Salony Sukni Slybnych

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

MężczyznaPostNapisane przez moloqu » 14 sty 2012, 16:22 Salony Sukni Slybnych

witam
wiem ze to nie subforum dla facetow ale pisze w imieniu mojej narzeczonej. czy jest w bham jakas dzielnica gdzie sa sklepy z sukniami slubnymi? zamierzamy z kobitka jutro wyskoczyc na sklepy i poprzymiezac jakies suknie by zobaczyc w ktorej (jaki fason itp) bedzie sie czuc najlepiej.
bridal dress birmingham w google juz robilismy i mamy kilka pkt zaczepienia ale byc moze ktos doradzi jakis inny sprawdzony sklep

z gory dzieki
pozdrawiam

moloqu
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 15 sty 2012, 07:37 Re: Salony Sukni Slybnych

nie wiem, gdzie są salony, ale jak przeczytałem ten temat to od razu mi się przypomniał serial Allo, Allo :D
poza tym, nie powinieneś oglądać swojej przyszłej w ślubnych sukniach :)
No, chyba, ze nie jesteście przesądni ;)
Niech idzie z koleżankami przymierzać, a ty.. na piwko z kolegami :)

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez moloqu » 15 sty 2012, 09:06 Re: Salony Sukni Slybnych

hehe dobre Adam, ale no tak jak pisales zbytnio przesadny nie jestem.

i powiem szczerze ze jestesmy tak samo podekscytowani tym faktem.

dzisiaj bijemy pod jeden adres i sam sie juz doczekac nie moge a na piwo i tak znajde czas

pozdro

moloqu
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 15 sty 2012, 10:08 Re: Salony Sukni Slybnych

moloqu, z czasem Wam ta ekscytacja minie :D ;)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 15 sty 2012, 10:39 Re: Salony Sukni Slybnych

moloqu, na stratforf road..jeden salon jest na roobin hood island, drugi na shirley bardzo ladne sa tam sukienki, nastepny salon na stratfordzie jest nie daleko south birmingham coleage.tam gdzie byl polski sklep kiedys.. wszystkie sa przy glownej ulicy.
NA mierzenie kiecki kobieto powinna chodzi z siostra/mama/przyjaciolkami... a facet powinien zrobic wielkie och! jak zobaczy swoja przyszla malzonke dniu slubu, to superanckie uczucie..Troche mnie zawsze smiesza panowie ktorzy przedreptuja z nogi na noge i musza koniecznie byc przymierzeniu sukienek bo inaczej to foch...;) jak napisal Adam panowie tymczasei powinni isc szukac garnituru albo isc na piwo z kolegami;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Powrót do ŚWIAT KOBIET