Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez adamirus » 24 lip 2010, 11:27 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg napisał(a):bez obrazy marzencia2333 ale chyba masz problem z interpretacja i rozumieniem tekstu czytanego :wink:

dokładnie o tym samym pomyślałam

agg napisał(a):lubie tego Twojego Dominika, codziennie rano mnie zagaduje hihi :okulary:

a bo to takie "cygańskie" dziecko jest
wogóle się ludzi nie boi ;) :-)

agg napisał(a):u Ciebie za to widze fajny suwaczek

dzięki :smile:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 24 lip 2010, 13:11 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

adamirus, agg a gdzie Wy takie suwaczki znalazlyscie? Tez taki chce :-D

A wiersz bardzo smutny :cry: Niestety nie bylam go w stanie skonczyc, bo przywolywal zbyt bolesne wspomnienia :sad:
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez adamirus » 24 lip 2010, 13:12 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kitty napisał(a):adamirus, agg a gdzie Wy takie suwaczki znalazlyscie? Tez taki chce :-D

ja mam stąd :mrgreen:

http://lilypie.com/

cała masa ich tam jest ;)

Kitty napisał(a):A wiersz bardzo smutny :cry: Niestety nie bylam go w stanie skonczyc, bo przywolywal zbyt bolesne wspomnienia :sad:

dokładnie .....

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 24 lip 2010, 13:18 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

adamirus napisał(a):
Kitty napisał(a):adamirus, agg a gdzie Wy takie suwaczki znalazlyscie? Tez taki chce :-D

ja mam stąd :mrgreen:

http://lilypie.com/

cała masa ich tam jest ;)

Dzieki :-D Zaraz sobie jakis wybiore :-D :-D
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez adamirus » 24 lip 2010, 13:22 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kitty napisał(a):Dzieki :-D Zaraz sobie jakis wybiore :-D :-D

super,to czekamy na suwaczka :-)

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 24 lip 2010, 13:39 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

adamirus napisał(a):
Kitty napisał(a):Dzieki :-D Zaraz sobie jakis wybiore :-D :-D

super,to czekamy na suwaczka :-)

Normlanie taka ciemnota ze mnie, ze umiem go zalaczyc do swojego profilu :609:
Moglabys mi wytlumaczyc co i jak :?: Bardzo prosze ;)

[ Dodano: Sob Lip 24, 2010 14:47 ]
Juz to rozpracowalam, tylko, ze rozmiar mojego suwaczka jest za duzy i nie chce mi go zalaczyc :evil: Pozniej sporobuje jeszcze raz bo teraz musze leciec ;) :mrgreen:
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez adamirus » 24 lip 2010, 14:10 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kitty napisał(a):Juz to rozpracowalam, tylko, ze rozmiar mojego suwaczka jest za duzy i nie chce mi go zalaczyc :evil: Pozniej sporobuje jeszcze raz bo teraz musze leciec ;) :mrgreen:

hmmm
ale w podpisie niemasz nic wiec suwaczek powinien spokojnie wejść
ja zawsze obcinam URL( pierwszy nawias ) z przodu i z tyłu linka( url w nawiasie) i wtedy wychodzi krótszy :wink:

Obrazek

używam tego kodu co podkreśliłam na czarno :smile:

[ Dodano: Sob Lip 24, 2010 15:13 ]
aha
no i przy tworzeniu suwaczka zaznaczyłam że chce ten malutki
:-) a on automatycznie mnie znaków ma

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 24 lip 2010, 14:35 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

marzencia,ten wiersz to jak dziewczyny wyzej napisaly tesknota za zmarlym dzieckiem.Smutny bardzo... :sad:
Nawet ten fragment mowi,ze matka chce by ta "podroz" byla tylko snem:
marzencia2333 napisał(a):Wy tam - my tu wciąż tkwimy, czekając na spotkanie,
wracajcie z tej podróży, niech ona snem się stanie!

...ale niestety ten sen jest rzeczywistoscia... :
marzencia2333 napisał(a):I czekam w tęsknocie na nasze spotkanie, gdy wieczność
naszą wspólną drogą się stanie...
.
agg,adamirus,fajne macie dzieciatka.Trzylatki to juz cwaniaczki hehe :-) Moj cwaniaczek za rowny tydzien skonczy 3 latka,a Marcelusiowi dzisiaj stuknelo rowne 7 miesiecy :-) Kiedy to zlecialo...
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 25 lip 2010, 07:42 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Macie racje to chyba z niewyspania troche sie wytlumacze bo dalam plame, ale to cgyba z niewyspania 2 jak dzieci chora a ja nie spie 3 -cia noc. Masakra.
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 2 sie 2010, 23:46 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

kitty no i gdzie ten suwaczek :?: :053:

mamy przyszle i obecne - nie chce ktoras odkupic krzeselka do karmienia chcco polly :?: jak zainteresowane to pytac o szczegoly :!:

malaroksi musimy sie kiedys spotkac, jak ja chce Cie poznac :!: :witam:
:-D :-D :-D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 3 sie 2010, 12:25 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg napisał(a):kitty no i gdzie ten suwaczek :?: :053:

Wlasnie tak sie "napracowalam" tworzac moj pierwszy suwaczek i bezskutecznie probujac go wstawic do profilu, ze w koncu dalam sobie spokuj :-P Moze jeszcze sie w sobie zbiore i sprobuje jeszcze raz ;)
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 3 sie 2010, 16:17 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg, normalnie aż się boję :537: ,kurcze siedzisz w domu z bólem karku z zesztywniała szyją i myślisz o mnie że się doczekać nie możesz :507: czyżbyś kojarzyła ten ból ze mną :roll: jeszcze w topiku o ciężarówkach wiem że jestem gruba ale nie jestem w ciąży ;)
ale jak tylko zdam prawko to myślę że się poznamy i to nawet więcej osób zobaczy tą "zołzę" :-D
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 3 sie 2010, 18:18 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

malaroksi nie boj sie, nie gryze :-D (tylko polykam w calosci) ::ciapciap: :651:

po prostu wydajesz sie przezabawna osobka :500:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez konwalia » 4 sie 2010, 10:41 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

hej Mamy,
jakis czas temu no w sumie to zima jeszcze bylo pisalam ,ze jestem w ciazy i ,ze zastanawiam sie nad opcja usuniecia.Czesc z Was Mamy drogie pisala ,ze nie watro i ,ze moge zalowac.Czesc z Was pisala do mnie prywatna wiadomosc o takiej samej tresci.
Dzis weszlam w 39tydzien :mrgreen:
Jestem pewna ,ze dobra decyzja bylo czekac do tego tygodnia.Dzis czekam na moment az nasz syn zjawi sie w domu.Przekladam wszystko z miejsca na miejsce ,sprawdzam po dziesiec razy czy wszystko gotowe i wogole same wiecie jak to jest jak sie oczekuje :mrgreen:
Moj partner wczoraj powiedzial ,ze wie ,ze dla malego dobrze kiedy siedzi w srodku jak najdluzej ale nie moze sie juz doczekac kiedy bedzie mogl zobaczyc te malenka twarz-wzruszyl mnie tym :wink:
Jeszcze raz dziekuje za podtrzymanie na duchu w momencie zwatpienia.
Dzis wiem ,ze nie moglo nas spotkac nic lepszego jak ten maluszek :-D
Pozdrawiam :-D

konwalia
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 4 sie 2010, 10:47 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

konwalia, no i super, i teraz nic tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona