Babskie spotkania przy kawce/drinku

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez Ancia28 » 17 maja 2010, 15:48 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

ja na drinka też się piszę a co do potańcówki to niestety już nie bo w niedziele pracuje na 6 rano :-( wstaje o 4.40 :-( a co do biletów to dla uczących się są jakieś zniżki?

Ancia28
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoki » 17 maja 2010, 17:36 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

hanoka77, ja tez jestem za Symphony Hall,ale dostosuje sie do reszty ;)

agg, mozna zarezerwowac 10 biletow (tak na zapas) chyba lepiej jeszcze w tym tygodniu ( ja moge rezerwowac na ochotnika :) )
a jakie kluby sa fajne do potanczenia na broad street? ja sie malo orientuje niestety...

Ancia28, znizka dla studentow to £1,80 (z £6 na £4,20) nie zapomnij wziac swojego ID :wink:

yoki
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez xvioletx » 17 maja 2010, 21:15 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

dziewczyny,zapowiada się świetnie! :)
nie jestem pewna czy zostanę na potańcówkę, ale na kino i drinka piszę się w 100 %

yoki dzięki za informacje o zniżce i jeżeli rezerwowałabyś bilety, czy możesz proszę zarezerwować też dla mnie?
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 17 maja 2010, 21:16 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki napisał(a):agg, mozna zarezerwowac 10 biletow (tak na zapas) chyba lepiej jeszcze w tym tygodniu ( ja moge rezerwowac na ochotnika :) )

oki :-D

a nie trzeba nic placic z gory? (nigdy nie bookowalam z wyprzedzeniem biletow :oops: )
i na ktora sie umawiamy :?:
http://www.cineworld.co.uk/cinemas/56?period=advance
proponuje seans o 20:15 :smile:

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 22:17 ]
aha a na studencki co trzeba miec :?: wystarczy id ze szkoly :?:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez yoki » 18 maja 2010, 13:29 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

agg, tez bym proponowala seans o 20.15 :)

nigdy nie rezerwowalam biletow z wyprzedzeniem,ale dowiem sie co i jak ;)

na studencki wystarczy smignac pani przed oczyma swoim ID :) nawet dokladnie nie sprawdzaja :) Zadnego dokumentu tozsamosci nie trzeba.

xvioletx, jasne ;) jak dlatego napisalam,ze zarezerwuje 10 na wypadek wiekszej ilosci chetnych ;)

yoki
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 18 maja 2010, 13:51 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki, sprawdzilam i trzeba placic z gory.
ja moge Ci kase wczesniej przelac, albo oddac jak sie spotkamy. no bo jak inaczej zrobimy, zeby byc w grupie? :roll:
jakby co to dla mnie studencki :wink:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Ancia28 » 18 maja 2010, 15:01 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki mi też możesz zarezerwować bilet studencki a kase też ci mogę przelać albo dać jak się spotkamy.Moja propozycja to na g.17 ale dostosuje się do większości no i gdzie się spotkamy?

Ancia28
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoki » 19 maja 2010, 20:25 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

trzeba dokladnie wiedziec ile nas bedzie i dla kogo studencki.Bylam w Cineworld na broad street,ale rezerwacji zrobic nie moglam-bo porzebuje wszystkich ID studenckich...no rece mi opadly... Pani od biletow ( chcialam napisac bileciara,ale sie powstrzymalam :-D ) powiedziala,ze mozna zrobic rezerwacje nawet w dniu seansu- maja jeszcze 400 biletow na stanie :)

yoki
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 19 maja 2010, 20:39 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki, ale rezerwacje mozna przez neta zrobic i wtedy nic sie nie pokazuje, zadnych id :wink: a jezli chcesz bezposrednio w kinie to moze byc normalny bilet, nie robi mi to roznicy :wink:
takze co robimy :?:
dzis maja 400 biletow (ale to na pewno nie wszystkie na sobote 20:15 :wink: ), ale film nowy to i bilety sie rozejda, tymbardziej seans, ktory my chcemy :roll:
trzeba jakas decyzje podjac ;)
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez yoki » 19 maja 2010, 21:48 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

agg, no tak,nie mysle dzisiaj trzezwo - nie musze bezposrednio w kinie,bylo mi po drodze wczoraj po prostu ;)
do konca tygodnia powinnysmy juz wiedziec jaki bedzie sklad ;)
wtedy mozna rezerwowac :)

yoki
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez hanoka77 » 20 maja 2010, 08:01 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki jezeli mozesz to zarezerwuj dla mnie normalny bilet :-)
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Ancia28 » 20 maja 2010, 15:02 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

yoki jak możesz to dla mnie studencki a jak nie da rady to normalny bilet :grin:

Ancia28
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez xvioletx » 20 maja 2010, 21:29 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

20.15 brzmi perfekcyjnie,
a poza tym zdalam sobie sprawe, ze tak naprawde nigdy nie rezerwowalam w kinie konkretnego siedzenia, kazdy siadal gdzie chcial - nie pamietam, czy w w dniu premiery jest inaczej? czy moze gdybysmy pojawily sie odpowiednio wczesnie, moglybysmy zajac wystarczajaca ilosc siedzen kolo siebie, gdy juz kazda sobie zalatwi bilet i potwierdzi obecnosc?

wybaczcie jesli moja teoria jest szalona, wlasniw wrocilam od przyjaciolki ktorej nie widzialam kupe czasu i opedzlowalysmy razem butelke szampana :razz:

w kazdym razie ja na 100% potwierdzam swoja obecnosc i z niecierpliwoscia oczekuje na plan dzialania
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoki » 23 maja 2010, 15:47 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

xvioletx, rzeczywiscie jest tak jak mowisz ;) mysle wiec,ze najlepiej bedzie zrobic tak jak piszesz ;) Niech kazda z nas zalatwi sobie bilet ,umowimy sie wczesniej ( zawsze mozna na jednego drinka po drodze wskoczyc :D ) i mysle,ze spokojnie zajmiemy sobie miejsca obok siebie... to jest chyba najrozsadniejsze :)

yoki
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 23 maja 2010, 19:25 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

to na ktora sie umawiamy i gdzie?
moze 18, ale gdzie - Victoria square?

[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 20:27 ]
albo pod kinem?
kupimy bilety i pojdziemy na drinka :wink:
a po filmie idziemy na imprezke?
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona