Adam wita wszystkich

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Muzynekbambo » 15 lis 2010, 16:45 Adam wita wszystkich

Adam lat 27 . Pojawilem sie tu przypadkowo. W Anglii jestem od 5 lat :) Szukam samego siebie jak narazie i znalezc nie moge . O sobie mowic nie lubie , chociaz strasznie jestem gadatliwy . Szybko nawiazuje kontakty i staram sie byc zawsze nastawion pozytywnie do nowo poznanych osob :D Pozdrawiam wszystkich Polakow z zagranicy .

Muzynekbambo
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez cycha20 » 15 lis 2010, 22:01 Re: Adam wita wszystkich

Wszyscy witają Adama :)

cycha20
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Muzynekbambo » 16 lis 2010, 13:43 Re: Adam wita wszystkich

Dziekuje :D Teraz pytanie czy Ty jestes glosem wszystkich i ich przedstawicielem :P hehe zart :)

Muzynekbambo
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 17 lis 2010, 00:08 Re: Adam wita wszystkich

Muzynekbambo napisał(a):Dziekuje :D Teraz pytanie czy Ty jestes glosem wszystkich i ich przedstawicielem :P hehe zart :)

W sumie nie jest, ale ja sie podpisuje pod tym :] Witamy.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez PaulaKiss » 19 lis 2010, 14:44 Re: Adam wita wszystkich

Odwdzięczam się - wpadam - gorąco witam - pozdrawiam ;)

PaulaKiss
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Tasia » 20 lis 2010, 14:05 Re: Adam wita wszystkich

@up - lepiej nie wpadaj, młoda jesteś :)

Ano cześć, witamy, witamy.
Tasia
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Muzynekbambo » 21 lis 2010, 09:31 Re: Adam wita wszystkich

Jak powoli sie tu tloczno robi . Wiecie ,ze od 2,5 roku jak mieszkam w Bromsgrove ( obok Birmingham ) nigdy nie spotykalem sie z zadnymi rodakami ? Mam 3 znajomych reszta to anglicy i inne narodowosci ... Nie wiem moze za duzo problemow mialem przez pseudo polskich przyjaciol na tej ziemi ... Czas chyba to zmienic :) Pomozecie ? hehe ...

[ Dodano: |21 Lis 2010|, o 09:36 ]
A slyszal ktos o polskiej restauracji w Great Bridge ? Tak z ciekawosci pytam bo od czasu do czasu lubie tam cos zjesc :P Ostatnio dawno nie bylem ....

[ Dodano: |21 Lis 2010|, o 09:38 ]
Dziekuje w ogole za mile powitania wszystkich udzielajacym sie w moim temacie :D Kurcze fajne to forum ....

Muzynekbambo
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Tasia » 21 lis 2010, 15:08 Re: Adam wita wszystkich

A widzisz, nie każdy Polak Polakowi wilkiem, co niestety często się w tym kraju zdarza :P

Nie słyszałam nawet o miejscu w którym mieszkasz, a co do restauracji, to uwielbiam taką chińską w centrum, płacisz i jesz ile chcesz, takie pyszne jedzonko, że masakra :)
Tasia
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Muzynekbambo » 22 lis 2010, 09:25 Re: Adam wita wszystkich

Bromsgrove to male angielskie miasteczko kawalek od birmingham , strasznie ladne i czyste :D Polecam glownie dla osob ktore szukaja ucieczki od zgielku wielkich miast ... Strasznie duzo sciezek spacerowych na tzw. Country sides . Swietne miejsce do relaksu i oderwania sie od rzeczywistosci :D Mamy tutaj kilka ladnych pubow w okolicach kanalow , centrum posiada 2 kluby ale nie polecam . Latwy do nas tez jest dojazd bo pociagiem z New Street 20 min , a autobusy jezdza co jakies 30 min . Zapraszam :D znam kilka fajnych miejsc gdzie zobaczyc mozna inna Anglie :D

[ Dodano: |22 Lis 2010|, o 09:26 ]
Restauracja nazywa sie Polonia i znajduje sie gdzies w Great Bridge . Polecam .... Ja sobie mysle o tym dobrym jedzeniu ... ehhhh ...

Muzynekbambo
Przyczajony

Neutralny

PostNapisane przez maurycy » 27 lis 2010, 11:48 Re: Adam wita wszystkich

Witam !
No wszystko ladnie... a jak z praca tam w tym Twoim miasteczku?

maurycy

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ