Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 27 mar 2013, 11:25 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, splułam monitor jak to przeczytałam :lol: jesteś rozbrajający. Ja się nie martwię ani trochę. Hakuna Matata :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 27 mar 2013, 17:01 Re: Samotni faceci w Birmingham

Uprzejmie uprasza się o nie plucie na monitory. One nic złego nie zrobiły. Jedynym usprawiedliwieniem może być tapeta z członkiem Prawa i Sprawiedliwości a w szczególności z Prezesem.
Wtedy wolno. Natury się nie da oszukać...
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 27 mar 2013, 17:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

P-C, ja nie rozróżniam PO czy PiS czy inne gadziny. Zawsze reaguje alergicznie, ale pluć nie będę, bo mi na nich śliny szkoda ;)

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 27 mar 2013, 17:09 Re: Samotni faceci w Birmingham

Jak jad pluska z telewizora, głośnika, monitora itp to PiS.
Jak słodkopierdząco i obrzydliwie miodoustnie to PO.
Jak gole dupska i kobiety z twarzą boksera a mężczyźni z pomadką na ustach to Ruch Palikota.
Jak w znoszonych szatach i obleśnym uśmiechem na czerwonej gębie to SLD.
Jak liżydupki to PSL.
A jak w dawno minionej się pławią chwale to Solidarność.

To proste jest. :D
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 27 mar 2013, 17:14 Re: Samotni faceci w Birmingham

Hehehehehe ale specyfikacja ;) Oświeciłeś mnie dokładnie, ale pozwól, że nadal będę wkładać ich bez względu na wrodzone bardziej lub mniej cechy do jednego wora. Tak prościej dla mnie 8) Kobita jestem, umysł mam prosty jak budowa cepa powiedzieli by niektórzy, więc gdzie mi tam rozumieć te ichnie polityczne gierki. :D

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez nowinka30 » 27 mar 2013, 18:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

Witam..tak dlugo was tu podgladam a w szczegolnosci ten temat ze postanowilam sie zalogowac na forum by moc dodac cegielke a kto wie moze zostane zaproszona na 1000 imprezke...musze przyznac ze usmialam sie z niektorych wpisow np pana P-C..masz gadane nie powiem...reszta tez calkiem dobra ..Zauwazyc sie nie dalo ze z problemu samotnego singla powstal watek biznesowy gdzie teksty byly nie samowite..Jacek wybacz ale musze tu to napisac -opisales sie jako dusza romantyka itd pieknie opisujesz sie tez na ogloszeniach ale zepsules wizerunek sobie piszac ze jestes w stanie wypic ze 20 piw..no to zaszalales :D ale jaka kobieta o dobrym serduszku ,szukajaca romantyka chce piwosza ?oczywiscie gratki dla tych ktorzy poznali swoje polowki albo cokolwiek i jakkolwiek mozna to nazwac na tym etapie..a zebym nie zapomniala nie braklo tez reklam to co polacy lubia najbardziej:D wiec co tu dodac cycki gora..!!!intelekt ?byle nie za duzo ..sporo czulosci..!!!!

nowinka30
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 28 mar 2013, 06:08 Re: Samotni faceci w Birmingham

nowinka30, witam. Panowie się ucieszą - szczególnie jeśli jesteś singielką :D Jacek nam uciekł jakiś czas temu na jakieś inne forum. P-C, chwalą cię, z szeregu wystąp, pierś wypnij dumnie i przyjmij komplimenta od pani ;) Miłego dnia wszystkim :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 28 mar 2013, 08:10 Re: Samotni faceci w Birmingham

nowinka30, Witaj w gronie naszym:-) Ja tam nie wiem czy to chwalenie czy opieprzanie.
Ewidentnie nowinka30 stwierdziła, że mi się morda nie zamyka i pieprze na każdy temat co mi palce na klawisze przyniosą:D Z drugiej strony skoro wspomniała o cyckach to już ją lubię:-)
nowinka30, a od kiedy to piwosz nie może być romantyczny? Wyobraź sobie jak bardzo taki piwosz musi się namęczyć, jak poświęcić dla obiektu swych wzdychań by z puszek lub kapsli serce w piasku ułożyć!
nowinko30 - cieszę się, że do nas dołączyłaś:-) Witaj i mam nadzieję, że tchniesz w te stare mury odrobinę świeżości:D
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez nowinka30 » 28 mar 2013, 12:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

Witam w słoneczy dzien acz kolwiek wciaz mroznie:/ tak nie da sie ukryc ze cycki sa wazne ,obilo mi sie o uszy ze nie ma to jak odpowiednie zawieszenie,poduszki powietrzne i maly przebieg a dowiedzielismy sie w watku jak motoryzacja jest dla panow wazna..nie wierze w mity ze nie patrzymy na wyglad ..to totalna bzdura czy to wynika z wlasnego ego czy kobieta czy mezczyzna musi byc wyjsciowy:)bo z brzydalami drogie czlowieki to mozna tylko.....torba papierowa i za ojczyzne!!dla nie ktorych moze to wydawac sie zabawne ale jakze prawdziwe ..facet nie musi byc madry byle wiedzial gdzie jest kosz na smieci!!to kolejny fakt zyciowy:D reasumujac cycki sa wazne a intelekt niekoniecznie ..i jak tu znalezc ideala wciaz pytanie nie ma odpowiedzi..:);)

nowinka30
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez cycha20 » 28 mar 2013, 12:24 Re: Samotni faceci w Birmingham

Seimanko wszytskim :) tak sobie czytam i czytam i postanowiłam sie dołaczyć do tej konwersacji . Na poczatku było dosyć pesymistycznie ze niby wszytskie fajne kobiety sa juz zajete alleeeee panowie to nieprawda !!!! Sa też takie poukrywane w zakamarkach tego świata hehe . Ale potem sie rozruszało P-C masz wyobrażnie z tymi kapslami :) Pozdrawiam :)

cycha20
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 28 mar 2013, 14:33 Re: Samotni faceci w Birmingham

nowinka30 napisał(a):facet nie musi byc madry byle wiedzial gdzie jest kosz na smieci!!to kolejny fakt zyciowy:D reasumujac cycki sa wazne a intelekt niekoniecznie

a ja się nie zgadzam, bo najlepiej jak jest ful wypas czyli wygląd i intelekt :D o czym pogadasz z takim pięknisiem poza wydaniem komendy "wynieś śmieci"? No chyba, że nie będziecie mieć w programie niczego poza wyrzucaniem śmieci i bzykaniem ;)

cycha witaj :grin:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez nowinka30 » 28 mar 2013, 16:04 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31 :roll: mowil ci ktos juz ze dinozaury wyginely??full wypas razem z nimi..wiec nie ma co wybrzydzac jesli wynosi smieci ,jest wyjsciowy itd(itd jak to bawa31 ujela bzykanie)to jest ok ..biore 8) !!!ale ale halooo a gdzie panowie ?? bo z meskiego watka tworzy sie kolko gospodyn wiejskich...:) :rozwalkompa: i co ze niby my mamy dociagnac do 1000??? :shock: .. Witaj cycha20 i tak masz racje ukrywamy sie :!: 8)

nowinka30
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 28 mar 2013, 17:58 Re: Samotni faceci w Birmingham

cycha20 a co tam.. mowisz,ze znasz jakas fajna , bez faceta ,samotna kobietke ? chetnie bym poznal :P

psssssss . pisac,pisac do 1000 blizej niz dalej :P
kurier1111
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 28 mar 2013, 18:23 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kobieta ideał to powinna przede wszystkim umieć cokolwiek zagrać na wieśle:

http://www.youtube.com/watch?v=wz9Vygge ... r_embedded

Albo jaką przyśpiewkę zanucić przy ognisku do księżyca:

http://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4

8)
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 28 mar 2013, 21:41 Re: Samotni faceci w Birmingham

cycha20, witaj w naszym wątku.
No i doszliśmy do zagadnienia funkcjonalności mężczyzny w układach damsko męskich.
Wyrzuć śmieci - to już przerobiliśmy opisując romantyczne pozbywanie się śmieci na plażę wciskając puszki lub kapsle w piach. Funkcja o tyle pożyteczna co prowadząca do drugiej funkcji czyli bzykania. A jak wszyscy wiemy bez bzykania nie ma miodu:/
Teściu mi kiedyś powiedział ( wspominałem, że to łebski gość?), że jak kobieta w nocy jęczy to w dzień nie warczy...

Więc wyrzucanie śmieci w sposób bezpośredni przekłada się na udany związek.

A kobieta idealna to taka, co barszczyk ugotuje, koszule uprasuje i jeszcze odezwie się czule.
kurier1111, znowu usłyszał o wolnej niezajętej i już się napala! Kurier!! Zajęte też są fajne:D
P-C
Stały Bywalec

Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona