Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez -eMPe- » 3 mar 2013, 16:12 Re: Samotni faceci w Birmingham

Masz racje, tylko chodzi o to zeby obdarowywana rowniez nie byla egoistka..
A chetnie oddalbym swoje auto kobiecie w ktorej bylbym zakochany, bo chce kupic sobie inne a do starego wciaz mam uczucia, i fajnie byloby go miec gdzies blisko ;-)

-eMPe-
Rozeznany

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 mar 2013, 16:18 Re: Samotni faceci w Birmingham

-eMPe- napisał(a):Masz racje, tylko chodzi o to zeby obdarowywana rowniez nie byla egoistka..
A chetnie oddalbym swoje auto kobiecie w ktorej bylbym zakochany, bo chce kupic sobie inne a do starego wciaz mam uczucia, i fajnie byloby go miec gdzies blisko ;-)

Czy takie zachowanie nie jest formą egoizmu hehe dam jej mój ukochany uwielbiany samochód bo kupuje sobie nowy a starego nie chce tracić hehe zostaw sobie stary a jej kup nowy by kobieta nie musiała chodzić pieszo pomyśl o niej a nie o swoich uczuciach do starego samochodu !

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez mam37 » 3 mar 2013, 16:36 Re: Samotni faceci w Birmingham

i jak tu was nie kochać Panowie :P

mam37
Stały Bywalec

Reputacja: 45
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 mar 2013, 16:48 Re: Samotni faceci w Birmingham

mam37 napisał(a):i jak tu was nie kochać Panowie :P

Krotko, prosze nas nie kochac krotko

samotny
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ulak » 3 mar 2013, 17:57 Re: Samotni faceci w Birmingham

Witam..
widze ze autor watku dobrze sie bawi :D
A nie zawsze tak to wyglada, ze jest zabawne.Jesli lubisz sie bawic swoim zyciem- powodzenia, tylko gdzie ono Cie zawiedzie? A co do zakupu autek...a co na to prosze pana, jesli pani nie potrzebuje twego autka , bo juz posiada nie tylko swoje autko ale i swoja wspaniala niezaleznosc finansowa? :lol: Pozdrawiam

ulak
Raczkujący

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 mar 2013, 18:18 Re: Samotni faceci w Birmingham

ulak napisał(a):Witam..
widze ze autor watku dobrze sie bawi :D
A nie zawsze tak to wyglada, ze jest zabawne.Jesli lubisz sie bawic swoim zyciem- powodzenia, tylko gdzie ono Cie zawiedzie? A co do zakupu autek...a co na to prosze pana, jesli pani nie potrzebuje twego autka , bo juz posiada nie tylko swoje autko ale i swoja wspaniala niezaleznosc finansowa? :lol: Pozdrawiam

Teraz to chyba wszyscy zaczelismy sie bawic. Jakas autoreklama sie wlaczyla. Ja bawie sie na pewno ale kurier to chyba nie bo on powaznie do tego watku podchodzi jako jedyny chyba :)

samotny
Rozeznany

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 3 mar 2013, 19:01 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kłaniam

No to się rozpisaliście od rana. I nic i nienazwanych!!

Za dużo by cytowac więc tylko przytoczę niektóre wypowiedzi i odpowiem wg mojego poglądu.

Facet powinien kupować kwiatki, perfumy itp. A dlaczego? No dlaczego sie pytam ma kupować a nie otrzymywać? Czy ta wypowiedź nie powinna brzmieć: jesli facet mi sie podoba to powinnam mu kupować piwusio, gazetki i super olej do samochodu? Powinnam go rozpieszczać i hołubić co by mi nie spierdzielił?
A z jakiej to racji to faceci mają tak rozpieszczać a nie kobiety nas?
Dodam, ze nie twierdze, że nie powinni:D Ale MY TEŻ CHCEMY BYĆ ROZPIESZCZANI!

Powinien odprowadzić do domu? Kurna!! Ciemno było, grupki młodzieży itp. Co miał bidula ryja narażać? A jakby oberwał w dzioba od dumnego przedstawiciela afgańskiej mniejszości narodowej to byś mu sms współczujący wysłała? Ty miałaś blisko, na swoim terenie byłaś:D

Oddawanie starego auta swojej lubej i kupowanie nowego sobie ejst wyrazem zdecydowanie miłości i troski. Przecież jakby kupić kobiecie swej ukochanej nowe auto, to nie dosć, ze w stresie by żyła to jeszcze by kompleksy dodatkowe miała, ze ma ładniejsze i nowsze autko od niego. A przecież żadna z Was nie chce byśmy czyli się be. Kochacie nas i troszczycie się o nasze samopoczucie. Toż troska o bliskich w naturze kobiecej, u jej korzeni leży.

Podoba mi się wypowiedz ulak. Kurna! Gratki!! Aż mi się zazdrość i zawiść włączyła. No może nie zawiść, ale zazdrość na pewno. Co prawda niby tez jestem niezależny finansowo i stabilny materialnie ale nie aż!
W takiej sytuacji, gdy kobieta jest niezależna finansowo i ma swoje autko, to zawsze na dzień kobiet łatwiej. Bo mozna jej kupić choinke zapachową, olej, nowe pokrowce, kołpaki czy czernidło do plastików. Nie trzeba się męczyć z doborem perfumów, które przecież i tak kupimy złe... Bo za tanie lub nie w tej gazecie reklamowane były.
Polecam związki z kobietami co to auto swe własne mają.

Kurier1111 - bijesz rekordy swym topikiem. Jestem pod wrażeniem.
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 3 mar 2013, 19:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

samotny

nie znasz nie oceniaj ;) czasem pozory myla :D

P-C dzieki :D ale to zasluga tych co tu pisza,ja tu czasem wtroce tylko swoj nosek ;)
kurier1111
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 mar 2013, 19:18 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 napisał(a):samotny

nie znasz nie oceniaj ;) czasem pozory myla :D

To nie była ocena ciebie tylko moje przypuszczenia po tym co piszesz
to żeby ciebie nie dołować powstrzymuję się od oceny twojej osoby :)
i mogę odbić piłeczkę nie wiesz czy się znamy wiec nie pisz że się nie znamy :)

Właściwie to teraz zaskoczyłem że tematem są SAMOTNI FACECI W B`HAM i jakoś 90% wypowiedzi
jest nie na temat zauważyliście ???? a pomimo tego wszyscy fajnie się bawią włączając kuriera1111, skoro przyznałeś że się dobrze bawisz to musiałem personalnie ciebie wymienić.

samotny
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 3 mar 2013, 19:23 Re: Samotni faceci w Birmingham

Wątek rzeczywiście rozwija się lawinowo, choć rzeczywiście nie koniecznie na temat :D

P-C napisał(a):MY TEŻ CHCEMY BYĆ ROZPIESZCZANI!

a nie jesteście jak was kochamy? w inne wypadki nie wnikam 8)

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 3 mar 2013, 19:24 Re: Samotni faceci w Birmingham

samotny ojjooj :D no to teraz sie usmialem z Twojej wypowiedzi i na tym pozostane ;)
kurier1111
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 3 mar 2013, 19:31 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 napisał(a):Wątek rzeczywiście rozwija się lawinowo, choć rzeczywiście nie koniecznie na temat :D

P-C napisał(a):MY TEŻ CHCEMY BYĆ ROZPIESZCZANI!

a nie jesteście jak was kochamy? w inne wypadki nie wnikam 8)

No moze ja źle trafiałem, ale nie przypominam sobie by na romantycznym wieczornym spacerze sopockim molem ma luba kupiła mi, ot tak dla zrobienia mi pryzjemności, kanisterek 5l Castrol Magnetic...

A ja jej kuźwa różyczkę tak!!
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 mar 2013, 19:31 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111 napisał(a):samotny ojjooj :D no to teraz sie usmialem z Twojej wypowiedzi i na tym pozostane ;)

Teraz to mnie zdenerwowałeś nie po to prowokuje autora postu by pozostało to bez odzewu, masz
szczęście że chociaż się uśmiałeś zawsze to jakiś pozytyw :)

Dodano: -- 3 mar 2013, o 19:36 --

Anek napisała w 2006 roku i bardzo to mi się podoba

Jeśli stawiasz kobietę na piedestale i próbujesz ochronić ją przed "wyścigiem szczurów" to jesteś męskim szowinistą.
Jeśli nie pracujesz zawodowo i robisz za "gospodynię domową", jesteś maminsynkiem.

Jeśli pracujesz zbyt wiele, to znaczy, że nie masz dla niej czasu.
Jeśli pracujesz zbyt mało, jesteś nicponiem i obibokiem.

Jeśli ona ma nudną i monotonną pracę z niską pensją, to jest wyzysk.
Jeśli ty masz nudną i monotonną pracę z niską pensją, powinieneś ruszyć swoją leniwą dupę i znaleźć coś lepszego.

Jeśli awansujesz przed nią, to jest faworyzowanie.
Jeśli ona awansuje przed tobą, to jest wyrównanie szans.

Jeśli mówisz, że ładnie wygląda, to jest molestowanie seksualne.
Jeśli zachowujesz spokój, to jest to męska obojętność.

Jeśli płaczesz, jesteś mięczakiem.
Jeśli tego nie robisz, jesteś nieczuły.

Jeśli podejmujesz decyzję bez porozumienia z nią, jesteś szowinistą.
Jeśli ona podejmuje decyzję bez radzenia się ciebie, to znaczy, że jest wyzwoloną kobietą.

Jeśli prosisz ją o coś czego ona nie chce zrobić, to jest dominacja.
Jeśli ona chce tego od ciebie, to jest przysługa.

Jeśli ona podoba ci się w samej sexownej bieliźnie, jesteś zboczeńcem.
Jeśli ci się nie podoba, jesteś homoseksualistą.

Jeśli każesz kobiecie wydepilować nogi, jesteś seksistowski.
Jeśli tego nie robisz, nie warto się dla ciebie starać.

Jeśli dbasz o siebie i swój wygląd, jesteś próżny.
Jeśli nie dbasz, jesteś prostakiem.

Jeśli kupujesz jej kwiaty, pewnie piłeś.
Jeśli nie kupujesz, to znaczy, że w ogóle się o nią nie troszczysz.

Jeśli jesteś dumny ze swoich osiągnięć, to jesteś zarozumiały.
Jeśli nie jesteś dumny, to znaczy, że jesteś zakompleksiony.

Jeśli boli ją głowa, to jest to po prostu ból głowy.
Jeśli ciebie boli głowa, to znaczy, że jej nie kochasz.

Jeśli chcesz TO robić zbyt często, jesteś maniakiem seksualnym.
Jeśli niezbyt często - masz inną kobietę.

Nic dziwnego, że faceci umierają wcześniej niż kobiety!

samotny
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 3 mar 2013, 19:36 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, może nie skumała, że ty na randce na sopockim molo chcesz dźwigać kanisterek 5l :lol: wiesz różyczka to lekka i poręczna, w obejmowaniu i całowaniu nie przeszkadza, gorzej z takim baniakiem :D

Dodano: -- 3 mar 2013, o 19:39 --

samotny, no nic dziwnego 8)

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 3 mar 2013, 19:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31, 198 cm wzrostu. 100 kg żywej wagi. Myślisz, że 5l baniaczek mi w czymkolwiek przeszkadza? Takie buteleczki to ja w butonierce mogę nosić:D

Jakby na to nie patrzeć, nie tylko cycki kobietę czynią.
Więc za sam fakt posiadania cycków gloryfikacja się nie należy.

( tęskniłem za tym, nie zdzierżyłem)

;-)
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona