Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez adamirus » 26 paź 2010, 20:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):jakie boczki!? jaka Ty masz figure kobieto! wszystko na swoim miejscu, ze tak powiem :mrgreen: jest pupa, biust i TALIA :)
boczki chowam pod grubymi swetrami :razz:
agg napisał(a):szkoda, ze masz problemy z kregoslupem bo moze bys dolaczyla do naszego fitnessowskiego gangu :twisted:
no szkoda szkoda
ale jak już zaczne fizykoterapie i dowiem się od specjalisty jakie ćwiczenia dokładnie moge wykonywać to sie zapisze może na conieco :mrgreen:
agg napisał(a):a mi wciaz przybywa :-P
to my temu komuś :fuckyou2: pokażemy :twisted:
agg napisał(a):dobra, lece robic carrot sticks na jutrzejsza impreze halloweenowa w przedszkolu :500:
ja musze jeszcze rano po chicken nuggets do iceland podskoczyć :razz:
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:19 ]
agg napisał(a):adamirus, widzialas czas naszych ostatnich postow? :wink:
a no :mrgreen:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez malaroksi » 26 paź 2010, 20:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg ty to jesteś popularna pamiętaj, że minus i minus dają plus :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 26 paź 2010, 20:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to w zyciu na tyle kilo nie wygladasz, ja mam 170cm i 66 i wygadam jak pulpet przy tobie;/adamirus napisał(a):168cm
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:30 ]
i jakk?widac efekty jakies? powiedz mi co ty jesz potrzebuje motywacjiii:)adamirus napisał(a):ja jestem na Dukanie od trzech dni
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:32 ]
a czemu?agg napisał(a):tez bylam na "dukanie"... nie posluzyl mi
moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:33 ]
:)))) :mrgreen: :mrgreen:adamirus napisał(a):połówek martwi się bardziej o to czy zawartość w biustonoszu też zmaleje,z tymi straconymi kilogramami
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 26 paź 2010, 20:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 26 paź 2010, 20:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):to w zyciu na tyle kilo nie wygladasz, ja mam 170cm i 66 i wygadam jak pulpet przy tobie;/
nie widzialaś mnie na żywo :razz:
bogini8 napisał(a):i jakk?widac efekty jakies? powiedz mi co ty jesz potrzebuje motywacjiii:)
efekty ....hmmm....napewno czuje się mniej wzdęta i olbrzymia
i spodnie dziś jakby mniej opięte ,w boczkach.
a na wage nie wchodze narazie ;)
a co do jedzenia,to jajka w każdej postaci.serki wiejskie,jogurt naturalny z otrębami,na śniadanie otręby z mlekiem ( to na dobry metabolizm i brak zaparć ;) i póki co,jest ok ;) )
przedwczoraj kurczak ( filet) z przyprawach i jogurcie naturalnym,smażony na patelni teflonowej bez tłuszczu.wczoraj miałam filet z kurczaka pieczony w przyprawach ,polany sosem z jogurtu naturalnego i korniszona :mrgreen:
dziś łosoś pieczony w folii,a na jutro upiekłam sobie już kotlety mielone z indyka z otrębami ( w piekarniku )
serek homogenizowany - poszukiwany póki co :roll:
u nas w sklepie polskim póki co BRAK.
aaaa
no i kupiłam sobie w Sainsburry taki chlebek z otrębów,można sobie usmażyć samemu,ale ja narazie kupiłam,jak mi sie znudzi to sobie sama zrobie :razz:
:razz:
no i duuuuuuuuuuużo wody.
oczywiście kawa herbata - słodzona słodzikiem.
dziś kawa u agg z łyżeczką cukru bo głupia nie zapytałam czy ma słodzik :wink:
bogini8 napisał(a):moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///
no zaparcie to główny i czesty problem.
ale ja rano najpierw kawka,potem mleczko z otrębami,pszenne i owsiane razem.i zaparć niema :razz: :wink:
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 21:54 ]
malaroksi napisał(a):adamirus pewnie ma cięzkie kości i wnętrzności :-P bo na zewnątrz taka dżaga :)
dzięki ale faktem jest też to że na tych fotkach co miałam sesje w sierpniu ....byłam jednak szczuplejsza :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez agg » 26 paź 2010, 21:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):dziś kawa u agg z łyżeczką cukru bo głupia nie zapytałam czy ma słodzik :wink:
ja tylko slodzikiem slodze :wink: ale goscie zazwyczaj chca z cukrem - chcialam byc uprzejma :mrgreen: nie wiedzialam, ze Ty na diecie! no i jeszcze ciasteczka postawilam na stole (zastanawialam sie czemu sie nie czestujesz hihi) :lol:
-->serek homo Total 0% dostepny na pewno w Tesco
malaroksi napisał(a):słyszałam, że teraz zamiast diety , najlepsze są waciki :-P 3 waciki dziennie nasączone sokiem i normalnie waga leci w dół jak oszalała ;) :-P
:546: :lol:
bogini8 napisał(a):agg napisał/a:
tez bylam na "dukanie"... nie posluzyl mi
a czemu?
moja kolezanka miala straszne zaparcia:( ja sie tego obawiam bo juz teraz mam z tym problem a co bedzie pozniej;///
miedzy innymi to samo :oops:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 26 paź 2010, 21:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):ja tylko slodzikiem slodze :wink:
no patrz ,o ja głupia,
a wystarczyło zapytać :mrgreen:
agg napisał(a):no i jeszcze ciasteczka postawilam na stole (zastanawialam sie czemu sie nie czestujesz hihi) :lol:
hehehe,nie powiem,kuszące były ,ale trenuje silną wole i jak widać - wyszło mi g:hmm
-->serek homo Total 0% dostepny na pewno w Tesco
ooo dobrze wiedzieć
ogólnie żadko robie zakupy w Tesco,dlatego nie wiedziałam nawet :lol:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez syjonka » 26 paź 2010, 21:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
widzę, że na tacę poszedł temat z dietami i zrzucaniem kilosów :razz:
adamirus, gratuluję silnej woli, ja bym nie potrafiła się oprzeć ciasteczkom a tym bardziej ciastem kitty :mrgreen:
ja to nigdy nie byłam na diecie a w wadze skakałam od 58-72, teraz jestem po środku bo 64 (albo mniej bo nie mam wagi w domu) i w życiu nie odmawiałam sobie słodkości, ale to chyba kwestia indywidualnego organizmu. jeden potrafi zjeść tonę i robić sobie żarty z dodatkowymi kilogramami (miałam taką sąsiadkę kościotrupa, a jadła za dwóch) a drugi zje trochę więcej i od razu w boki idzie :mrgreen:
bogini8, superaśny suwaczek
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez iwona38 » 26 paź 2010, 22:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewelko jakbys cos potrzebowala zwiazanego z ciaza to wal smialo ja jestem na bizaco u mnie juz koncowka,odliczanie rozpoczete.
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez ewela119 » 26 paź 2010, 22:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez syjonka » 26 paź 2010, 22:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):jedynie chinskie zupki mi sie przyjmowaly wiec glownie to jadlam przez cala ciaze prawie
ciesz się, że twoja córcia nie ma teraz skośnych oczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
iwona38 napisał(a):Dziewczyny z czego wy sie odchudzacie jakie boczki
całkowicie się z tobą zgadzam :-)
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 26 paź 2010, 22:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus, nie pijam kawy ani herbaty;/
a gdzie te itreby mozna kupic i jak sie nazywaja po angielsku?
[ Dodano: Wto Paź 26, 2010 23:53 ]
syjonka napisał(a):iwona38 napisał/a:
Dziewczyny z czego wy sie odchudzacie jakie boczki
całkowicie się z tobą zgadzam
no boczki boczkowe :D a do tego ja mam problem i ,,bryczesy,, do unicestwienia dieta i cwiczeniami co nie jest prosta sprawa:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez ewela119 » 26 paź 2010, 22:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No wlasnie a skoro juz mowa o zupkach to niedawno skonczylam puszke kukurydzy i wlasnie sobie robie zupke :) Bede wygladala jak pulpet :P
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez malaroksi » 27 paź 2010, 07:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A teraz do Marioli :) nie wpisuję nicka bo pomieszam bo mi żadnego postu u góry nie wyświetla a jak cofnę stronę to mi tekst napisany skasuje więc posłużę się już imieniem :) Przemyślałam sobie tak w sumie twoją propozycje wpadnięcia na kawe, i teraz do końca tygodnia moja córka nie chodzi do nursery więc może jutro albo pojutrze ? Nawet jakbym się nie odważyła na autostrade wyjechać , to mogę miastem jechać bo nie goni mnie godzina odwózki do przedszkola :) tak więc daj znać czy robisz coś jutro albo pojutrze i gdzieś koło 10tej bym wpadła na kawę rozpuszczalną z mlekiem bez cukru :) ( piszę by nie było nie domówień jak w przypadku agg i adamirus ) :mrgreen:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 27 paź 2010, 07:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):A teraz do Marioli :) nie wpisuję nicka bo pomieszam bo mi żadnego postu u góry nie wyświetla a jak cofnę stronę to mi tekst napisany skasuje więc posłużę się już imieniem :) Przemyślałam sobie tak w sumie twoją propozycje wpadnięcia na kawe, i teraz do końca tygodnia moja córka nie chodzi do nursery więc może jutro albo pojutrze ? Nawet jakbym się nie odważyła na autostrade wyjechać , to mogę miastem jechać bo nie goni mnie godzina odwózki do przedszkola :) tak więc daj znać czy robisz coś jutro albo pojutrze i gdzieś koło 10tej bym wpadła na kawę rozpuszczalną z mlekiem bez cukru :) ( piszę by nie było nie domówień jak w przypadku agg i adamirus ) :mrgreen:
jak najbardziej mi pasuje :-D Nie mam nic zaplanowanego, takze mozesz wpadac :-D Maz mial miec caly tydzien wolny, ale okazalo sie, ze od dzisiaj do piatku musi pracowac, takze ja sie nudze :roll:
Kawa rozpuszczalana z mlekiem i bez cukru to moja ulubiona :-D
[ Dodano: Sro Paź 27, 2010 09:06 ]
malaroksi, moje gg nie dziala :neutral: Wlasnie probowalam sie zalogowac, a tam, ze niby jakis blad wystapil i nie da sie go otworzyc :roll: Takze jak cos to musimy sie umowic przez PW, no chyba, ze uda mi sie dziada naprawic ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
-