Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez adamirus » 18 lip 2007, 09:10 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Podzielam zdanie że brakuje tu wózków typowo głębokich :neutral:
wożą te dzieciaczki prawie na pół siedząco a potem się dziwią że są takie powykrzywiane...... :roll:
mój wózek ma gondole,jest głęboka i przynajmniej mam pewność że nie robię krzywdy dziecku bo leży na płasko.W foteliku..... :roll: dziecka nie wozimy a jak już jest potrzeba to tylko jako transport w aucie.....choć i tak skręca mnie jak widzę jaki pozwijany w nim siedzi..... :mad:

jeśli chodzi o wózeczek Silver Cross....też o nim myśleliśmy i byliśmy już blisko zakupu bo wygląda inaczej,i lepiej niż te wszystkie wózki które oni prezenutują..... ale jednak znaleźliśmy taniej Chicco i to przeważyło :wink:
ale wózeczek super :wink:

[ Dodano: Sro Lip 18, 2007 10:13 ]
Nie chcę tu robić reklamy....ale mam pytanie...
dziewczyny korzystacie z jakiegoś forum specjalnie dla ciężarówek i mamusiek??
Bo ja tak i jestem bardzo zadowolona.Można się dowiedzieć wielu ważnych i ciekawych rzeczy(jak tu :wink: )dziewczyny sa bardzo pomocne i miłe i nawiązuje się sympatyczne znajomości.
Jeśli jesteści ciekawe i zainteresowane dajcie znać :wink:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez klara900 » 18 lip 2007, 11:56 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Witaj Ada.
Mówisz i masz. Ja jestem zadowolona z tego forum.

Działaj śmiało

Zapomnialam :oops: podac stronkę: www.dziecko-info.com
Ostatnio edytowano 18 lip 2007, 17:44 przez klara900, łącznie edytowano 1 raz

klara900
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 18 lip 2007, 17:11 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Pewnie dojdzie do tego, ze kupie wozek w Polsce i go tu sprowadze :idea: ma :idea: m nawet pare typow, ktory :idea: mi sie z W :idea: ami podziele http://www.allegro.pl/item216318171_bol ... reki_.html http://www.allegro.pl/item211517564_woz ... egro_.html

[ Dodano: Sro Lip 18, 2007 18:18 ]
http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... 86bbd245b3
To takie 3 moje typy na razie. Sa one wszystkie do wyboru w wersji 3 lub 4 kolowej.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez klara900 » 18 lip 2007, 17:50 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Jeśli chodzi o funkcjonalność i wygodę dzidziusia to polecam ten wózeczek:
http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... 86bbd245b3

klara900
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 18 lip 2007, 20:52 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dzieki Klara, ale jak dla mnie odpada - nie spelnia moich wymagan. Nie ma typowej gondoli i nr1-kola musza byc zwrotne i obrotowe (chodzi o tutejsze autobusy), no i jeszcze kilka rzeczy. Ale wciaz czekam na opinie i propozycje :smile: I jeszcze mam jeden dylemat z lozeczkiem: kojec czy zwykle lozeczko :?:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez biedroneczka84 » 20 lip 2007, 08:38 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Witam wszystkie matkipolki :mrgreen: Ja co prawda dopiero chce miec dzidzie ale juz zbieram wszelkie info ze str i chce byc jak najlepiej przygotowana. Jun nie moge sie doczekac. Dla wszystkich proponuje stronke http://www.themumsclub.co.uk/?gclid=CJe ... EgodHDLV6Q ta stronka to taka Polska Gratka gdzi mozna kupic wiele rzeczy za niska cene. Sa to rzeczy uzywane jak i nowe takze dla tych ktorzy licza sie z kaska polecam :mrgreen:

biedroneczka84
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 22 lip 2007, 19:42 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

czesc Dziewczyny :!:

Dziękuje wszystkim za gratulacje i życzenia :mrgreen:

Powoli dochodze do siebie, bo ten pierwszy tydzien byl bardzo wyczerpujacy :wink:
na szczescie przyleciala moja Mama i duzo nam pomaga, bo sama bym sobie tak dobrze nie poradzila.
Teraz, z dnia na dzien jest juz coraz lepiej, bo czuje sie pewniejsza i nie denerwuje sie juz tak jak na poczatku :grin:
W szpitalu zostalam z nia sama na calą noc :shock: , bylam zpanikowana i na dodatek jeszcze w szoku po porodzie :!: , nie wiedzialam co robic, nie spala wogole chociaz bylam padnieta :sad: , caly czas wpatrywalam sie w nia i nie moglam uwiezyc z to moja Coreczka :!: :!: :!:

Teraz tez nie możemy z mężem oderwac od nie wzroku.
Jest taka slodziutka :mrgreen:

Jestem bardzo szczesliwa, to cudowne miec WLASNE DZIECKO :!: :!: :!:

Pozdrawiam wszystkie Mamusie, również te czekające :roza: :roza: :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 22 lip 2007, 22:55 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dziewczyny czy wiecie cos na temat wozka i2i Maxx? Nigdzie nie moge znalezc zadnych info :mad:

[ Dodano: Pią Lip 27, 2007 23:12 ]
Jeśli nikt go nie zna, to jakimi wózkami jeździcie :?: albo raczej Wasze dzieci :wink:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agi » 1 sie 2007, 16:53 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Witam :mrgreen:

Ja mam wózek Graco travel system, zwyczajny, z fotelikiem do samochodu.
Jak narazie jestem z niego zadowolona.
Jest praktyczny, łatwo sie składa, ma pojemny kosz na zakupy, dziecko można na początku wozić w foteliku, który sie wyjmuje i wkłada do samochodu.

To są chyba najbardziej popularne wózki teraz, bo widze że dużo osób je ma.
I nie są wcale za drogie, można kupić dobry wózek do 200 funtów.

Ja kupowałam przez internet i znalazłam jeszcze taniej niż w sklepie :!:

pozdrawiam :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 2 sie 2007, 17:33 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Czesc dziewczyny! W koncu urodzilam!!!Kacperek mial przyjsc na swiat 25 lipca,a urodzil sie 31 lipca o godzinie 5.25 Malutki wazy 3.420 i mierzy 53 cm.Jestem taka szczesliwa,ze w koncu mam swojego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: Jest taki slodziutki i kochany,skora zdjeta z tatusia :grin: a moje ma oczy i moze usta :grin: Co do porodu,to byl straszny,mialam bole krzyzowe takze cos okropnego.Bole zaczely mi sie od godz.22 no i dopiero co o 5.25 przyszedl na swiat moj kochany syneczek.Nawet nie jestem w stanie opisac,jakie to jest szczescie.Pozdrawiam! :roza:
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 2 sie 2007, 18:01 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

:roza: :roza: :roza: gratulacje :roza: :roza: :roza:
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anka » 2 sie 2007, 20:08 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

:grin: życze Wam dużo dużo zdrówka i dużo radośći :roza:

Anka
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 2 sie 2007, 21:39 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ja rowniez gratuluje! Ja też już urodziłam! 25 lipca o godzinie 13:07 synka - Matuszka i o 13:08 córeczke - Julitke!!!! Synek ważył 2.890 i dł 51cm, a moja kruszynka 2.460 i dł 48cm. Maluszki czuja sie swietnie. Rodziłam cesarka, wiec duzego bolu nie odczulam. Jedynie strach przed takim porodem, ale warto duzych poswiecen dla takich malenstw! :roza: :grin: Trzymajcie sie cieplo!
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 3 sie 2007, 06:48 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

:roza: :roza: :roza: gratulacje mamuska :roza: :roza: :roza:
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 3 sie 2007, 16:07 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

GRATULACJE DLA KINDZULINY I MAMUŚKI TWINS :roza: :roza: :roza:

ŻYCZE WAM I WASZYM MALUSZKOM DUŻO ZDROWIA I ŻEBY DOBRZE SIE CHOWAŁY!!!

POZDRAWIAM :mrgreen:
agi
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona