PROSZE O RADE

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez bluebery » 19 maja 2009, 19:21 Re: PROSZE O RADE

Sorki, za cisze, bylam zajeta i nie mialam czasu usiasc przy komputerze. Ale juz to naprawiam!
Wiec ja w tym sklepie zielarskim ( Holland&Barret) kupilam tabletki ,,Fat Metaboliser'' ( w takim krzykliwym opakowaniu czerwono-zoltym) za £3 je sie je 2 razy dziennie, z reka na sercu apetyt sam odpada nawet na slodycze ( uwielbiam czekolade, wiec wczesniej moglam nie jesc caly dzien ale czekolade w nocy o polnocy - zawsze) a tu nagle nie potrzebowalam slodyczy :!: Do tego pilam w ciagu dnia butelke SmartWater (ona ma 0,5 l)i w ciagu pierwszego tygodnia zauwazylam ze brzuch jakby ,,splaszczyl sie'' , nie chcialam sie za bardzo podkrecac, bo stwierdzilam ze moze ,,tylko mi sie wydaje'', ale w drugim tygodniu naprawde dalo sie zauwazyc zmiane co odnotowal tez moj maz (a to naprawde ,,wiekopomne wydarzenie''!!) .Po prostu pijesz wode i chudniesz, caly trik jest w zawartosci wody zawiera ona bowiem L-Carnitine , ktora przyspiesza spalanie tluszczu czyli daje duzy wykop przemianie materii. Moj spadek wagi byl napewno tak dramatycznie widoczny bo polaczylam tabletki (ktore tez zawieraja L-Carnitine) z woda. Chwilowo odstawilam wode, bo boje sie za szybko spasc z wagi , kazdy wie ze potem latwo o efekt jo-jo :roll:
Mam tylko jeden problem : tluszcz sie spalil, ale skora tak szybko nie kurczy sie! Chyba bede zmuszona zaczac robic brzuszki, bo szkoda zaprzepascic cala utrate wagi jak nie bedzie mozna pochwalic sie plaskim brzuszkiem (no, technicznie jest on plaski tyle ze nie sprezysty jak kiedys).
Naprawde polecam oba sposoby. U mnie zadzialaly i mowiac szczerze odbudowaly moja pewnosc siebie :-D
bluebery
Rozeznany

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez gaga01 » 21 maja 2009, 09:59 Re: PROSZE O RADE

To ja też koniecznie wypróbuje tą metodę!!!
Bluebery a dużej wielkości są te tabletki?

gaga01
Rozeznany

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 21 maja 2009, 12:25 Re: PROSZE O RADE

Tak szczerze mówiąc to same tabletki nie pomogą, mogą ewentualnie wspomóc proces odchudzania ale co nie zmieni faktu, że brzuszek i tak zostanie. Najlepszy sposob na zgubienie brzuszka to ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Przykro mi dziewczyny ale nie ma złotego śrotka na dobry wygląd trzeba się troszki poruszać.
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez boniu » 21 maja 2009, 12:39 Re: PROSZE O RADE

Seks dobrze kształtuje ciałko ;) Ja czasami nawet zakwasy mam po seksie :))

boniu
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 21 maja 2009, 13:18 Re: PROSZE O RADE

Dziewczyny, chcecie schudnac :?: Polecam mega stres :roll: w 5 m-cy schudlam jakies 8 kilo i konca nie widac :-P o ile nie przeszkadzaja Wam bezsenne noce, a jak zasniecie to koszmary, bole brzucha, glowy, czeste wizyty w wc, brak apetytu, ciagle zamartwianie sie i inne "atrakcje" to skutki gwarantowane.
Tylko nie wiem czy warto....
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Ewulka » 21 maja 2009, 14:45 Re: PROSZE O RADE

agg, co ty mowisz? moze to i dobry sposob, ale za to wrzodow żołądka mozna sie nabawic :roll: poza tym troche mi Ciebie szkoda, taki stres przez 5 miesiecy, nie łam sie, spojrz na swoja malutka perełke to ci od razu mienie :grin:

Ewulka
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 21 maja 2009, 17:28 Re: PROSZE O RADE

agg, nie u kazdego stres powoduje chudneicie. bardziej zalezy co robimy, jesli ktos nie je , to moze i schudnie, gorzej, gdy czesciej zaglada sie do lodowki, lub co gorsza kieliszka.
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 21 maja 2009, 17:32 Re: PROSZE O RADE

boniu napisał(a):Seks dobrze kształtuje ciałko ;) Ja czasami nawet zakwasy mam po seksie :))

qrde boniu wez juz spasuj na niektorych watkach..........
Katik
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez barbara1r » 21 maja 2009, 18:50 Re: PROSZE O RADE

hej dziewczyny,j dopiero 2 msc po porodzie a juz man dosc tego brzucha wstetnego i tych rozstepow na nim(macie jakis sprawdzony krem)?od 2 tyg.zaczelam chodzic na basen bo ogolnie mi sie przytylo i czekam na efekty-a dziewczyny mam rozwiazanie z kim zostawic dzieciaki-ja poprostu zostawiam z mezem niech wie tez ze ma obowiazki wobec dzidzi a nie tylko splodzenie :mrgreen: w dodatku robie te okropne brzuszki ale jakos mi to nie wychodzi,diete tez staram sie przestrzegac co tez jest trudne.musze wyprobowac ta wode i te tablertki razem,ja kupilam sobie tab.adios ale jakos nie widze zeby cos dawaly-moze za predko :wink: .dodam jeszcze ze do zadnych spodni sie nie mieszcze.pocieszam sie ze kupilam wczoraj bluzke rozmiar 8 ale to te typy luzne wiec dlatego :wink: :wink: ,pozdrawiam i trzymajmy kciuki za pozbycie sie naszych brzuszkow

barbara1r
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 21 maja 2009, 19:01 Re: PROSZE O RADE

Mam nadzieje ze Tobie posloza te tabletki "adios" ja po nich bardzo zle sie czulam, wogole jakos moj organizm ich nie trawil. swego czasu bardzo pomagala mi czerwona herbata (ta orginalna bez dodatkow) do momentu kiedy moj organizm sie do nich przyzwyczail. Mam pytanko do Ciebie barbara1r. Czy ty karmisz piersia? Zastanawia mnie czy mozna zazywac tabletki na odchudzanie. Przyznam ze nie mam zielonego pojecia wiec jak ktoras z Was sie orientuje to bylo by fajnie.
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez barbara1r » 21 maja 2009, 19:07 Re: PROSZE O RADE

Anek nie karmie piersia wiec moge zywac ale z tego co wiem to jesli sie karmi to nie wolno nawet pisze w ulotce.Ja czuje sie po nich dobrze,nic mi nie dolega wiec zobaczymy!!

[ Dodano: Czw Maj 28, 2009 09:42 ]
dziewczyny nie nazywa sie przypadkiem ta woda Skinny Water a nie SmartWater,bylam w tym sklepie i na ich stronie i maja tylko taka wode??dzieki za info

barbara1r
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

Poprzednia strona