Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 1 paź 2010, 10:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
.Kitty, okropnie jest w weekendy nie cieroie tam jezdzic;/ wole do solihull albo jak na zakupy przedswiateczne etc to MERRY HILL
http://www.dooyoo.co.uk/shopping-nation ... ng-centre/
Kitka, mnie tez korci ta dieta albo south beach ale ja z reguly nie przepadam za miesem jadam kuraki indyki i ryby
kocham owocki, jogurty sery zolte mleko..eh...
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez ewela119 » 1 paź 2010, 11:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A pogoda faktycznie okropna, ja tez nie zaprowadzilam dzisiaj malej do przedszkola, ma katar i troche kaszle wiec jakbym ja wyciagnela na ten deszcz to zapalenie pluc murowane bo cala by zmokla bo nie ma jeszcze solidnego plaszcza przeciwdeszczowego a parasolki jakos nie umie trzymac tak zeby nie zmoknac, no a przy takim wietrze to i tak pewnie by jej sie nie udalo wiec siedzimy w domu i sie grzejemy :-)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 1 paź 2010, 11:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
http://www.bodiesinmotionwithgilad.com/- na tych cwiczeniach schudlam ponad 10kg w 1,5mca bez diet jadlam nawet lody i slodkosci:) malo bialego chleba i ziemniakow.cwiczylam 3-5 razy w tygodniu po 15-45min zalezyile mialam czasu.
te cwiczenia miaam na wideo jeszcze stare z 20 lat maja i na dvd je przegralam:)
http://www.beachbody.com/product/fitnes ... P90XDOTCOM na tych super cialko mzna ujedrnic i wyrzezbic tu tez z 6kg poszlo w miesiac
ale cwiczylam tylko poszczegolne tematy: xstretch, joga, kenpo,pylometrics .
z netu mozna sciagnac:) balbo na ebayu kupic.rewelka
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 12:20 ]
http://www.youtube.com/watch?v=Uvhl4JzKe8k
moze ktos zacznie ze mna cwiczyc?:)
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 12:21 ]
w sensie bedziemy sie dzielic wrazeniami jak nam idzie:P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez mamuśka twins » 1 paź 2010, 12:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):syjonka napisał/a:
a tak z innej beczki, zastanawiam się nad implantem antykoncepcyjnym: jak wygląda procedura, trzeba czekać i gdzie się wykonują zabieg? ma któraś może implant? na tabletki reaguję bardzo dobrze, tylko wkurza mnie, że trzeba o nich pamiętać codziennie, dlatego chciałabym się zdecydować na impkant
koleżanka ma i sobie chwali
mówisz o tym swojemu GP,umawiasz się z pielęgniarką i zakładają ci
U mnie umowic sie z GP to jakas porazka. Ciagle kolejki. Wole isc do tego duzego Bootsa w centrum na dół. Tam na dole jest przychodnia, ktora zajmuje sie tego typu sprawami. Jak rano pojdziesz to w godzine juz jestes zalatwiona (nie mowie tu o zabiegu - tylko najpierw oczywiscie jest konsulatacja - a pozniej umowienie sie na zabieg- oczywiscie tez nie wiem dokladnie jak to wszystko przebiega, bo ja narazie uzywam plasterkow, ale teraz sie zdwecydowalam ze to bedzie implan - po plasterkach sie swietnie czuje - nie tyje, nic z tych rzeczy - zreszta juz rozmawialam z babkami w tej przychodni na temat implanta). Acha jeszcze przypomnialo mi sie ze raz bylam po poludniu i tez bez problemu mnie przyjeli w miare szybko.
U
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 13:33 ]
bogini8 napisał(a):moze ktos zacznie ze mna cwiczyc?:)
Bogini8 - ja to tylko sie decyduje na cwiczenia w grupie. Bo w domu nie mam zadnej motywacji. A w grupie - tak do ludzi to mi sie chce chodzic. Nie wiem dlaczego to tak dziala, ale zycze powodzenia.
-
- mamuśka twins
- Stały Bywalec
- Reputacja: 3
Napisane przez Kitka » 1 paź 2010, 12:53 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Świątecznie się zrobiło na forum, jakieś bałwanki i te sprawy :wink:
Ja święta uwielbiam, te śnieżne i mroźne, najlepiej w Polsce z rodzicami :grin: W tym roku zostajemy w UK, tak jak w zeszłym roku z resztą. Myślałam, że będzie nam bardzo źle, ale było fajnie i rodzinnie, choć tylko w trójeczkę na Wigilii byliśmy. Dobrze ze skype jest i kontakt z całą rodziną.
Co do gotowania na święta to ja pierogi już mam w zamrażalniku. Mama zrobiła, jak była ostatnio. Tata też się przyłożył i kotleciki rybne też czekają :-D
Kitty
Też lubię to miejsce :grin:A my dzisiaj wybralismy sie na wycieczke do Ironbridge i bylo super Sliczne miasteczko z fajnym klimacikiem. Uwielbiam takie miejsca
syjonka Moja przyjaciółka ma implant i jeste zadowolona. Po drugim bobasku też mam zamiar sobie taki zainstalować :wink: Ona była w Family Planning.
bogini
Właśnie kuraki indyki jem (bez skóry) oraz mielone wołowe (z tego kotleciki i pulpeciki robię :grin: Ryby i owoce morza jak najbardziej wskazane i je tez wcinam. Ogólnie nabiał do 4% tłuszczu na 100g i jaja jak najbardziej wskazane :-DKitka, mnie tez korci ta dieta albo south beach ale ja z reguly nie przepadam za miesem jadam kuraki indyki i ryby
kocham owocki, jogurty sery zolte mleko..eh..
Ja ćwiczę własny zestaw. Ogólnie nie przykładam się do tego specjanie, ale jakieś 45min dziennie macham nogami i rękami :-D
Nigdy nie byłam w MERRY HILL :roll:
Czekam na męża i jedziemy na zakupy, bo w lodowce przeciąg. Miałam iść dziś do koleżanki a wracając zahaczyć o sklepy, ale wiadomo... :roll: :evil:
pa
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez adamirus » 1 paź 2010, 13:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):Czekam na męża i jedziemy na zakupy, bo w lodowce przeciąg. Miałam iść dziś do koleżanki a wracając zahaczyć o sklepy, ale wiadomo... :roll: :evil:
mam to samo :roll:
już szału dostaje od tego siedzenia w domu,w dodatku z dzieckiem które się nudzi :roll:
miały być dziś naleśniki,ale mleka niemam
więc musze czekać na powrót kierowcy z prawkiem :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Kitty » 1 paź 2010, 16:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Widze, ze narzekanie na pogode dzisiaj w modzie :razz: Mi w sumie dzisiejsza pogoda nawet nie przeszkadza, co jest wrecz do mnie nie podobne :-P
Dzieki za odpowiedzi o bull ringu dziewczyny. Stwierdzilysmy z tesciowa,ze wybierzemy sie z rana wiec ten najwiekszy tlum powinnysmy ominac.
bogini8, ja cwicze w domu a w weekendy i piatki chodze na silownie, takze moge z Toba zaczac :-D Niestety musze jeszcze troche poczekac, az mnie plecy przestana bolec. Lekarz w szpitalu powiedzial, ze po punkcji bole plecow moga sie utrzymywac do kilku tygodni(czasem miesiecy :!: ). Mnie kluli az 4 razy, ale i tak mam nadzieje, ze za niedlugo przejdzie wiec bedziemy cwiczyc :-D :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez Bulinka » 1 paź 2010, 17:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja juz po operacji ( tak jak Anastazja wspominala na szczescie mnie nie kroili tylko laparo |)
dziekuje za mile slowa i za kciuki bardzo mi sie przydaly bo bardzo cia balam ale przezylam choc bol mam wciaz wielkii w koncu stracilam jeden jajnik ale na szczescie mam jeszcze drugi i szanse na dzidzie choc musimy sie teraz wstzymac do konca listopada z dzialaniem ale co sie odwlecze to nie uciecze prawda ??
teraz mam 6 tygodni nic nie robic siedziec i dyrygowac w domku hihihi ale mam tate i meza wiec jest dobrze :)
a tak z ciekawostek to wiecie ile ta cysta wazyla ...... az 5 kilo :546: :546: :546: :546: :546: :546: jak wielkie dziecko no masakra jakas ale juz na szczescie juz tego swinstwa nie mam
no nic lece dalej lezec bo strasznie mnie ciagnie
odezwe sie jeszcze do was :)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez bogini8 » 1 paź 2010, 18:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
apropo cwiczen to moja motywacja :
http://www.youtube.com/watch?v=mWD-A_w9 ... grec_index
http://www.youtube.com/watch?v=d7YYBRoM ... re=related
wlasnie usmazylam gire nalesnikow na krokiety z kapista i grzybami mniam:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 1 paź 2010, 18:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale mamy pogode co? az zygac sie chce :mad: U mnie w lazience taka wilgoc wyszla ze masakra,juz nie wiem czym to malowac,ostatnio maz malowal specjalna farba przeciwilgociowa jakas,no ale wytrzymala niecale 3 miesiace i na nowo sufit czarny sie robi :( fugi w kafelkach to samo,szlak mnie trafia!!!Ide bajke ogladac na TVN :o
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez kindzulinaa » 1 paź 2010, 18:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pogoda nam nie sprzyja...
Bulinka,dobrze ze jestes juz po zabiegu.Cysta rzeczywiscie duza byla...Teraz sie kuruj i wykorzystuj ten czas na odpoczynek poki masz tate w domu no i maz,ktory chetny jest do pomocy :-)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Kitty » 1 paź 2010, 18:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja, a moze siegnij po najprostszy srodek jakim jest domestos ;)
My na szczescie zadnych problemow z plesnia nie mamy, ale slyszalam od kilku ludzi, ktorzy sie z tym swinstwem borykali, ze domestos podzialal ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez kindzulinaa » 1 paź 2010, 18:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do wilgoci,to pewnie bedzie caly czas wychodzila bo to juz w scianach jest i takie zamalowywanie nic nie da...niestety.Nam tez w lazience w fuge weszla wilgoc... :evil: :evil:
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez agg » 1 paź 2010, 19:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
odniose sie do tego co pamietam :wink:
adamirus, no to pora zrobic prawko :razz: albo do sasiadki po mleczko wyskoczyc ;)
bulinka, dobrze ze juz po zabiegu jestes; ale ciezka ta cysta :!: :shock:
kurcze, dziewczyny nie dolujcie sie ta pogoda :!: no dobra moze jest troche zamulascie, ale tyle fajnych rzeczy mozna robic gdy pada :smile: bieganie po kaluzach to taka frajda dla naszych dzieciaczkow :!: oczywiscie 'proper outfit' zalecany :wink:
dobra wracam do roboty... sprzatanie, gotowanie, strojenie :wink: oczywiscie wszystko sobie rozlozylam "na raty", a i tak pewnie jutro wszystko na hura bedzie :roll:
a wogole musze sie pochwalic, ze miewam calkiem super pomysly... szkoda tylko, ze mam spozniony zaplon... :twisted:
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 20:45 ]
ooooo suwaczka nie ma... juz jakis czas temu zauwazylam, ze sie "zacial". chyba mnie "wyrzucilo" z serwera. musze sie postarac o nowy.
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 1 paź 2010, 20:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do kaluz,no tak frajda ale pozniej po takim deszczu przeziebienie gotowe.Zazwyczaj ludzie siedza w domu i wlasnie narzekaja na deszcz...
Ostatnio to mi sie deszcz podobal,bylo cieplo i az milo sie szlo,a dzisiaj wracajac z przedszkola to nic przyjemnego w tym nie bylo :evil: zimno...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
-