Kobiety zdolne są...
Kawały, śmieszne animacje i wszystko co może wywołać na naszej twarzy uśmiech.
-
-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 11
-
ciekawe co mowia statystyki w temacie ilu mezczyzn a ile kobiet uczestniczy w wypadkach drogowych jako 'sprawcy'. wyszlo by szydlo z worka cos mi sie wydaje... no ale skoro to ci samoocene podnosi. cos z tego zycia trzeba miec.
-
-
pinsleepe
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 7
-
pinsleepe napisał(a):ciekawe co mowia statystyki w temacie ilu mezczyzn a ile kobiet uczestniczy w wypadkach drogowych jako 'sprawcy'. wyszlo by szydlo z worka cos mi sie wydaje... no ale skoro to ci samoocene podnosi. cos z tego zycia trzeba miec.
zaloze sie, ze jesli byla by taka sama ilosc kierowcow kobiet/mezczyzn to wyszlo by wiecej na kobiety. was jest mniej a i tak kilka razy dziennie trzeba na was trabic...
-
-
Guest
-
-
@pinsleepe a umiesz tak parkować?
Ja nie umiem, przyznam że nie jestem tak dobry.
-
-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 11
-
Statystycznie mamy jednak podnobna ilosc/lub mniej wypodkow... I dzieki temu mamy mniejszy insurance na nasze autka ;p FAKT lol :)
http://www.themoneystop.co.uk/012007/me ... rance.html
No i ze tez potrafimy :D
http://www.youtube.com/watch?v=kR8cO8fr ... re=related
-
-
erka
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: -7
-
Statystyki pewnie pokażą że więcej facetów powoduje wypadki. Trzeba jednak uwzględnić ile mamy wszystkich kierowców kobiet a ilu mężczyzn. Badając taką samą liczbę kobiet i mężczyzn, sprawdźmy ile kilometrów statystyczni kierowcy wykonali.
Co z tego że dajmy na to 1 kobieta przez 5 lat nie spowodowała żadnej kolizji. Może ona jeździ tylko do pracy i z pracy po 20 km dziennie przez miasto. Facet w to miejsce może mieć 5 kolizji i dziennie robi po 600 czy 800 km.
Kobiety jeżdżą wolniej i ostrożniej. W chwili zagrożenia, brak im jednak zimnej krwi i trzeźwego umysłu.
-
-
ratownik12
- Początkujący
-
-
- Reputacja: -11
-
Ja mam drifciaka i moja zona niechce nim jezdzic boi sie go :)
-
-
dana79
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 2
-
złota łopata za wykopanie postu sprzed 4 lat :)
-
-
TroyaN
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 4
-
Powrót do HUMOR