a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 13 cze 2007, 16:11 a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Generalnie pochodzę ze Szczecina ale od dość dawna mieszkam w Bielsku-Białej. Ciekawi mnie ile osób jest ze Szczecina i czy ktokolwiek jest z Bielska. Ze Szczecina widziałem auto więc zapewne trochę osób jest. A moje dziewcze zauważyło jakąś znajomą dziewczynę na ulicy więc Bielsko chyba też ma tu swoją reprezentację :wink: A tak wogóle to pytam bo czasem można sobie pomóc, tzn jak będę jechał do Polandii to mógłbym coś wziąć,przekazać itd tak samo ktoś mi. Bywam i w Szczecinie i Bielsku. pozdrawiam :grin:

Arek_pie
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Ja jestem z Rycerki, tak ze to prawie Bielsko Biala :mrgreen:
madhavendra
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 14 cze 2007, 07:32 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Ja nie jestem ale witam :P
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez dread » 14 cze 2007, 11:25 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

elo ziom, z ktorej czesci Bielska jestes??? ja jestem z Cyganskiego Lasu,i jest jeszcze kilku ziomkow

pozdro

dread
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 14 cze 2007, 15:58 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Ziom mieszka na przeciwko Beskidzkiego w duużym domu koło nowego Tesco, w ogrodzie mi go wybudowali :cry: Mój kolega Marcin z Poznania mówił że zna kogoś z Cygańskiego!! Może jakieś piwko i wspomnienia naszego przepięknego miasta?? :mrgreen:

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez dread » 14 cze 2007, 17:58 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

jasne, czemu nie.... ta sobota mi odpada, moze byc jedynie piatek, ew. niedziela...

pozdro

dread
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 14 cze 2007, 18:40 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

jutro mi odpada bo po pracy wypadła mi jazda. w niedzielę jestem wolny ale chyba popołudniem dopiero. a tak wogóle to pisz na prv bo niepotrzebnie się śmietnik robi :wink:
Jeszcze pytanie do kolegi z góry tematu...a gdzie jest Rycerka?? :mrgreen:

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez cyrkon1 » 14 cze 2007, 18:51 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Ja nie stamtąd, ale witam i pozdrawiam.
cyrkon1
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez basia » 14 cze 2007, 18:52 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

hej:) ja też z Bielska wraz z mężem... a właściwie z Wapienicy... to niedaleko Cygańskiego a jeszcze bliżej Beskidzkiego... My też jeździmy samochodem do Polski, więc jakby co to nie ma sprawy ;) :twisted:

basia
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 14 cze 2007, 21:29 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

no właściwie to Wapienica jest częścią Bielska z tego co wiem.Często tamtędy jeżdżę do Jaworza do znajomych.jeju jak tam jest pięknie!! autko macie angielskie czy na SBckich blachach??:P bo takowych w Anglii nie widziałem. Ja jeżdżę niestety na szczecińskich.kiedy do Polski się wybieracie?ja chyba pod koniec lipca na tydzień.Hmm a może tak zrobić mały spocik Bielskich anglików? :wink: kurcze, 2 lata tam mieszkałem ale kocham to miasto strasznie :grin:

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny

Arek_pie napisał(a):jutro mi odpada bo po pracy wypadła mi jazda. w niedzielę jestem wolny ale chyba popołudniem dopiero. a tak wogóle to pisz na prv bo niepotrzebnie się śmietnik robi :wink:
Jeszcze pytanie do kolegi z góry tematu...a gdzie jest Rycerka?? :mrgreen:

Jestes z Bielska i nie wiesz gdzie jest Rycerka? :cool: Cienutko koles, cieniutko :wink:
madhavendra
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 16 cze 2007, 14:33 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

ale ja dopiero ponad 2 lata mieszkam w Bielsku :razz: zaraz sprawdzę na necie gdzie to :oops: już sprawdziłem :mrgreen: niedaleko Zwardonia. Ech jak tak sobie wspominam te tereny to aż mi żal d.. ściska że w tym syfie muszę siedzieć :cry:

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez basia » 16 cze 2007, 16:28 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

Autko mamy na angielskich blachach- też nie widziałąm bielskich tutaj :neutral: co do spotkania to my na to jak na lato!!!! Do Bielska jedziemy 19 lipca- już niedługo :mrgreen: pozdrawiam :wink:

basia
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Arek_pie » 16 cze 2007, 17:28 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

oooo a ja jadę po 20 lipca :mrgreen: tzn spotkamy się jak nadejdzie lato?ooo to jeszcze długo :wink: pozdrawiam :smile:

Arek_pie
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez glabi » 17 cze 2007, 10:16 Re: a jest ktoś z Bielska-Białej lub Szczecina??

witam jestem tu nowa .Mam na imie Magda i jestem ze Szczecina i jak juz zdazylam sie zorientowac nie ma wielu osob z tej czesci Polski :lol:

glabi
Przyczajony

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ