Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez kiniar » 22 sty 2007, 18:40 Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

Hej witam wszystkich!

Mam na imie Kinga i strasznie sie ciesze ze znalazłam to forum :grin:

Do Birmingham wybieram się pod koniec marca i super ze jest jakas społeczność dzięki której można się poczuć pewniej na miejscu ;) (jest z kim pogadac)

Niestety jadę szukać pracy dopiero na miejscu i mam nadzieje ze nie powiecie ze to głupie Chyba ze rzeczywiscie głupie to mówcie ;-)

pozdrowionka najserdeczniejsze

kiniar
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 22 sty 2007, 18:46 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

kiniar, witaj witaj ! :))))))
i pozdrawiam bardzo serdecznie Ciebie :)
Lee
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lukaas85 » 22 sty 2007, 22:44 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

sieeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:wink:
Lukaas85
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 23 sty 2007, 00:21 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

Witaj !!

to mowisz ze pracy nie bedziesz miala... a bedziesz miala gdzie spac? :DDD
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kodi » 23 sty 2007, 03:35 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

kiniar,

Witaj :) Chyba masz juz propozycje noclego od Mike,...:D pozdrowionka
kodi
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kiniar » 23 sty 2007, 17:38 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

Hihi no szukam jakiegos logicznego pokoju do wynajmu i widzialam oferte takiej firmy o ktorej juz czytalam na tym forum ze niezbyt Ale nie wiem bo tylko jedna osoba sie wypowiadala na ten temat :neutral: wiec coz ... raz sie zyje (pod mostem tez zyc mozna :wink: )

Mike
A co proponujesz? :wink: Hihi tylko tak zeby moj chłopak sie mogl dolaczyc do tych planow bo jest szansa że ze mną pojedzie :wink:

kiniar
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 24 sty 2007, 00:03 Re: Heeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa !!! :D

kiniar napisał(a): Hihi tylko tak zeby moj chłopak sie mogl dolaczyc do tych planow bo jest szansa że ze mną pojedzie :wink:

Nie nie!! z twoim chlopakiem nie chce spac!! HaHaHa!!!!

tak sobie tylko zartuje, obecnie mam 70 m2 dla samego siebie, niedlugo przyjezdza siostra i to tyle, zadnego wspolokatora mi nie trzeba no chyba ze zaprzyjaznil bym sie z jakas milą niewiastą to czemu by nie :cool:

Znam jedno miejsce na Perry Barr nazywa sie Villa i wynajmuje sie same pokoje, podobno mieszka tam 80 % Polakow i wszyscy pracuja na lotnisku robiac kanapki w stolowce :mrgreen: Mysle ze na poczatek to miejsce moglo by byc dobre bo pewnie nie trzeba pokazywac papierow z banku ani rachonkow jak to ma miejsce w agencjach wynajmujacych domy...
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ