Jubiler
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Drogie panie, Wy chyba najlepiej możecie tu pomóc: chcę kupić pierścionek zaręczynowy swojej pani... Czasu mało, a tysięcy też nie mogę na to wydać. Dajcie jakiś namiar, cynk o fajnym jubilerze w Birmingham. Plissss! :roza:
-

-
bobek555
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
W jewelry quarter są ulice gdzie na jeden sklep spożywczy przypada 5 jubilerów. Jest tu tego mnóstwo.
-

-
Albiorix
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 68
Dokładnie,jak Albiorix, napisał,jest dzielnica,trochę inaczej pisze się jej nazwę.Jest tam mnóstwo małych sklepików z ręcznie robioną biżuterią,nawet na zamówienie,wiadomo nieporównywalna jakość z badziewem z argosu i podobnych sklepów...no i cenami!!!
-

-
ona79
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
ja tez polecam ta dzielnice i tych jubilerow mam od jednego z nich obraczke o bardzo powrzechnym wzorze a mimo to inna orginalna bo recznie robiona!polecam!
-

-
andzia24
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 5
Dziękuję wszystkim, o to mi właśnie chodziło.
-

-
bobek555
- Przyczajony
-
-
a ja osobiście mógłbym polecić Ci jubilera H. SAMUEL , ma sklepy w centrach handlowych i na pasażach http://www.hsamuel.co.uk/webstore/storelocatorsearchbyregion.do mają atrakcyjne ceny i dobrze wspominam obsługę bo pani pomyliła się o 100 POUNDÓW :D :lol: :D na moją korzyść ,więc serdecznie polecam
-

-
giowanni77
- Raczkujący
-
-
Powrót do ŚWIAT KOBIET