Zwiazek z obcokrajowcem.
Napisane przez qwertyuiop » 24 lis 2011, 22:07 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Witam.Wyjde moze na chama czy zawistnego polaczka, ale to tak jak bycie troche dziwka.
-
- qwertyuiop
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez -eMPe- » 24 lis 2011, 22:07 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Mężczyźni za to na emigracji są podwójnie wykluczeni bo raz że swoje dziewczyny mają ich w nosie bo obcokrajowcy z lepszym pakietem są dostępni na rynku, to nie są też atrakcyjni dla miejscowych samiczek specjalnie ze względów czy to brako-pakietowych czy religinjo-światopoglądowych.
Ładnie napisane i niestety prawdziwe. W moim odczuciu najbardziej część o rodaczkach. Z miejscowymi natomiast różnie bywa, na szczęście ;)
gorzej jak zaczynaja mi sie wypytywac czy znam jakies polki , czy moge dac im numer do polek bo chca sie umowic , raz tzw ciapolek z pakinstanu chwialil sie jak to poznal polke na imprezie i ja zalatwil w kibelku , po czym zapytal mi sie czy nie mogl bym go umowic z poleczka ?
dostal w ryj , mnie zbanowali na dwa dni a on sie przeniosl na inna zmiane :D
To kwestia kultury. Ja dosyć ostrożnie zadaję takie pytania miejscowym, spodziewając się podobnej reakcji jak twoja. Ale ku mojemu zdziwieniu, Brytyjczycy nie mają takich oporów jak Polacy, i reagują sympatycznie. Nawet zdarzyło się że kolega brytyjski Irlandczyk sam proponował mi spotkanie z koleżanką - niestety miała być to transakcja wiązana ;) miałem go umówić w zamian z Polką. Teraz też ustawiam sobie randkę w ciemno za pomocą kolegi Brytyjczyka z pracy :)
Co gorsza czasami slysze madrych polaczkow gadajacych z angolami czy tez z wyzej wymienionymi osobnikami , i nasi rodacy mowia ze to kur...
Anglicy bez oporów mówili mi że Angielki to sluts Tak że wszystko w normie. Jak to Kroll zwykł mawiać - Wszystkie kobiety to ku*wy, za wyjątkiem mojej matki i matki pana kaprala ;)
-
- -eMPe-
- Rozeznany
- Reputacja: 19
Napisane przez bogini8 » 24 lis 2011, 22:12 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
wiesz co...teraz to pojechales....jakbys mial 13 lat normalnie...bez komentarza..Thomas napisał(a):To zes teraz pojechal...zwiazek z morusem....
Powiedz mi tylko czy poznala cie z rodzina?Czy sie ukrywacie?
A moze jednak zgadzaja sie na ten zwiazek, jesli tak to pewnie jest wybrakowana, miejac 12 lat jak jakis rumun ja porwal na grzmocenie do lasu i nie zaszla w ciaze.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez karen » 24 lis 2011, 22:13 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Widze, ze wiekszosc z was ma tutaj problem ze zrozumieniem tematu i pytania.
Dziewczyna zapytala , czy jest tutaj ktos w zwiazku z obcokrajowcem ... a w odpowiedzi dostala ponad 40 beznadziejnych postow ( nie wszystkie sa beznadziejne)
Jezeli nie macie partnerek/ partnerow obcokrajowcow to po co sie w ogole odzywacie ??!!
Po co w ogole ja krytykujecie itd ??? Ja jakos nie widzialam w temacie [ co myslicie o tym , ze jestem z arabem ] !!!! ...... Ona wie co robi ! A jak sie zawiedzie to trudno ... czlowiek uczy sie na wlasnych bledach .
Dajcie juz spokoj z pisaniem tych glupot :)
-
- karen
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez bogini8 » 24 lis 2011, 22:15 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
czyli wedlug ciebie norma jest jak polacy nas polki przedstawiaja i w jakim swietle nas stawiaja przed innymi narodowosciami?? tak samo anglicy itd....to tylko o tobie swiadczy jesli dla ciebie takie zachowanie jest norma..-eMPe- napisał(a):Anglicy bez oporów mówili mi że Angielki to sluts Tak że wszystko w normie.
Dodano: -- 24 lis 2011, o 22:16 --
z ust mi to wyjelas.Dalijka napisał(a):Oczywiscie zycze autorce jak najlepiej,niech sobie uklada zycie po swojemu,ale tez ostrzegam zeby slepo nie ufala swojemu partnerowi,nie mowie,ze podobna tragedia tez ja spotka,ale w takich zwiazkach niestety trzeba byc czujnym... Pozdrawiam.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Adrian2712 » 24 lis 2011, 22:22 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
sweetheart19 napisał(a):gdy mu mowie,ze moja kolezanka jest z polakiem nie pokazuje swoich rozkow.
Wszystko OK,ale ciekawe jakby zareagowal gdybys mu powiedziala,ze jakas arabka(jego rodaczka) jest z polakiem???
-
- Adrian2712
- Rozeznany
- Reputacja: 18
Napisane przez -eMPe- » 24 lis 2011, 22:24 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
bogini8 napisał(a):czyli wedlug ciebie norma jest jak polacy nas polki przedstawiaja i w jakim swietle nas stawiaja przed innymi narodowosciami?? tak samo anglicy itd....to tylko o tobie swiadczy jesli dla ciebie takie zachowanie jest norma..-eMPe- napisał(a):Anglicy bez oporów mówili mi że Angielki to sluts Tak że wszystko w normie.
Jest to moje subiektywne zdanie na temat obiektywnej rzeczywistości mnie otaczającej. I jeśli takie zachowanie zaobserwowałem i zarejestrowałem jako normalne/ zwyczajowe/ powszechne, nie może być uznane za "o mnie świadczące", jedynie za świadczące o środowisku w którym zmuszony jestem obracać się. Włącz trochę ironi boginko ;)
-
- -eMPe-
- Rozeznany
- Reputacja: 19
Napisane przez monique » 24 lis 2011, 22:29 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
bogini8 napisał(a):ale chyba podalas zly przyklad... ktos dobrze zwrocil uwage ze powinnas powiedziec muzulmance i polaku a nie polce i polaku bo to chyba normalny uklad;)monique napisał(a):Przepraszam bardzo ale ja nie napisalam, ze moja jakas muzulmanka kolezanka jest z polakiem. Chodzilo mi o to, ze gdy rozmawiam z nim o kolezankach polkach i o ich zwiazkach nie obraza mezczyzn tylko dlatego,ze sa polakami.
Nie ja to pisałam, tylko autorka wątku (w celu sprostowania). Złe zacytowanie.
W ogóle dość ciekawa sytuacja - załóż temat o ciapkach lub inny kontrowersyjny i forum odżywa. Wysypało użytkowników.
-
- monique
- Rozeznany
- Reputacja: 34
Napisane przez karen » 24 lis 2011, 22:51 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
Zgadzam sie w 100% :)
-
- karen
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez bogini8 » 24 lis 2011, 23:25 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
nie dzis... empe ...nie dzis;)-eMPe- napisał(a):Włącz trochę ironi boginko
Dodano: -- 24 lis 2011, o 23:26 --
monique, sorry...3 razy zaznaczalam ...az wkoncu zaznaczylo sie zle;D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez artkor » 25 lis 2011, 01:37 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
monique napisał(a):W ogóle dość ciekawa sytuacja - załóż temat o ciapkach lub inny kontrowersyjny i forum odżywa. Wysypało użytkowników.
A ty stoisz na czele takich tematów. Bo ty zawsze wiesz najlepiej z kim Polki maja spać, gdzie Polacy powinni mieszkać, jak powinni żyć i co powinni robić.
Odzywasz się zawsze jak chcesz coś krytykować. Krytykujesz kobietki ze gadają o głupotach i piszesz ze masz takie piękne życie ze nie masz czasu na forum, a jak tyko znajdzie się jakiś temat to jesteś pierwsza żeby podbudować atmosferę.
-
- artkor
- Raczkujący
- Reputacja: 16
Napisane przez monique » 25 lis 2011, 08:13 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
artkor napisał(a):monique napisał(a):W ogóle dość ciekawa sytuacja - załóż temat o ciapkach lub inny kontrowersyjny i forum odżywa. Wysypało użytkowników.
A ty stoisz na czele takich tematów. Bo ty zawsze wiesz najlepiej z kim Polki maja spać, gdzie Polacy powinni mieszkać, jak powinni żyć i co powinni robić.
Odzywasz się zawsze jak chcesz coś krytykować. Krytykujesz kobietki ze gadają o głupotach i piszesz ze masz takie piękne życie ze nie masz czasu na forum, a jak tyko znajdzie się jakiś temat to jesteś pierwsza żeby podbudować atmosferę.
Wszystkie posty moje czytałeś? Ty widzę zacząłeś się odzywać jak ja coś napiszę. To jest normalne? Owszem podczytuję co się tutaj dzieje i jak mam jakieś zdanie na określony temat to skrobnę. Nie jestem osobą, która w życiu robi coś "bo tak wypada", "bo co ludzie powiedzą". Mam gdzieś pozory, udawanie i to, że mnie ktoś może tu nie lubić. Liczy się dla mnie to co w normalnym życiu, a nie wirtual. O wspaniałym życiu nic nie pisałam. Po prostu mam swoje sprawy i tyle. Kobiet też nie krytykowałam, po prostu tematyka dzieci w przeważającej części mnie nie interesuje. A ty po pierwszej w nocy jesli juz czepiasz się mojej aktywnosci to raczej powinienes obok kobiety w łóżku leżeć. No chyba, że samotność cię frustruje. Wkurzam cię to pisz na priv.
-
- monique
- Rozeznany
- Reputacja: 34
Napisane przez agnieszka247 » 25 lis 2011, 11:32 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- agnieszka247
- Raczkujący
- Reputacja: 9
Napisane przez Guest » 25 lis 2011, 11:34 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
agnieszka247 napisał(a):Nikt nie ma prawa do osądzania innych,-każdy człowiek ma prawo wyboru i to jego życie,z kim żyje?,jaki tryb życia prowadzi,-to jego osobista sprawa i nam nic do tego-pozdrawiam
zakladajac temat na forum ogolnym osoba sama skazuje sie na opinie innych, po to istnieja fora, jesli komus to przeszkadza to niech nie zaklada konta i nie pisze w takim miejscu. proste.
-
- Guest
Napisane przez kucza21 » 25 lis 2011, 13:41 Re: Zwiazek z obcokrajowcem.
-
- kucza21
- Rozeznany
- Reputacja: 7
-