Samotne Polki :)

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 4 wrz 2010, 19:20 Re: Samotne Polki :)

nie wiem czy są owłosione bo zazwyczaj zakrywają 99% a czasem nawet 100% ciała ;)

ale niektóre wyzwolone Hinduski są całkiem całkiem :wink:

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ulak » 4 wrz 2010, 20:46 Re: Samotne Polki :)

Jakos nie podobaja mi sie ci..a...ani ich kultura ani jezyk...nie wiem co moze sie komukolwiek w nich podobac?
W innych miastach jest ich malo...kultura ludzi tez wyzsza, wiec o czym my w ogole mowimy?
To ze sa wiekszoscia w Birmingham , nie znaczy ze warto z nimi sie asymilowac czy laczyc w pary...
Wiekszosc zyje z benfitow, nawet nie probuje zyc inaczej, ale nasze panie..( nie wszystkie bez obrazy) wiedza otym...patrzac zachwyconym wzrokiem na oliwkowa skore ...... :mrgreen:

ulak
Raczkujący

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez oXide » 11 wrz 2010, 08:32 Re: Samotne Polki :)

Samotne polki nie bądźcie samotne jest okazja, zęby się spotkać.
Piątek 17 wrzesien The Brasshouse pub Broad Street.
Dalsze info: http://bham.pl/forum/viewtopic.php?p=76 ... f6c3#76205
oXide
Stały Bywalec

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Paula2014 » 22 wrz 2010, 20:17 Re: Samotne Polki :)

No dobra, to ja jako samotna Polka dodam, że mi tam żadni ,,ci..a" ani inne narodowości nie przeszkadzają... To nie znaczy oczywiście, że chciała bym się z kimś takim związać. Kiedy przyjechałam do Anglii widok pakistańczyka, hindusa czy innego czarnego trochę mnie odstraszał, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. A anglicy... o kurcze oni to dopiero nie maja umiaru w piciu. Tak więc wynika z tego, że POLACY SĄ NAJLEPSI, chociaż niektórzy tez nie są święci (a kto jest z resztą?)!! A ja tak na zakończenie pozdrawiam samotnych Polaków:):):)

Paula2014
Przyczajony

Reputacja: 1
Neutralny

PostNapisane przez Anetka83 » 23 wrz 2010, 17:22 Re: Samotne Polki :)

Takze jestem singlem mysle ze lepiej bys samej niz z kims malo odpowiednim. Nie jestem rasistka ale nie zwiazalabym sie z Pakistanczykiem albo Arabem itp

Anetka83

KobietaPostNapisane przez ulak » 24 wrz 2010, 09:10 Re: Samotne Polki :)

Jak wam wiadomo, ciemna skora NIE ZNACZY zawsze cos zlego.,
Mysle ze warto zastanowic sie dobrze nawet nad znajomymi....ci..a, jak mi wiadomo w wiekszosci nie darza nas sympatia, zawsze na wszystkim chca zarobic,poderwac piekne Polki, a w zamian nie dac nic z siebie....
Ciekawe czemu anglicy protestuja juz przeciw naplywowi ich do Anglii?
I kto ma najwiekszy udzial w pobieraniu benefitow?
Zreszta mam sasiada z 8 dziecmi, nie polecam....w zadnym wypadku..nawet jako sasiada hahah :mrgreen:
Mysle ze nie trzeba wyobrazni zbyt duzej by ocenic jak w ciagu ladnej pogody tego lata mozna bylo odpoczac....
Wiec gratuluje, jesli ktoras pani ma wlasnie taka rodzinke, albo zakochala sie w kims typu Pakistanczyk...

ulak
Raczkujący

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Paula2014 » 24 wrz 2010, 15:51 Re: Samotne Polki :)

Tak się składa, że mam kilku znajomych z Pakistanu... Oni nic do Polaków nie mają, wręcz przeciwnie uważają nas za pracowity naród. Z tego wynika, że to my jesteśmy rasistami i mamy jakieś uprzedzenia.

Paula2014
Przyczajony

Reputacja: 1
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 24 wrz 2010, 16:04 Re: Samotne Polki :)

ja za to mam teraz w pracy podwladnego pakisa, koles jest na tyle bezczelny, ze potrafi przyjsc do mnie ipowiedziec, ze mam cos posprzatac bo ja jestem szef i wiecej zarabiam. nie wroze jemu dlugiej pracy ze mna...

Guest

PostNapisane przez Anetka83 » 24 wrz 2010, 18:12 Re: Samotne Polki :)

Jak to Ulak kto ma najwiekszy udzial w odbieraniu benefitow wszyscy widza ze Pakistanskie i Hinduskie plemie. Nie mam niic do ich rodu ale wole z nimi nie wchodzic w spotkania blizszego stopnia pracuje dla Polakow i dobrze mi. A Draco pod moim komentarzem nie lubie dawac rad ale najpierw moze porozmawiaj z podwladnym mozliwe ze nabierze kultury osobistej

Anetka83

PostNapisane przez Guest » 24 wrz 2010, 18:20 Re: Samotne Polki :)

rozmawialem, u niego jedyne pytanie jakie zna to: "why" i jest, ze tak powiem jak dla mnie "tepy", zero myslenia

Guest

PostNapisane przez Anetka83 » 25 wrz 2010, 15:35 Re: Samotne Polki :)

Czuje ze podwladnemu Draco grozi zwolnienie :roll: jak moj szef uwazalby ze jestem tepa to juz rozgladalabym sie za nowa praca ;) Zawsze mozna dac ostrzezenie na pismie jak slabo zna angielski to niech mu ktos na jego jezyk przetlumaczy.

Anetka83

PostNapisane przez Guest » 25 wrz 2010, 18:34 Re: Samotne Polki :)

angielski zna bardzo dobrze bo urodzil sie w UK i ma 42 lata... Ale w glowie to raczej ma siano...

[ Dodano: Sob Wrz 25, 2010 19:35 ]
najgorsze, ze nigdy nikogo nie zwalnialem... i chyba ten pierwszy raz jest najtrudniejszy bo nei wiem jak do tego podejsc...

Guest

PostNapisane przez Anetka83 » 25 wrz 2010, 20:00 Re: Samotne Polki :)

Mnie kiedys zwolnili, powiedzieli tak: zaniedbalas swoje obowiazki, nie jestes wystarczajaco odpowiedzialna na to stanowisko, zlamalas regulamin z tego powodu jestes zwolniona, wszystko spokojnie bez nerwow ale wystarczajaco stanowczym tonem zebym sie nie sprzeciwiala, moze tak sprobuj.

Anetka83

MężczyznaPostNapisane przez cynioo » 24 paź 2010, 20:05 Re: Samotne Polki :)

a to jest sorry strefa uczuc >> samotne Polki ? czy strefa o zwierzeniach z pracy?
....wiec gdzie mozna spotkac te wolne, piekne rodaczki?... doczytalem sie ostatnio ze kolenje spotkanie forumowiczow sie szykuje... bycmoze tam wparuja jakies lachony :roll: .

(...mam Polski organizm i wszystko co obce mi szkodzi...a Polska wodka smakuje mi niezmiennie)
cynioo
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez krzys12 » 2 lis 2010, 18:19 Re: Samotne Polki :)

no wlasnie gdzie te nasze polskie kobiety ??? :neutral:
jezeli ktos zapyta czemu polki odp. brzmi prosto , jakos nie widze przyszlosci z angielska kobietka czy tp. , Pozatym jestem jestem polakiem i ta krew chce podtrzymac ;)
Wiec Gdzie Was Znajdziemy ?? :roll:
krzys12
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona