może ty pomożesz

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 21 kwi 2010, 10:35 Re: może ty pomożesz

Bardzo kolorowo opisana ludzka tragedia, mnie jednak nie przekonało kilka faktów. Dziwny mail weteran cośtam, moim zdaniem jak dla kobiety to jakoś nie pasuje. Po wpisaniu w wszechwiedzące google znalazłem iż osoba ta identyczną historię opisuje w jednym tylko jednym portalu, a wiadomo że szansa pomocy rośnie wraz z ilością opublikowanych próśb. Najbardziej nieprzekonało mnie znalezisko gdzie ta osoba zachęca do korzystania z, chyba to się nazywa, łańcuszka szczęścia typu wpłać i czekaj aż tobie wpłacą i co ważniejsze podaje inny mail chyba turbo cośtam. Nie neguję prawdomówności tej chyba kobiety, ale na pewno banki mogą pomóc w rozwiazaniu tymczasowego problemu i to z nimi trzeba rozmawiać o odroczeniu spłat.
Przypomniała mi się historia gdzie odwiedził mój rodzinny dom w pl starszy pan proszący o pieniądze bo na chleb nie ma, ale gdy moja mama zaproponowała mu chleb i coś do chleba to odmówił bo on nie jest głodny. Od tego czasu bardzo sceptycznie podchodzę do pomocy dla osób których historii tragedii nie znam

Życzę powodzenia i szybkiego rozwiazania swoich problemów

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

PostNapisane przez KA i PE » 21 kwi 2010, 11:23 Re: może ty pomożesz

a ja mysle ze to zapodal administrator w celu ozywienia dyskusji, swoja droga tak sie drogie panie popluly ze az milo bylo poczytac. hehehehhehehehe.

pozdr

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 21 kwi 2010, 13:24 Re: może ty pomożesz

monique napisał(a):Może ta wulkaniczna chmura pyłu przeszkadza Eweli by pomóc tej kobiecie? Dygnitarze się nią wykpili z pogrzebu, więc się jej nie czepiajcie

Nie akurat wulkaniczna chmura przeszkadza mi tylko w powrocie na wyspe. A pomoc nie moge bo akurat teraz sama jestem w finansowym dolku, wiadomo nie kazdemu sie powodzi luksusowo. Jak bede mogla to pomoge. Powiedzenie mowi ze "tonacy brzytwy sie chwyta". Kobieta potrzebuje pomocy to jej szuka wszelkimi dostepnymi sposobami. Sila Wam tych waszych ciezko zapracowanych funtow nie wydziera wiec darujcie sobie te zbedne komentarze bo nikt Was do niczego nie zmusza
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez lutka56 » 21 kwi 2010, 13:30 Re: może ty pomożesz

bogini8 napisał(a):lutka56, a co to znaczy ,,jednym z nas,,? dyskusja jest zbedna.. czy ktos chce wyludzic, czy ktos naprawde potrzebuje to malo istotne, nikt nikogo nie zmusza do dawania.. wiec nie rozumiem po co sie zbednie udzielac jesli kogos nie interesuje ten temat.. nie rozumiem...przemilczec i tyle....

Aha... a prawda jest taka ze zazwyczaj pomoze ten co sam niewiele ma.. niz ten ktory ma za duzo i moglby sie podzielic czyms z drugim czlowiekiem..

no tym "dumnym polakiem" co napisala kitty.nie rozumiem o co jej chodzilo!!!
a wlasnie to po co sie udzielasz bogini!!widze,ze ten temat cie nurtuje jak kazdego z nas!!!!lepiej przemilcz te swoje komentarze!!!!

lutka56
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 21 kwi 2010, 16:40 Re: może ty pomożesz

KA i PE napisał(a):a ja mysle ze to zapodal administrator w celu ozywienia dyskusji, swoja droga tak sie drogie panie popluly ze az milo bylo poczytac. hehehehhehehehe.

pozdr

pe

Wlasnie tez tak sobie pomyslalam ;) . Ostatnio cos nudno na forum bylo, a teraz(dzieki temu oto tematowi) mozna kilka dosc "ciekawych" wypowiedzi przeczytac ;)
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 21 kwi 2010, 17:50 Re: może ty pomożesz

lutka56, chyba powinnas napic sie melisy bo masz notoryczny problem z krzykiem-->!!!!!!! jakies duze poklady zlosci gromadzisz w sobie chyba :d PROPONUJE ZACZAC PISAC DUZYMI LITERAMI DO TYCH WYKRZNIKOW!!! BEDZIESZ BARDZIEJ WIDOCZNA!!!!! :mrgreen: :razz: :D

[ Dodano: Sro Kwi 21, 2010 18:51 ]
Kitty, otoz to :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez wielkimar » 21 kwi 2010, 20:18 Re: może ty pomożesz

bogini8 Popieram w całej rozciągłości. A do reszty wtrząśniętych........o ile się nie mylę to do wylewania jadu i żali służą fora na onecie :)

wielkimar
Rozeznany

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez lutka56 » 21 kwi 2010, 21:02 Re: może ty pomożesz

bogini8 napisał(a):lutka56, chyba powinnas napic sie melisy bo masz notoryczny problem z krzykiem-->!!!!!!! jakies duze poklady zlosci gromadzisz w sobie chyba :d PROPONUJE ZACZAC PISAC DUZYMI LITERAMI DO TYCH WYKRZNIKOW!!! BEDZIESZ BARDZIEJ WIDOCZNA!!!!! :mrgreen: :razz: :D

[ Dodano: Sro Kwi 21, 2010 18:51 ]
Kitty, otoz to :)

brak innych argumentow i urazona duma "bogini".prawda w oczy zakolala????!!!!!

lutka56
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wielkimar » 21 kwi 2010, 21:40 Re: może ty pomożesz

lutka56 napisał(a):brak innych argumentow i urazona duma "bogini".prawda w oczy zakolala????!!!!!

Pisze się :
Prawda w oczy kole !
a co może oznaczać słowo "zakolala" ? w słowniku nie ma :mrgreen:
NO i pozdrawiam was wszystkich :grin:

wielkimar
Rozeznany

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 21 kwi 2010, 22:30 Re: może ty pomożesz

wielkimar, calkowita racja..tez pierwsze slysze ....,,zakolala,,.. :mrgreen:
lutka56, a jakie inne argumenty tu sa potrzebne?:) nie rozumiem kompletnie do czego pijesz...i nie czuje sie urazona hehe ....jaka prawda ? o czym ty wogole gadasz kobieto :mrgreen: :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez lutka56 » 22 kwi 2010, 08:49 Re: może ty pomożesz

nie rozumiesz,bo widocznie twoj poziom inteligencji jest zbyt niski :-D :-D :-D :-D
na tym etapie zostaje ta rozmowa zakonczona zeby nie wzbudzac kontrowersji

lutka56
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 22 kwi 2010, 11:26 Re: może ty pomożesz

lutka56, po sposobie wyslawiania sie to twoj poziom inteligencji kuleje...urazilas moja dume :D:D:D:D:D dalsza konwersacja z toba pani ,,zakolala ,,jest zbedna...zegnam ;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

PostNapisane przez KA i PE » 22 kwi 2010, 12:50 Re: może ty pomożesz

lutka56 napisał(a): zeby nie wzbudzac kontrowersji

ale my uwielbiamy kontrowersje, ba! kontrowersje to jest to co tygrysy lubia najbardziej!

wzbudzaj, wzbudzaj, nawet jesli koleją (kolają czy kolą)

pozdr

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez jed » 23 kwi 2010, 13:39 Re: może ty pomożesz

barbarella napisał(a):tak naprawdę to naszą sytuację wykorzystał pośrednik kredytowy,wpadliśmy w spiralę długu teraz cała pensja męża idzie na spłatę kredytów
schmittka222 napisał(a):????????????????????????????
lutka56 napisał(a):nie no to juz przekracza wszelkie granice!!!!!!!!!!!!
claudia napisał(a):Po prostu się ośmieszasz ze swoim współczuciem.
Kitty napisał(a):Panie wili, juz kiedys wdalismy sie w argument wiec nie prowokuj . Przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz, a raczej krytyke. Czy pisze, aby wplacac na konto? Wlasnie..wiec siedz cicho i pisz jak masz cos konkretnego do powiedzenia..
lutka56 napisał(a):czyzbys byla jednym z nas????
lutka56 napisał(a):no tym "dumnym polakiem"
lutka56 napisał(a):nie rozumiesz,bo widocznie twoj poziom inteligencji jest zbyt niski
lutka56 napisał(a):brak innych argumentow i urazona duma "bogini".prawda w oczy zakolala????!!!!!
lutka56 napisał(a):lepiej przemilcz te swoje komentarze!!!!

Czasem się cieszę, że nie jestem kobietą, a tylko czasem nie.
Obrazek

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez schmittka222 » 23 kwi 2010, 19:18 Re: może ty pomożesz

ojjjjojjj jed jaki to Ty jestes szarmacki najezdzajac na kobiety,pewnie ladnie poniewierasz swoja dziewczyna skoro masz takie zdanie o nas,schowaj sie lepiej w swojej skorupie i nie ujawniaj publicznie bo az smierdzi z daleka Twoja glupota stary,utwierdzam sie tylko w przekonaniu ze faceci polacy to nic nie warte gowno!(sa wyjatki ale sporadyczne)

schmittka222
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ŚWIAT KOBIET

{ ABBC3_HIGHSLIDE_LOADINGTEXT }