Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez maniekp92 » 14 maja 2013, 09:39 Re: Samotni faceci w Birmingham

No to niech ci będzie -.-

Na początek ci powiem że nie potrafię podrywać dziewczyn, ale to szczegół.
Ok do sedna. Jestem Mariusz :P Tak jak napisałem wyżej mam 21 lat, pochodzę z okolic Bielska-Białej (woj. Śląskie). Co lubię? Kocham muzykę klubową, i imprezy, lecz tutaj w Birmingham jeszcze nie byłem w żadnym klubie. Moją pasja jest Dj-ing (Chciałbym zagrać w jakiejś tutejszej polskiej dyskotece ale to się chyba nie ziści :| ), i piłka nożna. Lubie szczerych zabawnych ludzi którzy mają coś do powiedzenia. Czego nie lubię? Hmm... Ludzi którzy nie maja szacunku do mnie, odpłacam się im tym samym :P (Taka zasada "Oko za oko..." :D) Agresji i przemocy. Czego oczekuje... Jeśli tu chodzi o moją przyszłą wybrankę (choć nie wiem czy się takowa znajdzie :D) to oczekuje od niej miłości, poczucia humoru, i wierności. Nie pogardzę też dziewczyna o zacnym wyglądzie milordzie :D

No to chyba tyle... Any questions ?? :D
maniekp92
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 14 maja 2013, 19:23 Re: Samotni faceci w Birmingham

No to temat prawdziwie nam sie przeradza w tablice z anonsami. Może ktoś wspomoże manka92 i umieści jeszcze swoje ogłoszenie. Ja chętnie bym to zrobił ale niestety ani nie jestem wolny ani nie zajęty. Panowie samotni ktoś mi kiedyś powiedział ze szukanie drugiej połówki to jak napisanie swojego Cv dodanie zdjęcia i napisanie listu motywacyjnego a pózniej czekanie na przyjęcie do pracy. No niestety czasy nam sie zmieniły i teraz kobiety wybierają nas a nie my je. Więc panowie samotni zamieszczać swoje Cv.

Dariusz83
Rozeznany

Reputacja: 26
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez maniekp92 » 14 maja 2013, 20:02 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83 napisał(a):No niestety czasy nam sie zmieniły i teraz kobiety wybierają nas a nie my je.

True Story ;/
maniekp92
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 14 maja 2013, 20:22 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83 napisał(a):Więc panowie samotni zamieszczać swoje Cv.

Ee tam pierdzielę. Nerwa ja juz do tych bab niemam.
Zamieniam stan wolny na stan duchowny :)
Obrazek
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez maniekp92 » 14 maja 2013, 20:31 Re: Samotni faceci w Birmingham

lepiej nie bo ostatnio jak oglądałem informacje na Polsacie to myślałem ze umrę ze śmiechu :D Episkopat Polski widzi w "Hello Kitty" szatana xD Uważaj bo cię tam zindoktrynują :D

Kościół schodzi na psy...
maniekp92
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 14 maja 2013, 20:49 Re: Samotni faceci w Birmingham

maniekp92 napisał(a):Kościół schodzi na psy...

ojtam od razu schodzi od zawsze był psi: co będzie jak słowo God dasz od tyłu? :)
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 14 maja 2013, 21:09 Re: Samotni faceci w Birmingham

plaziu no hit sezonu , ja widziałam skarpety i sandały ale japonki i skarpety to normalnie hicior :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 14 maja 2013, 21:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

malaroksi, dziękuje za uznanie, jak chcesz jeszcze jakieś fashion tipsy co do ubioru to wal śmiało ;)
plazermen
Wtajemniczony

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 14 maja 2013, 21:22 Re: Samotni faceci w Birmingham

Nawet w kościele sie nie odpedzisz w końcu jest ksiądz a za sluzebnice ma zakonnice

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez boszka » 14 maja 2013, 22:35 Re: Samotni faceci w Birmingham

plazermen, bóg z Tobą, wytrwaj w postanowieniu. Dasz radę.

boszka
Raczkujący

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 14 maja 2013, 22:54 Re: Samotni faceci w Birmingham

No ale wracając do religii, to wina Adama ze mamy takie kobiety, a nie inne. W końcu mało sie poświęcił i oddał tylko zebro a młog oddać np nogi w ramach poświęcenia dla ludzkości. A tak mało materiału to i wiecej dziur maja wszędzie.

Dodano: -- 14 maja 2013, 22:54 --

No ale wracając do religii, to wina Adama ze mamy takie kobiety, a nie inne. W końcu mało sie poświęcił i oddał tylko zebro a młog oddać np nogi w ramach poświęcenia dla ludzkości. A tak mało materiału to i wiecej dziur maja wszędzie.

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 15 maja 2013, 05:34 Re: Samotni faceci w Birmingham

Ja nie mogę :shock: nawet tu ogłoszenia parafialne? Ciemność widzę, ciemność 8)

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kinga93 » 15 maja 2013, 09:57 Re: Samotni faceci w Birmingham

:D
Kinga93
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kucza21 » 15 maja 2013, 12:57 Re: Samotni faceci w Birmingham

maniekp92,
lepiej nie bo ostatnio jak oglądałem informacje na Polsacie to myślałem ze umrę ze śmiechu :D Episkopat Polski widzi w "Hello Kitty" szatana xD Uważaj bo cię tam zindoktrynują

Dezinformacje na Polshicie :D raczej :)

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bszym » 16 maja 2013, 22:58 Re: Samotni faceci w Birmingham

Paradoksalnie czułem się rozumiany jedynie przez mojego psa, za którym cholernie tęsknie i myślę o nim każdego dnia, zastanawiając się co ja tutaj robię, a gdy już dochodzę do jakichkolwiek wniosków wychodzi na to, że jedynie marnuję swoją młodość i czas, którego nie kupię za żadne pieniądze, których i tak nie mam. Chore czasy, każdy dokądś biegnie, a chciałbym znaleźć kogoś, kto zatrzymałby się ze mną i nawet nie mówił za wiele, a kontemplował nad małymi rzeczami które dał nam świat, dzięki którym jeszcze jakoś chce mi się żyć. I głupi wierzę, że kiedyś trafię na równie nienormalną kobietę, która powie, że mnie rozumie.

bszym
Przyczajony

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona