Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez oxyhemoglobina » 8 lis 2007, 00:22 Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

Czesc Rodacy..

Jak sie pewnie domyslacie jestem tu swiezutka i zwazywszy na to ze nikogo tu nie znam zwyczajnie sie przedstawiam a wiec 24 latka temu we wrzesniu nazwano mnie Izabela i tak juz zostalo :) O polskich perypetiach z mego "przecudnego zycia" moze innym razem wiec ominmy ten rozdzial i wskoczmy do rozdzialu zatytuowanego "Anglia"... przyjechalam tu sobie prawie rok temu i tak mi sie spodobalo ( w sumie zastanawiam sie co tak naprawde ), ze juz zostalam... Nie mam zamiaru wracac bo i po co? Jestem tu juz prawie rok i nie zaczelam zadnych studiow z czego jestem bardzo niezadowolona... wiem wiem troche to straszne ze ktos mieszkajac rok w miescie nie ma pojecia jak zalatwic sobie szkole.. ale niewazne.. moze pewnego dnia spotkam tu kogos kto mi doradzi i pomoze.. Co do pracy hmm nie jest zle.. klub, restauracja.. zadnych fabryk ( one jakos sa chyba nie dla mnie )... mieszkam sobie na Harborne :) kocham ta dzielnice... niestety w domku w ktorym obecnie mieszkam moge zostac tylko do swiat.. wiec jestem w trakcie poszukiwan pokoju w fajnej dzielncy u fajnych ludzi :) To by chyba bylo na tyle na ta chwile... nie mozna byc za bardzo wylewnym na pierwszej randce prawda hehe:) ok wiec mam nadzieje ze poznaliscie mnie juz trszke lepiej i nawiaze tu jakies fajne znajomosci... pozdrawiam wszystkich serdecznie i do poklikania :)

oxyhemoglobina
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 8 lis 2007, 00:26 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

Witam witam i zapewniam ze u Nas nie bedziesz sie nudzic :wink:
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Mlody » 8 lis 2007, 00:27 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

Czesc Rodaczka....

Orginalny loging i orginalne wejscie :mrgreen:

mi sie podoba, wstep ....

Pozdrawiam... :>

Mlody
Rozeznany

Neutralny

Wejście smoka :mrgreen:

witamy i pozdrawiamy nową forumowiczkę :wink:
Kaliszanin81
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 8 lis 2007, 00:32 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

czesc i fajnie ze jestes......

pozdro :mrgreen:
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez oxyhemoglobina » 8 lis 2007, 00:36 :)

Szczerze? Niespodziewalam sie tak szybkiego i takiego odzewu :) milo bardzo ze niektorzy z Was rowniez cierpia na bezsennosc :)

oxyhemoglobina
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mlody » 8 lis 2007, 00:38 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

to nie bezsennosc to choroba zwana forum :mrgreen: za duzo sie tu dzieje zeby spac :razz:

Mlody
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 8 lis 2007, 00:41 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

ha ha ha ha naprawde mialas niespotykanie ladne przywitanie. Trafilas w dobrym momencie :mrgreen:
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anek chyba rzeczywiscie zaczne sie cieszyc ze swojej bezsennosci... :)

oxyhemoglobina
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mlody » 8 lis 2007, 00:52 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

hmmm.... niezawsze jest tu tak jak dzis, ale wyjatkowo wesolo jest :>

bynajmniej jak dla mnie :mrgreen:

Mlody
Rozeznany

Neutralny

Pytanko mam takie male kiedy i gdzie organizowane sa jakies spotkania forumowiczow? Chetnie sie wybiore by poznac z kim mam przyjemnosc :P

oxyhemoglobina
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 8 lis 2007, 00:54 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

ja tez jeszcz enie bylam na zadnym...ale na nastepne sie wybiore ;)
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mlody » 8 lis 2007, 00:56 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

ja juz mialem byc pol roku temu ale niestety zawsze cos, ale po nowym roku napewno sie wybiore :razz:

Mlody
Rozeznany

Neutralny

Wszystko ladnie pieknie tylko ja nadal nie znam odpowiedzi na pytanie kiedy i gdzie bedzie nastepne?

oxyhemoglobina
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 8 lis 2007, 01:00 Re: Witam wszystkich zagorzalych forumowiczow :)

oj tego nikt jeszcze niewie hihihi ale jak cos ustala to bedziesz wiedziala jako jedna z pierwszych - wystarczy tu zagladac ;)
olivka
Zadomowiony

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ