Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez Ewelina0708 » 20 sie 2007, 18:30 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

czesc dziewczyny mam pytanko znacie moze jakiegos polskiego ginekologa??z gory dziekuja za opowiedzi :roll:

Ewelina0708
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 20 sie 2007, 21:26 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Cześć Dziewczyny :!:

Adamirus, masz ślicznego synka :mrgreen:

Ja też chciałam sie pochwalić woją córeczką, ale niestety żadne zdjęcie nie chce mi wejść :sad: , chyba rozmiar jest za duży.

Agg, trzymaj sie :!:
Ja też pod koniec źle sie czułam, bolało mnie w krzyżu i ledwo sie ruszałam, ale to już nie długo, ani sie obejrzysz a twoja dzidzia będzie już z Tobą :mrgreen: , czas tak szybko leci.

Ewelina, kiedyś czytałam na tym forum, że jest jakiś polski ginekolog w Sutton Coldfield, pracuje tam ponoć w szpitalu, ale więcej nie wiem. Sprawdż może stare posty, to znajdziesz więcej szczegółów.

pozdrawiam :roza: :roza: :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez shasta » 21 sie 2007, 06:24 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dzieki wielkie za zyczenia i gratulacja bo naprawde jest czego gratulowac.Malenstwo moje rosnie powolutku ja dochodze do coraz to lepszej sprawnosci wiec jest ok.Czekam tylko jeszcze na moja starsza corcie jak wroci z wakacji z Polski i juz do szczescia mi nic nie potrzeba.Dzis mam pierwsza wizyte poloznej w domku , ciekawa jestem na czym bedzie ona polegac:) troche sie strasuje ale bedzie dobrze :razz: Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje .

shasta
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez adamirus » 21 sie 2007, 09:36 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agi napisał(a):Ja też chciałam sie pochwalić woją córeczką, ale niestety żadne zdjęcie nie chce mi wejść , chyba rozmiar jest za duży.

ja ładuje zdjęcia przez tą stronkę
www.imageshack.us

tam wyszukujesz zdjęcie ze swojego komputera dajesz ten HOST IT! i czekasz :wink:
potem kopiujesz drugi link(THUMBNAIL FOR FORUMS 1) i wklejasz go tu w odpowiedzi :wink:
zdjątko bedzie małe ale przy kliknięciu na niego powiększy się.
a jak chcesz takie duże jak ja dałam :razz: to z tego linka co go skopiujesz kasujesz przy końcówce jest między kropkami TH i jedną kropkę :wink: i wyjdzie duże zdjęcie :wink:
mam nadzieje że nie namieszałam :roll:

mamuśka twins Dominik ma prawie 3miesiące.29 maja się urodził :wink:
czekamy na fotki :grin:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 21 sie 2007, 19:54 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Obrazek
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ewelina0708 » 21 sie 2007, 19:56 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

sliczne malenstwa gratulacje :wink:

Ewelina0708
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 22 sie 2007, 17:07 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dzięki Adamirus :mrgreen:

Więc oto moja córeczka.
Nazywa sie Maja i ma teraz 5 tygodni i 5 dni.

Obrazek

Obrazek

Mamuśka Twins, śliczne Bobaski :mrgreen: , i super że masz chłopca i dziewczynke :!:

pozdrawiam :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 22 sie 2007, 19:56 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Maja tez jest urocza i co dziwne jak narazie ma podobne rysy do mojej Julici (az sie zdziwilam). No i w ogole dzieki za komplement.
Tez sie ciesze, ze mam chlopczyka i dziewczynke. Czulam to odkad dowiedzialam sie, ze to blizniaki. :wink:

[ Dodano: Sro Sie 22, 2007 21:01 ]
Mam jeszcze pytanie do Was dziewczyny. Moze sie orientujecie, gdzie dostane tanie ciuszki dla niemowlaczkow. Moga tez byc uzywane. Jak macie jakies namiary to podajcie.
Z gory dzieki. :roza:
mamuśka twins
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez xao » 22 sie 2007, 21:49 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

A ja sie tez wcisne tutaj posrod was i pochwale. Wraz z moja partnerka mamy kochanego synka Viktora,juz ma 5 tygodnii i 2 dni :-) Super sprawa miec dzidzie,rodzine.Pozdrawiam
xao
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 22 sie 2007, 22:14 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Mamuska twins urocze malenstwa (moj maz tez jest blizniakiem ;)aaa i jutro konczy 30), ciekawa jestem jak on ze szwagrem wygladali :?: agi, sliczna coreczka! Jak ten czas leci, niedawno pisalyscie jeszcze jak bylyscie w ciazy, a dzis Wasze malenstwa juz takie "duze" :mrgreen: Dzis bylam w szpitalu bo jeszcze jakiejs wysypki dostalam. Pobrali krew, zrobili ktg i mam zadzwonic w pon po wyniki. Mam nadzieje, ze to nie zatrucie ciazowe.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kasiula20 » 22 sie 2007, 22:45 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

witam wszystkich...macie sliczne malenstwa :wink: moje ma sie pojawic za 7 tygodni,bardzo sie boje wiec prosze o jakies dobree rady.... :neutral:

kasiula20
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 23 sie 2007, 14:51 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kasiula nie martw sie, napewno wszystko będzie dobrze :!:
Wszystkie nowe Mamy dopada stres przed porodem. Ja też sie bałam :wink:
Uważam, że jest tu dobra opieka w szpitalach, ja nie mam zastrzeżeń, położne są miłe i cierpliwe, wszystko mi dokładnie tłumaczyły jak czegoś nie rozumiałam.
Ja ostatnie tygodnie ciąży siedziałam przed kompem i przeglądałam różne strony o ciąży i porodzie, tam można dowiedzieć sie wielu rzeczy i to mi dużo pomogło.
Życze powodzenia i nie obawiaj sie, będzie ok :mrgreen:

Dzieki za komplementy :!:

pozdrawiam :roza: :roza: :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kasiula20 » 23 sie 2007, 20:47 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dziekuje Agi :smile: mam taka nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze przeciez tyle kobiet rodzi tutaj i wszystko jest ok :wink: poszperam troszke w internecie....bardzo chcialabym miec juz to za soba,mam jeszcze jedno pytanko...czy dziecko musi miec swoj pokoj :?: :?:

pozdrawiam :lol:

kasiula20
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 23 sie 2007, 23:15 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ja tez dziekuje za komplement.
Moje dzieci narazie spia z nami w pokoju. Musimy cos znalezc wiekszego (mowie o wynajmnie), albo zlozyc o mieszkanie socjalne (ale na to bardzo sie dlugo czeka). Myslalam, ze jak przyjdzie ta wizytatorka (co przychodzi do domu) to mi pomoze. Jednak nic w tej kwesti nawet nie powiedziala!
I tak warto sprobowac i zlozyc papiery.
mamuśka twins
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez xao » 24 sie 2007, 02:07 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agi napisał(a):położne są miłe i cierpliwe, wszystko mi dokładnie tłumaczyły jak czegoś nie rozumiałam

Nie chce straszyc ale wcale nie jest tak do konca.Widzialem juz polozne,ktore olewaly to ,ze dziecko plakalo bo poprostu bylo glodne bardziej (niektore tak maja) ,i jak mama szla po buteleczke to sie pod nosem z niej smiala taka polozna.Nie mowie,ze tak jest zawsze ale jak to wszedzie,jakas malo przyjazna osoba sie znajdzie wszedzie wiec nie chwalcie drogie panie tej sluzby zdrowia pod niebiosa
xao
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona