Zwykle zycie
Napisane przez monika 69 » 5 lis 2011, 20:51 Re: Zwykle zycie
-
- monika 69
- Początkujący
- Reputacja: -12
Napisane przez bogini8 » 6 lis 2011, 22:56 Re: Zwykle zycie
no chybaw lasnie wypowiedziala swoje zdanie ,bo w przeciwienstwie do nas zglodzila sie z autorka postu ;)a my no wiesz z tej ,,kliki,, nie :Dmonique napisał(a):Choćby post Anastazji powyżej to pokazuje. Ma swoje zdanie, ale go nie wypowie
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez malaroksi » 7 lis 2011, 10:36 Re: Zwykle zycie
Szkoda że założycielka tematu zachęca do dyskusji a sama się z niej wycofała. Może warto by było na początek wejść do działu przedstaw się , napisać coś o sobie , o swoich zainteresowaniach, o swojej rodzince itd wtedy może dziewczyny o tym samym poglądzie się odezwą , bo tak to w pierwszym poście atak na to że ludzie muszą się odchudzać , szukają miłości itd... ale to jest nasza część życia dlatego o tym piszemy...mrs maker napisał(a):Jesli ktoras z was ma podobne zdanie zapraszam do dyskusji a moze sie poznamy?
I Ja mimo tego że juz 15 razy swoje 18ste urodziny obchodziłam nie mam nastoletnich dzieci i nadal siedzę w kupkach :) ale chętnie się spotykam w sobotnie wieczory ze znajomymi i gadamy o dupie marynie i śmiejemy się w dobrym towarzystwie.
Tak więc mrs maker napisz coś więcej o sobie :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez mrs maker » 7 lis 2011, 14:53 Re: Zwykle zycie
-
- mrs maker
- Przyczajony
- Reputacja: -1
Napisane przez dorotajab » 11 lis 2011, 13:09 Re: Zwykle zycie
mrs maker napisał(a):jakos nie pociaga mnie exhibicjonizm, i nie lubie o sobie i swoim zyciu prywatnym wypisywac na jakis forach, o tym czy musze schudnac , czy jestem zakochana czy tez nie ile mam dzieci I co porabiam w kazda sobote itd itp...
to po co sie odzywasz na forum ? masz takie prawo i spoko, ale nie atakuj bezpodstawnie innych
ja mam 29 lat i pisze w matkach i nie mam nastoletnich dzieci, nie mam nawet malych, w normalnym pelnym sukcesow i szczescia zwiazku tez nie bylo mi dane byc az do teraz. wiec nie znam tematu
jest dla mnie nieznane wedlug Ciebie :)mrs maker napisał(a):takie normalne zycie troche czsu dla siebie a wiecej dla rodziny ?
te baby ktore tam pisza, maja rozne tematy, czasem pisza o dzieciach, czasem o porodzie, czasem o odchudzaniu, czasem o sporcie, czasem o wlosach, czasem o teciowej, wakacjach, meskich wadach i zaletach, samolotoch, roslinach, roczniacach slubu i przentach, bieliznie, i moglabym tak wymieniac bez konca.
poza tym udzielaja sie tez w innych dzialach, wypowiadajac swoja opinie na konkretne temty. wiec ku wielkiemu rozczarowaniu czesto okazuje sie ze wcale nie sa nudne i monotematyczne :D :shock: :lol: :D
jak pisza o dzieciach to nie pusto i beznamietnie tylko zazwyczaj pytaja co zrobic bo cos tam- i inne kobiety pomagaja.
wieczorami maja swoje inne zycie, a raz na jakis czas spotykamy sie razem i bawimy do bialego rana. ostanio tak sie dobrze bawilam ze nie moglam ujsc na nogach przez dwa dni, a przed ostani bolaly mnie miesnie brzucha od smiania jeszcze przez 3 ;) czasem umawiamy sie tez do teratru czy tez kina, albo zywkla glosna pelna plot kawe ;)
laski maja po 20, 30, 40 a nawet 50 lat i wszystkie sa mile widziane-te co lubia watek matek, zonek i kochanek i te co nie- bo sa i takie. nie wszystkie sie uwielbiamy, nie wszystkie sie przyjaznimy, ale wszytkie sie tolerujemy, bo kultura nakazuje i dzieki temu duzo zyskujemy... cos co zapewne Ty bys chciala piszac:
mrs maker napisał(a): Takich ktore czasami w sobotnie wieczoki nie mialy by ochoty sie spotkac ze swoja rodzinka ze znajomymi na drineczka popeplac o glupotach i posmiac sie w milym towazystwie??
spoko atakujac na pewno znajdziesz wartosciuowe towarzystwo
ja Tobie rowniez zycze milego wszystkiego
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez mrs maker » 11 lis 2011, 21:08 Re: Zwykle zycie
-
- mrs maker
- Przyczajony
Napisane przez Guest » 12 lis 2011, 02:55 Re: Zwykle zycie
mrs maker napisał(a):Z dwóch mądrych mądrzejszy jest ten, który mniej mówi.
taaa a swistak siedzi i zawija sreberka... tak sobie to tlumacz :P
-
- Guest
Napisane przez bogini8 » 12 lis 2011, 11:42 Re: Zwykle zycie
albo ten co ma cos ciekawego do powiedzenia........mrs maker napisał(a):Z dwóch mądrych mądrzejszy jest ten, który mniej mówi.
skoro jestes taka antyfanka forum i nie masz potrzeby sie tu ,,wywnetrzac,, bo nic ci sie tu nie podoba...to czemu tutaj szukasz przyjaciol a nie w swoim cudownym realnym ,doskonalym i ciekawymswiecie ?skoro nikt tutaj nie jest w stanie sprostac Twoim oczekiwaniom...
. dorotajab, podpisuje sie pod twoja wypowiedzia obiema rekami a nawet nogami:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez monika 69 » 12 lis 2011, 14:52 Re: Zwykle zycie
! | Adam napisał(a): |
Post użytkownika monika 69 oraz mrs maker,został wysłany z tego samego adresu IP |
-
- monika 69
- Początkujący
- Reputacja: -12
Napisane przez bogini8 » 12 lis 2011, 16:28 Re: Zwykle zycie
nie wiem co to sa ,,baile,, ale ta cala reszta to chyba opisujesz sama siebie? bo zadna z nas nie nosi tipsow czy kozaczkow..(rozumiem ze mowisz tu o slawnych bialych kozaczkach a nie o normalnej wersji zimowej :grin: no chyba ze zime chodzisz w trampkach ...)monika 69 napisał(a):zalozyc specjalny watek moze pod tytulem baile kozaczki ,tipsy i takie tam .... szkoda slow
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 12 lis 2011, 18:03 Re: Zwykle zycie
w życiu nas na oczy nie widziały a piszą tu o jakichś kozaczkach tipsach i *uj wie o czym jeszcze ,pojęcie baile wogóle mi nieznane :lol:
Dorotka - brawo - pięknie to ujęłaś :D
mrs maker napisał(a):Z dwóch mądrych mądrzejszy jest ten, który mniej mówi.
taaaaa ....napewno
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez malaroksi » 13 lis 2011, 15:15 Re: Zwykle zycie
PS. Gdzie kupujecie białe kozaczki? Będą mi pasować do różowej wybijanej cekinami torebki ?
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 13 lis 2011, 16:53 Re: Zwykle zycie
hahahaha dawno sie tak nie usmialam :D:D:Dmalaroksi napisał(a):Do mrs maker odezwała się na pw monika 69 i teraz są best frends , mieszkają razem ,piszą z jednego adresu IP i piją driny już nie tylko w weekend..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez mrs maker » 13 lis 2011, 19:25 Re: Zwykle zycie
-
- mrs maker
- Przyczajony
Napisane przez Drya » 13 lis 2011, 21:10 Re: Zwykle zycie
No to brawo
dorotajab -pozwól,że i ja sie podczepię pod Cię ,zdecydowanie !!!
-
- Drya
- Raczkujący
- Reputacja: 7
-