może ty pomożesz

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 09:00 Re: może ty pomożesz

jed napisał(a):schmittka222 napisał/a:
az smierdzi z daleka Twoja glupota stary,utwierdzam sie tylko w przekonaniu ze faceci polacy to nic nie warte gowno!(sa wyjatki ale sporadyczne)

Taaa, nie. Zapomnialem, ze tu nie ma kobiet. http://knowyourmeme.com/m...on-the-internet http://encyclopediadramat...on_the_internet
@Schmittka: nie ma wyjatkow, jedno wielkie g...
Kitty napisał/a:
Pomysl sobie co by bylo jakbys sie nie cieszyl z faktu, ze nie jestes kobieta

Codziennie dziekuje Bogu za szczescie, jakim sie ciesze.

Któraś go wkońcu rozdziewiczy, i bedzie szczęśliwy, cierpliowości, każda zmora trafi na swojego amatora.
P.s seks wirtualny-interetowy sie nie liczy.

schmittka222 napisał(a):

Codziennie dziekuje Bogu za szczescie, jakim sie ciesze.

No już nie przesadzaj....
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez jed » 24 kwi 2010, 09:05 Re: może ty pomożesz

To nie jest moj stworca, wyobraz sobie, ze ja jestem bogiem.
Sugarlips, dam Ci dobra rade.
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q= ... =&gs_rfai= / http://www.google.co.uk/search?sourceid ... =schmittka
Nie chce mi sie sprawdzac kim jestes, ale to by sie zgadzalo gdybys byla dumna absolwentka Zasadniczej Szkoly Zawodowej w Robczycach. Otoz post, ktory tak bardzo Cie zdenerwowal, kochanie, mogl bys zakonczony ikonka :wink: i wtedy bys zrozumiala. Nie nalezysz do osob najbystrzejszych. Jest faktem, ze jestem od Ciebie madrzejszy i mam wiekszego fiuta, pewnie jestem do tego mlodszy. Dobra rada jest taka: jesli Ci sie nie podobam to mnie ignoruj, ja nie bede czytal takich rzeczy od Ciebie, Sloneczko. Na przyszlosc proponuje troche sie nam pokazac, zeby bylo wiadomo z kim mamy do czynienia, a dopiero potem wyzywac od gowien.
Nie mam na Ciebie czasu zwyczajnie, ale bywam impulsywny, wiec pozwol mi unizenie przeprosic za moj niefortunny wpis i nie obrazaj mnie wiecej. Nie jestem dzisiaj w nastroju.

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez schmittka222 » 24 kwi 2010, 10:10 Re: może ty pomożesz

heh jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam:)Taka jest biologiczna roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta;)i na to nic nie poradzisz,ciezko jest ignorowac Twoje wpisy bo sa tak bezsensu ze poprostu musialam zareagowac,aha i nie dam Ci slonko tej przyjemnosci bo wyobraz sobie ze ze szkola zasadnicza nie mam nic wspolnego,mierze troszke wyzej:)a czy jestes mlodszy ode mnie,nie wydaje mi sie,chociaz z Twoich postow wnoskuje ze masz moze jakies 14 lat???????????????Milego dnia anyway

schmittka222
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 10:36 Re: może ty pomożesz

schmittka222 napisał(a):heh jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam:)Taka jest biologiczna roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta;)i na to nic nie poradzisz,ciezko jest ignorowac Twoje wpisy bo sa tak bezsensu ze poprostu musialam zareagowac,aha i nie dam Ci slonko tej przyjemnosci bo wyobraz sobie ze ze szkola zasadnicza nie mam nic wspolnego,mierze troszke wyzej:)a czy jestes mlodszy ode mnie,nie wydaje mi sie,chociaz z Twoich postow wnoskuje ze masz moze jakies 14 lat???????????????Milego dnia anyway

Czy to prawda, ze nie ważna wielkość przyrodzienia tylko umiejętność pierd...lenia?? :mrgreen:

Pytam bo po takim poście (poniżej) można zwątpić w swoją męskość :razz:

jed napisał(a): Jest faktem, ze jestem od Ciebie madrzejszy i mam wiekszego fiuta, pewnie jestem do tego mlodszy. Dobra rada jest taka: jesli Ci sie nie podobam to mnie ignoruj, ja nie bede czytal takich rzeczy od Ciebie, Sloneczko
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

PostNapisane przez KA i PE » 24 kwi 2010, 12:50 Re: może ty pomożesz

schmittka222 napisał(a): jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam

wow, myslalem ze lechtaczka to nie(do)rozwiniety fiut wlasnie......................

czyzby cie obrzezano w jakiejs afrykanskiej wiosce tepa zyletka?

to smutne bardzo

pozdr

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 24 kwi 2010, 16:27 Re: może ty pomożesz

KA i PE napisał(a):schmittka222 napisał/a:
jasne ze masz wiekszego fiuta ode mnie bo ja go zwyczajnie nie posiadam

wow, myslalem ze lechtaczka to nie(do)rozwiniety fiut wlasnie......................

czyzby cie obrzezano w jakiejs afrykanskiej wiosce tepa zyletka?

to smutne bardzo

pozdr

pe

hehehehe....wrócił, i to w jakiej formie :mrgreen:
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 24 kwi 2010, 16:35 Re: może ty pomożesz

Oj, brzydaki jedne :o ;) :!: Co Wy tu wypisujecie ;) :?: :!:
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wielkimar » 24 kwi 2010, 19:01 Re: może ty pomożesz

Taka fajna dyskusja się zawiązała ,że aż żal czegoś nie dopisać .
"Fiuty ,łechtaczki" :mrgreen: no no ,czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji.
Zobaczcie od czego ta dyskusja się zaczęła a jak dalej przebiega :twisted:

wielkimar
Rozeznany

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez schmittka222 » 24 kwi 2010, 20:35 Re: może ty pomożesz

wielkimar swieta racja,nie moge sie powstrzymac ze smiechu,biedna kobieta zwrocila sie do ludzi o dobrym sercu o pomoc finansowa a tu paru odwaznych swoim nadprzyrodzeniem sie chwali.Jeszcze inni lechtaczke probuja porownac do penisa co mnie bardzo zaciekawilo musze przyznac bo z takim stwierdzeniem sie jeszcze nie spotkalam.Ale z drugiej strony tak sobie mysle ze przynajmniej ludzie maja fajna zabawe czytajac to wszystko.Boze jakie Polskie spoleczenstwo potrafi byc zabawne :grin:

schmittka222
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 24 kwi 2010, 21:13 Re: może ty pomożesz

No polak potrafi zastosowac ,,delikatna,, zmiane tematu;) od pomocy biednej kobiecie do narzadow plciowych :D :D :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez wielkimar » 25 kwi 2010, 06:05 Re: może ty pomożesz

To jeszcze czas na Narodowe Polaków rozmowy o : kościele , wojsku no i polityce bo sex już był :mrgreen: ach jeszcze samochody i kosmetyki :twisted:

wielkimar
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez jed » 25 kwi 2010, 07:21 Re: może ty pomożesz

Moze i w przedziwny sposob chlone rzeczywistosc, ale nadprzyrodzenia moim zdaniem pojawily sie dopiero po tym jak pewien jegomosc zebral kilka cytatow z kobiecych wypowiedzi i w swoim chyba tylko mniemaniu w sposob zabawny opatrzyl go rysunkiem oraz pierwszym lepszym tekstem o kobietach. Jestem pewien, ze trafnie ocenie, ze do tego momentu rozmowa raczej nie odbiegala od tematu. Kolejne wersy gawiedzi to raczej proba obrocenia sytuacji w zart, co sie nie udalo, a wspomniana "proba" porownania penisa do lechtaczki moze byc ciekawa tylko wtedy gdy sie ma pewne braki w edukacji. Sam moge wystosowac kolejna wiadomosc: Ziemia tak naprawde obraca sie wokol Slonca i nie jest plaska!
Ja rozumiem, ze probujac to ogarnac dalej chcecie byc weseli, ale ja ta dziecine wcale nie uwazam za malo ciekawa czy glupia. Za konstruktywna krytyke nawet bylbym wdzieczny. W moich oczach jest zwyklym smieciem, powinna sie udac do psychologa, tymczasem ktos jej nawet pozwala pisac.
To co napisalem to nie forma zaczepki, ale podsumowania z mojej strony. Nawet sie nie ludzę, ze zaprowadzilo by to do czegos dobrego. Po tym jak peklem i przestalem robic z siebie blazna zaczela wciskac ikonki, i choc wpis zakonczyla hipoteza jakobym mial 14 lat to zyczyla udanego dnia. Kolejny wpis to juz kompletna przemiana fajnej kobiety: od gowien, gluptaskow i 14latkow, nasza bohaterka nie moze sie teraz powstrzymac od smiechu, nazywa nas ludzmi o dobrym sercu i stwierdza, ze to wszystko doskonala zabawa. Na koniec: "Boze jakie Polskie spoleczenstwo potrafi byc zabawne ". Juz nie jest zla, jest cala szczesliwa. Rece opadaja.

wielkimar napisał(a):To jeszcze czas na Narodowe Polaków rozmowy o : kościele , wojsku no i polityce bo sex już był ach jeszcze samochody i kosmetyki

Stary, ja wiem ze z Twojej perspektywy to jest smieszne, ale nie przesadzajmy. Sami z siebie robimy idiotow wciskajac te pseudopsychoanalizy wszedzie. Debilizm i klotliwosc nie jest wcale nasza cecha narodowa, a tzw "dzieci neo", "komentarze z onetu" i "glupie pipy co dawno chlopa nie mialy" - to wszystko wystepuje niestety w przyrodzie wszedzie, bez wzgledu na paszport.

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wielkimar » 25 kwi 2010, 17:17 Re: może ty pomożesz

jed napisał(a):Stary, ja wiem ze z Twojej perspektywy to jest smieszne, ale nie przesadzajmy. Sami z siebie robimy idiotow wciskajac te pseudopsychoanalizy wszedzie. Debilizm i klotliwosc nie jest wcale nasza cecha narodowa, a tzw "dzieci neo", "komentarze z onetu" i "glupie pipy co dawno chlopa nie mialy" - to wszystko wystepuje niestety w przyrodzie wszedzie, bez wzgledu na paszport.

Ależ wprost przeciwnie , nie uważam tego za śmieszne ,wręcz przeciwnie jest to żałosne stąd przytoczyłem od czego wątek ten się zaczął a jak dalej przebiega...niestety.
Pozdrawiam

wielkimar
Rozeznany

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 25 kwi 2010, 18:23 Re: może ty pomożesz

jed napisał(a):Kolejne wersy gawiedzi to raczej proba obrocenia sytuacji w zart, co sie nie udalo, a wspomniana "proba" porownania penisa do lechtaczki moze byc ciekawa tylko wtedy gdy sie ma pewne braki w edukacji.

To akurat jest chyba dowodem na Twoje braki w edukacji.
Niesłyszałeś nigdy o przeroście łechtaczki???
To tak na szybko: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przerost_%C5%82echtaczki

No i jeszcze ludzie uniweralni: http://www.hcfor.pl/choroby-mutacje-gen ... alizm.html

jed napisał(a):Ja rozumiem, ze probujac to ogarnac dalej chcecie byc weseli, ale ja ta dziecine wcale nie uwazam za malo ciekawa czy glupia. Za konstruktywna krytyke nawet bylbym wdzieczny. W moich oczach jest zwyklym smieciem, powinna sie udac do psychologa, tymczasem ktos jej nawet pozwala pisac.

Nie zależnie do kogo sie to tyczy, swiadczy że osoba ta jest zwyczajnym człowiekiem z poczuciem humoru.
Natomiast sposób Twoich wypowiedzi i komentownie inny świadczy tylko i wyłacznie że jesteś Nową zbuntowaną generacją wychowaną na pokenonach i do tego zapewne prawiczek.
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

PostNapisane przez KA i PE » 25 kwi 2010, 19:15 Re: może ty pomożesz

cos nam jed(i) spowaznial..... ja wole stara wersje :-), jed(i) wroc i zrob powrot jed(i)......... a w sprawie fiutołechtaczki to tak jak wyzej

pozdr

pe

KA i PE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ŚWIAT KOBIET