Gdzie kupić?

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 30 sie 2010, 12:47 Gdzie kupić?

Wiecie może dziewczyny gdzie jest takis sklep albo hurtownia gdzie sprzedaja akcesoria i przybory do przedluzania paznokci, w Birmingham lub Coventry. I nie chodzi mi o jakies badziewia z Ebaya czy Argosu tylko o porzadne profesjonalne produkty. Nie chce zamawiac przez neta wiec bylabym wdzieczna za info. Z gory dziekuje i pozdrawiam :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 30 sie 2010, 13:13 Re: Gdzie kupić?

ewela119, niewiem gdzie jest hurtownia ale nie zgodze sie ze na internecie nie mozna kupic dobrych akcesoriow do paznokci....np Ezflow ktory jest na ebayu kosztuje 55£ za sam puder do akrylu,,, i jest jak najbardziej profesjonalny i uzywany w gabinetach kosmetycznych.. po prostu nei trzeba kupywac chinskiego badziewia za pare £...tak jak tipsy za funta itp ktore sie nadaja tylko do wyrzucenia ;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 30 sie 2010, 13:21 Re: Gdzie kupić?

Wiem bogini8 ze sa i dobre produkty na necie, ale ja ogolnie nie lubie robic zakupow w necie, wole pojsc do normalnego sklepu, zobaczyc, pomacac, jak typowa kobieta :) A tak na serio to wole normalne sklepy tez z tego powodu ze irytuje mnie to czekanie na przesylke i cale zamieszanie z tym zwiazne, jak juz cos kupie to chce miec to juz a nie za pare dni, bo ja strasznie niecierpliwa jestem ;)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 30 sie 2010, 22:05 Re: Gdzie kupić?

ewela119, trzeba cierpliwym byc ;)) wiem ze jest jjakas hurtownia jak sie cos dowiem to napisze :)

[ Dodano: Wto Sie 31, 2010 11:49 ]
ewela119 napisał(a): do normalnego sklepu, zobaczyc, pomacac
a odnoscnie tego to pudry, primery liquidy zele itp pomacac mozna tylko opakowanie hehe ;) sprawdzic wage ew.atesty i nazwe :));)
aha a odnosnie hurtowni to znalazlam tyle:
http://www.thetrader.co.uk/companies/To ... smetics/29

:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 31 sie 2010, 11:47 Re: Gdzie kupić?

bogini8 dobrze zobaczyc chociaz opakowanie, bede miala przynajmniej pewnosc ze towar jest fabrycznie zapakowany i jesli cos nie wzbudzi mojego zaufania to odloze i poszukam cos innego, w necie jak cos kupisz to musisz czekac az CI przysla, placic za wysylke, pozniej w razie jest cos nie tak na swoj koszt odsylac itd. Moj ostatnio kupil na ebayu odswierzacz do auta, nie kosztowal wiele bo chyba 2f ale przyslali w polowie pusty, napisal do nich i przyslali kolejny, rowniez w polowie pusty i w koncu dalismy spokoj bo z dwoch polowek w koncu mielismy caly ale mnie wlasnie takie sytuacje strasznie irytuja, cierpliwosc nie jest moja mocna strona zwlaszcza jesli chodzi o zakupy :-D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Bulinka » 1 wrz 2010, 10:21 Re: Gdzie kupić?

hejka ewela ja ci moge polecic hurtownie ale z polski sa bardzo tanie zele i akcesoria a jak chcesz je zobaczyc na zywo to zapraszam do siebie ja mam ich zeczy to sobie " pomacasz " i bedziesz wiedziala co i jak :) b faktycznie kupowanie chinszczyzny na ebaju to nie nie nie i jeszcze raz nie to badziewy ( mowie tu o primerach i zelach ) wole z polski gdzie wiem ze mi z paznokciem nie zejdzie jak po chinszczyznie :)
Bulinka
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 1 wrz 2010, 10:53 Re: Gdzie kupić?

Dzieki Bulinka, kto wie moze i skorzystam :) Napisz mi tylko jakbys mogla jaka to firma? Ja ostatnio znalazlam gdzies na necie polska hurtownie produktow Sun Flowers, moja znajoma kupila sobie z tej wlasnie firmy zestaw w pl na allegro i mowi ze paznokcie dobrze sie trzymaja i nic sie nie dzieje, wiec zbieram sie zeby do nich zadzwonic ale jakos nie moge sie zebrac, ostatnio jestem nie do zycia ;)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Bulinka » 2 wrz 2010, 20:19 Re: Gdzie kupić?

Bulinka
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny