feministkom smierc!!!
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Rozbawilas mnie tym razem i to tak,ze dobry humor mnie juz dzisiaj nie opusci ONA:), coz nigdy sie nie dowiesz jak przyjemnie byloby zyc w rodzinie gdzie pelny etat zony to budowanie wiezi i scalanie wszystkich do kupy?:) Perspektywa im dalsza, tym wiesej sie widzi!:)
Feministkom smierc to jak latwo mozna sie tego domyslic podpucha majaca na celu zaangazowanie jak najwiekszej ilosci osob to przeprowadzenia szerokiej dyskusji, nic osobistego:) To o czym napisalas Aga to mazenie scietej glowy,ale czemu nie?:)
-

-
super tramp
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Bardzo mi sie podoba myslenie super trampa, i podzielam jego swiatopoglad. Chociaz uwazam ze kazdy powinien ukladac sobie zycie jak mu sie podoba. Jak chca oboje pracowac- niech pracuja, jak maz chce siedziec w domu i wychowywac dzieci niech siedzi, co mi do tego i co mnie inni obchodza. U mnie w rodzince to maz pracuje, a ja jestem w domu i wychowuje dzieci, uwazam ze to praca o wiele ciezsza niz jego, ale czuje sie w tym bardzo spelniona i szczesliwa i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej.
-

-
KASIA1983
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
najważniejsze, aby dwie połówki jabłka miały to samo spojrzenie, lub przeciwne a uzupełniające się poglądy...
-

-
xvioletx
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 11
Powrót do ŚWIAT KOBIET