54 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

hej pani red takie posty yto nie pod tym linkiem . Tu zuupelnie inny temat i nie wtracac mi tu zadnych glupot prosze

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ