Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 16:23 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

jakos chyba w 7 tygodniu
i 2 miesiace wyjete z zyciorysu
nic nie moglam jesc, pic, ledwo zywa chodzilam
ale Ty sie nie martw niektore kobiety nie odczuwaja zadnych objawow przeciez i wszystko jest ok:)
lori28
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez manka36 » 29 kwi 2012, 16:27 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Skoro Ty mialas objawy dopiero 7 tyg. to ja mam jeszcze czas:). A mialas na poczatku ciazy plamienia?
manka36
Rozeznany

Reputacja: 10
Neutralny

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 16:37 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

nie, nie mialam
ani w tej ani w poprzedniej
mialam we wczesniejszych dwoch ciazach (ta jest czwarta) ale niestety te dwie pierwsze skonczyly sie zle
oczywiscie nie ma regul, plamienia moga sie zdarzac w czasie zagniezdzania sie zarodka po prostu
lori28
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 29 kwi 2012, 16:39 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

manka36 napisał(a): A mialas na poczatku ciazy plamienia?

ja mialam ;)
przeczytaj sobie ten watek od poczatku, a zareczam ze duzo sie dowiesz :grin:
to taki troche "pamietnik ciazowy" tutejszych forumek. jak zaczelam czytac to, co kiedys pisalam to az lezka sie w oku zakrecila, ale tez smialam sie z samej siebie :lol:
gratulacje :)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 16:46 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

tez mam taki swoj 'pamietnik' tylko na innym forum
teraz czasem czytam o moich objawach i niepokojach o ktorych zupelnie zapomnialam
;)
lori28
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 29 kwi 2012, 17:12 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

manka36, a co znaczy objawy?? mi brzuszek zaczal rosnac po 21 tygodniu, nie mialam zawrotow gloy, nudnosci, jadlam jak zwykle, takze poza swiadomoscia ze jestem w ciazy nic mi nie dolegalo :))
wiec chyba po prostu musisz spokojnie czekac do wizyty u poloznej i usg.:)) ja tez sie troche denerwowala m wiec w 7 tyg poszlam pryatnie na usg dla uspokojenia swoich mysli :))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Ewelajna1111 » 29 kwi 2012, 17:41 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

witam Lori manka36. ja tak jak mowisz Lori od hmm 6-7tydz zaczelam czuc sie strasznie!! ze az musialam wziac zwolnienie od lekarza na 2 tyg.bo nie moglam funkcjonowac.mdlosci,brak apetytu,jak poczulam smazone mieso albo zapach wedliny,to to odrazu uciekalam na gore.wsumie mam do tej pory tak,malo jem, malo pije :( jem wsumie jablka i pomarancze i winogrona.niemam sily na nic.sterta ciuchow synka lezy chyba juz od msc i niemam sily ich wyprasowac :(( a tu jeszcze tyle miesiecy musze pracowac:((( w czwartek mam 1wszy scan-az sie nie moge doczekac!!! bo wiadomo do 3msc tu jesttylko jedna wizyta :(( i caly czas mam glupie mysli czy z maluszkiem wszystko ok.nio i chcialabym zeby byla dziewczynka!!! BARDZO BARDZO!!! :)

Ewelajna1111
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez manka36 » 29 kwi 2012, 18:32 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Witam dziewczyny. Ja sie juz tyle naczytalam na roznych forach, ze juz mam dosc. Wedlug tego co pisza moje malenstwo juz powinno byc martwe :? . Dlatego powiedzialam sobie DOSC. Postanowilam sie juz nie denerwowac i nie szukac dziury w calym. Jezeli chodzi o moje plamienia to nie maja one raczej nic wspolnego z zagniezdzeniem gdyz mialo ono miejsce jakie 9 dni temy. W poniedzialek, 6 dni przed miesiaczka zrobilam test i... 2 krechy :D .Dzisiaj jest termin mojej miesiaczki i mysle, ze teplamienia maja raczej z nia zwiazek; sa bardzo delikatne. No i zadnych objawow procz lekkiego bolu piersi i ciagniecia w podbrzuszu
manka36
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 18:39 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ewelajna pociesze Cie, ze mi przeszlo chyba kolo 14go tygodnia, co prawda jestem na specjalnej diecie bo mam klopoty z watroba, ale juz jest ok.
Ja niedlugo mam drugi scan wiec pewnie poznam plec, ale szczerze mowiac jest mi to obojetne, wazne zebym donosila i urodzila zdrowe dziecie:), synka rodzilam miesiac przed terminem wlasnie przez problemy z watroba tez, mam nadzieje, ze tym razem urodze szczesliwie w terminie.
Trzymam kciuki za dziewczynke u Ciebie:)

Mankanie czytaj tyle bo zwariujesz, albo jesli nie wytrzymasz do 12go tygodnia to umow sie na wizyte do polskiego gina i nich zrobi Ci usg to sie uspokoisz:)
Ja Cie rozumiem, bo tez fiksowalam ale troche z innego powodu, mialam na poczatku silny bol w lewej pachwinie, a kilka lat temu przeszlam ciaze pozamaciczna i balam sie, ze to sie powtorzylo, dlatego pojechalam do szpitala i wywalczylam usg w 6tc.
lori28
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ewelajna1111 » 29 kwi 2012, 18:55 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Lori mam nadzieje ze mina mi te zle samopoczucia,wlasnie siedze na sofie i tak jakos mnie muli przewaznie pod wieczor :( wiadomo ze najwazniejsze zeby dzieciatko bylo Zdrowe i donoszone!!!! ale tez fajnie bybylo miec dziewczynke-ciuszki dla mmalych ksiezniczek sa poprostu przecudowne! :) a jaki szpital wybralas na porod???
Manka nie czytaj tych rzeczy bo ja tez pierwsza ciaze czytalam i sie tylko dolowalam ze wkoncu w 7,5msc pojechalam do Polski i w Polsce urodzilam,a cala ciaze mialam do 7,5msc prowadzona w Uk.i pozniej strasznie zalowalam ze po 2 latach wrocilismy na wyspy ponownie,i napewno nie zrobie takiego bledu ze nawkrecam sobie i znowu cos mi odbije :)

Dodano: -- 29 kwi 2012, 18:55 --

Lori mam nadzieje ze mina mi te zle samopoczucia,wlasnie siedze na sofie i tak jakos mnie muli przewaznie pod wieczor :( wiadomo ze najwazniejsze zeby dzieciatko bylo Zdrowe i donoszone!!!! ale tez fajnie bybylo miec dziewczynke-ciuszki dla mmalych ksiezniczek sa poprostu przecudowne! :) a jaki szpital wybralas na porod???
Manka nie czytaj tych rzeczy bo ja tez pierwsza ciaze czytalam i sie tylko dolowalam ze wkoncu w 7,5msc pojechalam do Polski i w Polsce urodzilam,a cala ciaze mialam do 7,5msc prowadzona w Uk.i pozniej strasznie zalowalam ze po 2 latach wrocilismy na wyspy ponownie,i napewno nie zrobie takiego bledu ze nawkrecam sobie i znowu cos mi odbije :)

Ewelajna1111
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 18:57 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

wybralam City Hospital
tam mam wizyty z lekarzem i w sumie chyba najblizej...
lori28
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ewelajna1111 » 29 kwi 2012, 18:59 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

nio ja tez moglam wybrac City Hospital Ale skusilam sie na Birmingham Womens Hospital,mam nadzieje z ebedzie ok.a gdzie mieszkasz?:)

Dodano: -- 29 kwi 2012, 18:59 --

nio ja tez moglam wybrac City Hospital Ale skusilam sie na Birmingham Womens Hospital,mam nadzieje z ebedzie ok.a gdzie mieszkasz?:)

Ewelajna1111
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez jo14189 » 29 kwi 2012, 19:02 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

hej wszystkim przyszlym mama ja juz sie szczesliwie rozpakowalam w niedziele 22.4.12:) bylo pod gorke ale dalam rade :) zycze przyszlym mamusia lepszego startu niz ja mialam :)
jo14189
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez lori28 » 29 kwi 2012, 19:04 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Tipton:)

Dodano: -- 29 kwi 2012, 19:05 --

jo14189 napisał(a):hej wszystkim przyszlym mama ja juz sie szczesliwie rozpakowalam w niedziele 22.4.12:) bylo pod gorke ale dalam rade :) zycze przyszlym mamusia lepszego startu niz ja mialam :)

no to gratulacje!!!!!
opiszesz nam swoje przezycia? gdzie rodzilas?
lori28
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ewelajna1111 » 29 kwi 2012, 19:06 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

o to dosc daleko,blizej ialas na West brom :)

Ewelajna1111
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona