jołka
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
witam wszystkich jestem tu nowa choć forum śledzę już od jakiegoś czasu..i nareszcie udało mi sie zmobilizowac i napisac cos.....bo o sobie nie lubię.... :oops:
-
- loczek
- Początkujący
- Reputacja: 0
jołka loczku, nie jest tak źle . Otworzysz sie w kolejnych postach he he :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
witam witam :-)
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
witamy skryte dusze :twisted:
-
- hidalgo4
- Stały Bywalec
to może zacznę powoli się otwierać......mam na imię Iza....hmmm ale w pracy nazywają mnie izzy wizzy :wink: co lubię..???? może zacznę od tego czego nie lubię-->> nuda i monotonia....to mnie zabija...uwielbiam czytać książki...chciałabym spróbować sportów ekstremalnych... :oops: dzięki za słowa otuchy i za opowiedź na mojego posta :mrgreen:
-
- loczek
- Początkujący
no jak sie otwiorzysz to czekaja fantastyczne nagorody na forum : zainteresowanie innych, moze szaleni adoratorzy no i miano naj forumowicza a najwiesza z nagrod mozna zostac organizatotem parapetowki dla znajomych z forum hihi
-
- hidalgo4
- Stały Bywalec
jakie cenne nagrody...narobiłeś mi nadziei :grin: szczególnie Ci szaleni adoratorzy...już słyszę pukanie do drzwi... :wink: ciężko się tak otworzyć..bo ja nie lubię pisać o sobie mam wady i zalety jak każdy trzeba mnie poznać i wtedy można ocenić....nie chcę sobie jakiejś reklamy robić..chciałabym poznać fajnych tak jak ja nie lubiących nudy ludzi żeby hdzieś wyjść pogadać pośmiać się nie lubię być sama....czasami się śmieję że jestem uzależniona od ludzi -->> jestem straszną gadułą :razz: a jak znajde pokój to może się zrobi jakąś parapetówkę... :wink:
-
- loczek
- Początkujący
Loczku reklama dźwignią handlu, więc sama rozumiesz. Nikt oprócz Ciebi tego nie zrobi. Ja również witam Cię ciepło w rodzinie forumowiczów. Otwieraj się szybko, nie ma na co czekać. A organizacja parapetówki to świetny pomysł. :) Jak nie będziesz miała kogo zaprosić, chętnych nie zabraknie. Ja jakiś czas temu zostałam zaproszona na paratetówke do osoby, której nigdy w życiu nie widziałam. Było ponad 20 osób i było świetnie, choć nie ukrywam, że trochę się bałam. No wiesz, każdy z nas pochodzi z innej bajki....... Do dziś utrzymujemy kontakt. Więc wiesz co chcę przez to powiedzieć? Skoro jesteś uzależniona od ludzi i lubisz dużo pisać to świetnie, że trafiłaś do nas.
Witam Cię w imieniu wszystkich chlebem i solą............... Tak po polsku, bo chyba frytkami nie chcesz być częstowana na wejściu?
:-)
Witam Cię w imieniu wszystkich chlebem i solą............... Tak po polsku, bo chyba frytkami nie chcesz być częstowana na wejściu?
:-)
-
- Beata
- Stały Bywalec
- Reputacja: 8
nie nie frytkom zdecydowanie mówimy nie :P ale chleb i sól super pomysł....postaram się jak najwięcej z siebie wydusić i przelać na komputer....no jak znajdziemy mieszkanko i moja współlokatorka się zgodzi to będzie biba .....narazie w trakcie poszukiwań jesteśmy..ciężko coś znaleść ale nie ma co tracić nadziei....szukający zawsze kiedyś znajdują...ja tu gadu gadu a hallowen się zbliża i mam takie pytanie czy forumowicze którzy są tu dłużej coś robią...a raczej czy coś się dzieje...w Birmingham w ten wieczór...????pozdrawiam
-
- loczek
- Początkujący
Jak się spędza ten wieczór w gronie swoich rodaków, to można zapalić znicze. :)
Przykro mi. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Oczywiście można też zorganizować imprezę i się poprzebierać.
To brzmi bardziej zachęcająco.
:)
Przykro mi. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Oczywiście można też zorganizować imprezę i się poprzebierać.
To brzmi bardziej zachęcająco.
:)
-
- Beata
- Stały Bywalec
- Reputacja: 8
A gdzie byscie te znicze palili? W domu? :grin:Beata napisał(a):można zapalić znicze.
W Birmingham spedza sie ten dzien (noc ;) )w klubach w przebraniach, Dzieci chodza po domach po trick or treat.
Ja nie swietuje halloween wiec dla mnie to dzien jak codzien.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
a nie wiesz gdzie jest jakis jeżeli jest tu taki--> Polski cmentarz bo z chęcią bym się przeszła...
a przebieranie to tez myslałam z koleżanką się przebrać...trochę śmiechu można przy tym mieć...:D
[ Dodano: Pią Paź 24, 2008 19:34 ]
to tez nie jest zły pomysł bym się przeszła do takiego klubu...:P mogło by byc zabawnie ....conajmniej śmiesznie..:P
a przebieranie to tez myslałam z koleżanką się przebrać...trochę śmiechu można przy tym mieć...:D
[ Dodano: Pią Paź 24, 2008 19:34 ]
to tez nie jest zły pomysł bym się przeszła do takiego klubu...:P mogło by byc zabawnie ....conajmniej śmiesznie..:P
-
- loczek
- Początkujący
Nie wiem czy jest polski cmentarz, ale na Jewellery Quarter Jest stary cmentarz ktory robi wrażenie.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
tez mnie nie bawi to dziwacze sw wole nasza pl tradycje
-
- hidalgo4
- Stały Bywalec
wow ale piękny cmentarz nie jest zadbany....ale piękne są te zdjecia chyba się tam przejdę nie wiem gdzie to jest dokładnie...ale może uda mi się znaleść...dzięki za zdjęcia....nasze Polskie tradycyjne "święto" nic go nie zastąpi.......ale zawsze jest warto zobaczyć jaka u innych jest tradycja.....
-
- loczek
- Początkujący
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3