może ty pomożesz
Napisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 09:00 Re: może ty pomożesz
jed napisał(a):schmittka222 napisał/a:
az smierdzi z daleka Twoja glupota stary,utwierdzam sie tylko w przekonaniu ze faceci polacy to nic nie warte gowno!(sa wyjatki ale sporadyczne)
Taaa, nie. Zapomnialem, ze tu nie ma kobiet. http://knowyourmeme.com/m...on-the-internet http://encyclopediadramat...on_the_internet
@Schmittka: nie ma wyjatkow, jedno wielkie g...
Kitty napisał/a:
Pomysl sobie co by bylo jakbys sie nie cieszyl z faktu, ze nie jestes kobieta
Codziennie dziekuje Bogu za szczescie, jakim sie ciesze.
Któraś go wkońcu rozdziewiczy, i bedzie szczęśliwy, cierpliowości, każda zmora trafi na swojego amatora.
P.s seks wirtualny-interetowy sie nie liczy.
schmittka222 napisał(a):
Codziennie dziekuje Bogu za szczescie, jakim sie ciesze.
No już nie przesadzaj....
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez jed » 24 kwi 2010, 09:05 Re: może ty pomożesz
Sugarlips, dam Ci dobra rade.
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q= ... =&gs_rfai= / http://www.google.co.uk/search?sourceid ... =schmittka
Nie chce mi sie sprawdzac kim jestes, ale to by sie zgadzalo gdybys byla dumna absolwentka Zasadniczej Szkoly Zawodowej w Robczycach. Otoz post, ktory tak bardzo Cie zdenerwowal, kochanie, mogl bys zakonczony ikonka :wink: i wtedy bys zrozumiala. Nie nalezysz do osob najbystrzejszych. Jest faktem, ze jestem od Ciebie madrzejszy i mam wiekszego fiuta, pewnie jestem do tego mlodszy. Dobra rada jest taka: jesli Ci sie nie podobam to mnie ignoruj, ja nie bede czytal takich rzeczy od Ciebie, Sloneczko. Na przyszlosc proponuje troche sie nam pokazac, zeby bylo wiadomo z kim mamy do czynienia, a dopiero potem wyzywac od gowien.
Nie mam na Ciebie czasu zwyczajnie, ale bywam impulsywny, wiec pozwol mi unizenie przeprosic za moj niefortunny wpis i nie obrazaj mnie wiecej. Nie jestem dzisiaj w nastroju.
-
- jed
- Stały Bywalec
- Reputacja: 1
Napisane przez schmittka222 » 24 kwi 2010, 10:10 Re: może ty pomożesz
-
- schmittka222
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 10:36 Re: może ty pomożesz
schmittka222 napisał(a):heh jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam:)Taka jest biologiczna roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta;)i na to nic nie poradzisz,ciezko jest ignorowac Twoje wpisy bo sa tak bezsensu ze poprostu musialam zareagowac,aha i nie dam Ci slonko tej przyjemnosci bo wyobraz sobie ze ze szkola zasadnicza nie mam nic wspolnego,mierze troszke wyzej:)a czy jestes mlodszy ode mnie,nie wydaje mi sie,chociaz z Twoich postow wnoskuje ze masz moze jakies 14 lat???????????????Milego dnia anyway
Czy to prawda, ze nie ważna wielkość przyrodzienia tylko umiejętność pierd...lenia?? :mrgreen:
Pytam bo po takim poście (poniżej) można zwątpić w swoją męskość :razz:
jed napisał(a): Jest faktem, ze jestem od Ciebie madrzejszy i mam wiekszego fiuta, pewnie jestem do tego mlodszy. Dobra rada jest taka: jesli Ci sie nie podobam to mnie ignoruj, ja nie bede czytal takich rzeczy od Ciebie, Sloneczko
-
- Thomas
- Zaangażowany
Napisane przez KA i PE » 24 kwi 2010, 12:50 Re: może ty pomożesz
schmittka222 napisał(a): jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam
wow, myslalem ze lechtaczka to nie(do)rozwiniety fiut wlasnie......................
czyzby cie obrzezano w jakiejs afrykanskiej wiosce tepa zyletka?
to smutne bardzo
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 16:27 Re: może ty pomożesz
KA i PE napisał(a):schmittka222 napisał/a:
jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam
wow, myslalem ze lechtaczka to nie(do)rozwiniety fiut wlasnie......................
czyzby cie obrzezano w jakiejs afrykanskiej wiosce tepa zyletka?
to smutne bardzo
pozdr
pe
hehehehe....wrócił, i to w jakiej formie :mrgreen:
-
- Thomas
- Zaangażowany
Napisane przez Kitty » 24 kwi 2010, 16:35 Re: może ty pomożesz
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez wielkimar » 24 kwi 2010, 19:01 Re: może ty pomożesz
"Fiuty ,łechtaczki" :mrgreen: no no ,czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji.
Zobaczcie od czego ta dyskusja się zaczęła a jak dalej przebiega :twisted:
-
- wielkimar
- Rozeznany
- Reputacja: 25
Napisane przez schmittka222 » 24 kwi 2010, 20:35 Re: może ty pomożesz
-
- schmittka222
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 24 kwi 2010, 21:13 Re: może ty pomożesz
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez wielkimar » 25 kwi 2010, 06:05 Re: może ty pomożesz
-
- wielkimar
- Rozeznany
Napisane przez jed » 25 kwi 2010, 07:21 Re: może ty pomożesz
Ja rozumiem, ze probujac to ogarnac dalej chcecie byc weseli, ale ja ta dziecine wcale nie uwazam za malo ciekawa czy glupia. Za konstruktywna krytyke nawet bylbym wdzieczny. W moich oczach jest zwyklym smieciem, powinna sie udac do psychologa, tymczasem ktos jej nawet pozwala pisac.
To co napisalem to nie forma zaczepki, ale podsumowania z mojej strony. Nawet sie nie ludzę, ze zaprowadzilo by to do czegos dobrego. Po tym jak peklem i przestalem robic z siebie blazna zaczela wciskac ikonki, i choc wpis zakonczyla hipoteza jakobym mial 14 lat to zyczyla udanego dnia. Kolejny wpis to juz kompletna przemiana fajnej kobiety: od gowien, gluptaskow i 14latkow, nasza bohaterka nie moze sie teraz powstrzymac od smiechu, nazywa nas ludzmi o dobrym sercu i stwierdza, ze to wszystko doskonala zabawa. Na koniec: "Boze jakie Polskie spoleczenstwo potrafi byc zabawne ". Juz nie jest zla, jest cala szczesliwa. Rece opadaja.
wielkimar napisał(a):To jeszcze czas na Narodowe Polaków rozmowy o : kościele , wojsku no i polityce bo sex już był ach jeszcze samochody i kosmetyki
Stary, ja wiem ze z Twojej perspektywy to jest smieszne, ale nie przesadzajmy. Sami z siebie robimy idiotow wciskajac te pseudopsychoanalizy wszedzie. Debilizm i klotliwosc nie jest wcale nasza cecha narodowa, a tzw "dzieci neo", "komentarze z onetu" i "glupie pipy co dawno chlopa nie mialy" - to wszystko wystepuje niestety w przyrodzie wszedzie, bez wzgledu na paszport.
-
- jed
- Stały Bywalec
- Reputacja: 1
Napisane przez wielkimar » 25 kwi 2010, 17:17 Re: może ty pomożesz
jed napisał(a):Stary, ja wiem ze z Twojej perspektywy to jest smieszne, ale nie przesadzajmy. Sami z siebie robimy idiotow wciskajac te pseudopsychoanalizy wszedzie. Debilizm i klotliwosc nie jest wcale nasza cecha narodowa, a tzw "dzieci neo", "komentarze z onetu" i "glupie pipy co dawno chlopa nie mialy" - to wszystko wystepuje niestety w przyrodzie wszedzie, bez wzgledu na paszport.
Ależ wprost przeciwnie , nie uważam tego za śmieszne ,wręcz przeciwnie jest to żałosne stąd przytoczyłem od czego wątek ten się zaczął a jak dalej przebiega...niestety.
Pozdrawiam
-
- wielkimar
- Rozeznany
Napisane przez Thomas » 25 kwi 2010, 18:23 Re: może ty pomożesz
jed napisał(a):Kolejne wersy gawiedzi to raczej proba obrocenia sytuacji w zart, co sie nie udalo, a wspomniana "proba" porownania penisa do lechtaczki moze byc ciekawa tylko wtedy gdy sie ma pewne braki w edukacji.
To akurat jest chyba dowodem na Twoje braki w edukacji.
Niesłyszałeś nigdy o przeroście łechtaczki???
To tak na szybko: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przerost_%C5%82echtaczki
No i jeszcze ludzie uniweralni: http://www.hcfor.pl/choroby-mutacje-gen ... alizm.html
jed napisał(a):Ja rozumiem, ze probujac to ogarnac dalej chcecie byc weseli, ale ja ta dziecine wcale nie uwazam za malo ciekawa czy glupia. Za konstruktywna krytyke nawet bylbym wdzieczny. W moich oczach jest zwyklym smieciem, powinna sie udac do psychologa, tymczasem ktos jej nawet pozwala pisac.
Nie zależnie do kogo sie to tyczy, swiadczy że osoba ta jest zwyczajnym człowiekiem z poczuciem humoru.
Natomiast sposób Twoich wypowiedzi i komentownie inny świadczy tylko i wyłacznie że jesteś Nową zbuntowaną generacją wychowaną na pokenonach i do tego zapewne prawiczek.
-
- Thomas
- Zaangażowany
Napisane przez KA i PE » 25 kwi 2010, 19:15 Re: może ty pomożesz
pozdr
pe
-
- KA i PE