Witam .
Jak w temacie 15/10/2013 odbedzie sie mecz Anglia vs Polska na Wembley :) Mam przeczucie ze wygramy ten mecz i ze wkoncu
pierwszy raz od 1973 pokonamy Anglikow na ich wlsnym stadionie - tak jestem optymista :) Wierze w nasza druzyne i wierze ze potrafia grac naprawde bardzo dobra pilke jesli maja odpowiednia motywacje .
Mam zamiar wybrac sie na mecz - jest tylko maly problem :( na angielkich stronach nie sprzedaja juz biletow dla Polskich kibicow na Polskie sektory :( Mozna kupic bilety tylko na angielskie sektory ale..... nie bedzie mozliwosci wlozenia swoich barw narodowych:( pod grozba usuniecia ze stadionu i bez zwrotu pieniazkow za bilet - wrrrrr :twisted:
Jedynie co to od
9 Wrzesnia zaczyna sie sprzedaz biletow na polskiej stronce :) w cenie
240zl za bilet + 150 zl za wysylke do angli ( cena wysylki nie zalezna od ilosci biletow ) .
Przeszukalem wszystkie angielskie strony i zagraniczne i najtanszy jaki znalazlem na Polski sektor to 150 funtow :558: .
Teraz pytanko czy wybiera sie ktos na Wembley ? i bedzie zamawial bilety ?
Ja bede warowal przy kompie 9 Wrzesnia i zamawiam bo chce zobaczyc jak Polska gromi Anglie na Wembley :) Ktos Chetny???????
Ponizej dwa filmiki pieknej gry :)