gramy w siatke!!!

Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych

Nie wybranoPostNapisane przez arzon » 7 lis 2006, 20:48 Re: gramy w siatke!!!

witam.
ja rowniez pisze sie na siatke,kosza lub pilke nozna-mozecie na mnie liczyc.jesli chodzi o poziom mojej gry to w noge sobie radze,jesli chodzi o pozostale dyscypliny -- zasady znam :wink:

pozdrawiam

arzon
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Gp » 10 lis 2006, 22:53 Re: gramy w siatke!!!

No to gdzie i kiedy? Trzeba sie poruszać przed sezonem narciarskim ! W kraju prowadziłem taki temat siatkowy ale tutaj niech pociągną go inni - młodzi. Własnie - jest szansa dla młodych.
Proponuje omówić najpierw uniwersalny czas spotkania na sali np 20.00 do 22.00 jest optymalne.
Druga sprawa to dzien tygodnia - z dala od weekendow bo będą się ludzie zrywać i nie będzie składów. Najlepsza jest środa- wiem to z doświadczenia.
Kto pociągnie temat. Moj adres gp701001@yahoo.co.uk
Jak bedzie 6 -ciu chetnych to już wystarczy na początek.

Gp
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 14 lis 2006, 13:26 Re: gramy w siatke!!!

http://www.buvc.co.uk/

Panowie i Panie. Wszystkich zainteresowanych prosze o sprawdzenie tej stronki. Moze jest to rozwiazanie kilku problemow? Ceny nie strasza a chyba gwarantuja jakosc sali i zabawy.
Proponuje wspolne odwiedzenie tej instytucji na przyklad w ta sobote ( w dzien) przez wszystkich albo wiekszosc zainteresowanych jednoczesnie.TO POZWOLI ROWNIEZ OKRESLIC KTO NAPRAWDE CHCE POGRAC A KTO TYLKO LUBI POGADAC.
Co wy na to?????????
anirad
Stały Bywalec

Reputacja: 76
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez rondzik » 14 lis 2006, 15:40 Re: gramy w siatke!!!

Ja troche nie rozumiem tych oplat. Jak ty je rozumiesz?

Rzecz w tym ze ja dzwonilem do Booking Office w Munrow Centre (czyli centum sportowego uniwersytetu) w kwesti wynajecia sali. Kobieta ponformowala mnie ze aby wynajac sa;e trzeba byc czlonkiem centrum za okolo 140 funtow rocznie, a koszt sali za godzine to ok 80 funtow. Koszt sali do squasha 37. Wiec ceny sa masakryczne. Szczegoly tutaj http://www.bham.ac.uk/usb_page.asp?sect ... 1900100012

Dla porownania, wynajecie sali w Birmingham Sports Centre w Balsall Heath kosztuje 24 funty za godzine. Dzwonilem tam tez, maja wolne terminy w soboty i niedziele, ale niestety nie moga zagwarantowac dostepnosci sali w kazdy weekend, bo organizuja jakies imprezy od czasu do czasu. Podobna cena jest w Lozells Leisure Centre (22 funty).
Takich centrow jest sporo (do gry w kosza wiecej niz tych w siate), problemem tylko jest znalezienie takiego ktory bedzie pasowac z dojazdem i bedzie mail wolny termin.

Dla zainteresowanych pod tym linkiem jest lista centrow sportowych gdzie mozna grac w siatke - http://www.birmingham.gov.uk/GenerateCo ... ENU_ID=735

Pozdrawiam
rondzik
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 14 lis 2006, 17:38 Re: gramy w siatke!!!

takie ceny jak piszesz nie sa zabojcze, powiedzmy 30 -40 funtow za godzine podzielone przez okolo 12-15 osob i wychodza grosze.w polsce wynajmowalismy z kolegami sale co sobote na 3 godziny i to jest czas ktory w/g mnie jest ok.pod warunkiem ze znajdziemy grupe osob ktore beda chcialy chodzic i placic ( i to z gory).ja moge zagwarantowac 4 osoby. tyle ze my jestesmy dostepni tylko w weekendy. co do miejsca to jest mi obojetne - dojade wszedzie.
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Gp » 14 lis 2006, 18:29 Re: gramy w siatke!!!

Rondzik ma rację. Też sprawdzałem 22-26funtów za godzinę jest dostepne i do przyjęcia. Z doświadczenia wiem, że zawsze trudno o dyscyplinę - jeszcze trudniej gdy opłata jest spora wtedy tworzy sie bariera: ci co przyszli pękaja bo musza zabulic za cały skład i cały plan diabli wzięli. Weekend jest najgorszym rozwiązaniem - i pisze tak nie dlatego że mi np. nie pasuje. Owszem pasuje, ale wiem, że zawsze wielu ludkom wypadnie wtedy wyjazd, ryby, chrzciny :razz: , tesciowa z lotniska :!: itd.

Gp
Początkujący

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez arzon » 14 lis 2006, 22:04 Re: gramy w siatke!!!

zgadzam sie z przedmowca.rowniez jestem za tym zeby pograc w tygodniu i propunuje przejsc do konkretow.z tego co wyczytalem to rondzik dzwonil juz tu i tam wiec wie wiecej niz ja na ten temat czyli mamy chetnego do wynajecia sali:)sorki ziomek.jesli chodzi o miejsce to niech to bedzie w miare jak najblizej centrum.aby rondzik mogl sie wziac za wynajecie sali musi wiedziec kto jest gotow zaplacic a nawet dac mu pieniadze z gory zeby sie nie martwil ze ktos go wystawi.wiec ja sie pisze jako pierwszy(oczywiscie jak sie godzi byc organizatorem)pieniazki z gory.nie wiemy narazie ile gdyz ilosc osob chetnynych nie jest znana wiec moze niech potwierdza swoja gotowosc do wyjscia te osoby ktore moga pograc w tygodniu.mysle ze juz czas posunac sie krok do przodu w organizacji tego tematu.pieniazki moge ci dostarczyc na 4 spotkaniu birmingham-mam nadzieje ze bedziesz?

pozdrawiam

arzon
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 15 lis 2006, 00:23 Re: gramy w siatke!!!

dla nas tydzien odpada. tylko sobota albo niedziela. idealna bylaby sobota po poludniu , powiedzmy okolo 16. wtedy ci co chca sie jeszcze pobawic to zdaza a reszta z czystym sercem po meczyku na piwko moglaby skoczyc.
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 21 lis 2006, 01:36 Re: gramy w siatke!!!

hej Chlopaki i dziewczeta mnie wpiszcie. Ja mam membership w Living Well i maja pare osrodków na miescie , popytam w czwartek czy mieji by gdzies wystarczajaco duza salke. Ze mna na pewno byla by moja kobietka co w siate wymiata jak malo kto i jeden kumpel .

Wiec nas jest na pewno 3 wszyscy mamy auta wiec zawsze na miejsce dotrzemy , Salke trzeba wziasc wieczorek kolo godziny 21 bo korki na miescie mniejsze i mniej czasu sie traci.

Moja propozycja chocmy na pivo w niedziele powiedzmy 16:00 Apres Bar B31 Summer Row i zobaczymy co z tego wyjdzie .

Podaje mój telefon kontaktowy 07929207085 , - jak nie odbieram to texta prosze wyslac to oddzwonie.

Bylo by fajnie zobaczyc jak u was zed wzrostem bo ja moge najwyzej jako libero robic .

pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia w niedziele

ps my mamy czlonkowsto w Living Well, niestety uzywamy tej w centrum i salki maja za male na siatke, ale maja pare osrodków na miescie popytam i dam wam znac.

pozdro

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 23 lis 2006, 11:22 Re: gramy w siatke!!!

Liwing well nie ma takiej sali. pozostaje wynajecie od Bham City Council co nie kosztuje drogo ale jak widac ( czyli jak zwykle) zapal konczy sie na pisaniu.....

postaram sie wpasc w niedziele
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 23 lis 2006, 15:09 Re: gramy w siatke!!!

a moze zamiast w pubie umowimy sie na sali gimnastycznej?

wykaz najtanszych (30 za godzinke) http://www.leisure.birmingham.gov.uk/se ... eyball.htm
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 24 lis 2006, 21:35 Re: gramy w siatke!!!

i jak zwykle z planami ,moje sie posypale musze ze swoja kobieta jakis czas spedzic .

sorry

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 30 lis 2006, 13:55 Re: gramy w siatke!!!

no i jak to zwykle bywa , siatkowke mozemy poogladac w telewizji.............
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez yoko » 30 lis 2006, 18:52 Re: gramy w siatke!!!

anirad napisał(a):no i jak to zwykle bywa , siatkowke mozemy poogladac w telewizji.............

czy mozesz mi zdradzic sekret i powiedziec gdzie ogladasz mecze siatkowki? masz Polsat Cyfrowy, puszczaja w jakims barze, czy byl to tylko tekst podkreslajacy bezradnosc, gdyz spotkanie nie wyszlo?? :mrgreen:

bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. moj maz po meczu Polska-Rosja 2 dni po scianach chodzil wkurzony ze nie mogl obejrzec

pozdrawiam
yoko
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez anirad » 30 lis 2006, 23:32 Re: gramy w siatke!!!

Mam Polsat cyfrowy i juz nastawione wszystkie budziki na sobote na 6 rano :mrgreen:
anirad
Stały Bywalec

Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona