Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez julka030308 » 28 sie 2009, 13:40 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

bylam w 14 tygodniu dziekuje wam dziewczyny,ale to nie ja jestem tu teraz wazna tylko wy przyszle mamusie jeszcze raz dziekuje i powodzenia

julka030308
Rozeznany

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez wiolaMSO » 28 sie 2009, 16:09 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

julka030308,jeśli miałabyś ochotę zajrzeć jest taka strona "poronienie" która bardzo pomaga, uzyskasz tam wsparcie i niezbędne informacje. Na prawdę warto. Nie zamykaj sie w sobie, nie duś gniewu, żalu i złości. Porozmawiaj z kimś. Światełko dla twojego aniołka(*). Sciskam serdecznie.

wiolaMSO
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez julka030308 » 28 sie 2009, 18:27 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

wiolaMSO moglabys mi podac dokladny namiar na te strone dzieki

julka030308
Rozeznany

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez sharemka » 28 sie 2009, 19:57 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

julka030308 strasznie mi przykro, bo jeszcze pare miesiecy temu przeszlam ten sam koszmar...
www.poronienie.pl
ja tutaj znalazlam ukojenie, tutaj wylewalam lzy...kiedy dookola nikt nie rozumial dlaczego placze :-(
Badz dzielna!
Jesli Ci da to nadzieje, to dzis jestem w 5mc ciazy, kiedy wtedy wydawalo mi sie WSZYSTKO NIEMOZLIWE...pisz na pw...
sharemka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez wiolaMSO » 28 sie 2009, 20:51 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

julka030308, Tak jak Szaremka napisala www.poronienie.pl i nie wstydź sie płaczu, krzycz z żalu i rozpaczy bo tylko przeżywając ta stratę będzie Ci lżej. Wiem ze teraz jest bardzo ciężko, ale jeszcze kiedyś zaświeci dla Ciebie światełko. x

wiolaMSO
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 1 wrz 2009, 12:07 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

hej dziewczyny!Mam pytanko,jak tam u Was z imionami dla swoich przyszlych pociech??bo ja z mezem mamy teraz nie lada problem z tym.Pierwszemu synkowi wiedzielismy jak damy na imie,a teraz ja mam z tym problem... a jak to jest u Was??
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sharemka » 5 wrz 2009, 20:58 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

U nas bez niespodzianek ;) bedzie syn :mrgreen:
Tesciowa krakala, mój tato tez powiedzial, ze wygladam pieknie z tym wielkim brzuchem jak pilka, wiec bedzie syn...i jest :smile:

Co do imienia to zawsze marzyl mi sie Aleksander ale teraz...juz nie :wink: i chyba bedze Wiktor...choc zapewne zmieni sie jeszcze 300 razy...a jak u Was?
sharemka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 6 wrz 2009, 09:26 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

:arrow: sharemka to sprawdzilo Ci sie Twoje przeczucie co do syna,gratuluje :grin:
Co do imienia dla dziecka to u mnie nadal jest ciezko z wyborem...caly czas mysle.Od poczatku nam sie podobalo imie Alan,pozniej-pierwsze i odrazu na drugie imie- Fabian Aleksander i w koncu Leo aaa i jeszcze przeszlo nam przez mysli Ksawery- zastanawiam sie czy Anglicy wypowiedzieli by to imie.
Moj maz chce zeby synek mial Leo,nawet nasz dwuletni synek zaczal powtarzac to imie(chyba tez mu przypadlo do gustu).A ja nie mam zielonego pojecia.Tak sobie mysle,ze moze jak sie urodzi i zobacze dzieciatko to cos dopasujemy.Ostnio jeszcze wpadlo mi w ucho imie Amadeusz i co tu wybrac... :roll:

[ Dodano: Nie Wrz 06, 2009 10:29 ]
Ale niespodzianka by byla jakby sie urodzila dziewczynka hihi...to z imieniem juz nie mialabym problemu,bo juz z mezem mielismy ustalone :)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sharemka » 6 wrz 2009, 14:59 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Mysle, ze jak juz sie pojawi malenstwo, to i imie przyjedzie samo z siebie...
Chcielibysmy zrobic dziecku astrologiczny horoskop urodzeniowy, znajác date i godzine urodzenia mozna wybrac odpowiednie dziecku imie ale do tego czasu szukamy tego, co sie nam podoba :mrgreen: a potem zobaczymy...
sharemka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez AngelinaJ » 8 wrz 2009, 08:49 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

witam ciezaroweczki :)

sharemka gratuluje synka (mimo iz spodziewany zawsze lepiej zobaczyc :)

Wczoraj bylam na usg i bedzie dziewczynka :-D Imie juz mamy wybrane Julia, wczesniej mielismy dla chlopczyka Artur, ale mi sie srednio podobalo, ale mialam przeczucie, ze bedzie dziewczynka wiec sie tym imieniem tak bardzo nie przejmowalam.
Ja bym sie bala dac astrologiczne imie, pozniej wyjdzie jakis Anzelm albo Adolf :-D
AngelinaJ
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 8 wrz 2009, 20:38 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

AngelinaJ gratulacje coreczki :-) imie tez ladne!
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez sharemka » 9 wrz 2009, 09:02 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

AngelinaJ napisał(a):Ja bym sie bala dac astrologiczne imie, pozniej wyjdzie jakis Anzelm albo Adolf :-D

To nie astrolog wybiera imie...tylko moze podpowiedziec, np. na jaká litere powinno zaczynac sie imie dla dziecka, wiec wybór nalezy tylko do nas :-)
sharemka
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez berenicee » 11 wrz 2009, 14:11 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

witam dziewczyny :-) ,niedawno robiłam test i wyszedł pozytywny dzis byłam u GP i skierowal mnie na badanie moczu, powiem wam szczerze ze bardzo sie boje , młoda nie jestem 30 na karku ale mysl o dziecku schodziła zawsze na plan dalszy, zwłaszcza ze w uk jestem od paru miesiecy i szukam pracy. oboje z chłopakiem zastanawiamy sie co wybrac pobyt tu czy ja wracam do kraju, ech życie lubi zaskakiwać

berenicee
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 11 wrz 2009, 18:59 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

No to pozostalo Wam sie tylko cieszyc :-) A czemu chcesz wracac do kraju?Jak to jest poczatek ciazy,to chyba gdzies znajdziesz prace.Zobaczycie z chlopakiem,ze maly szkrabek to wielki skarb bedzie w Waszym zyciu,takze glowa do gory :)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez berenicee » 12 wrz 2009, 08:14 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

dzieki kindziulinaa :-) oboje cieszymy sie, tylko ja mam 1000mysli na minute co dalej, najgorzej z praca, ale musze myslec pozytywnie miłego dnia kobitki :grin:

berenicee
Przyczajony

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona