Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 6 sie 2010, 11:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):Piekna pogoda sie zapowiada slonce swieci na calej linii,ptaszki spiewaja deszcz na pewno dzis padac nie bedzie ,bo przeciez niebo bez chmurki zadnej ,zyc nie umierac heheheh :razz:
czy my mieszkamy z tym samym miescie :?: :galy:
zimno, szaro i ponuro :042:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Anastazja » 6 sie 2010, 11:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez iwona38 » 6 sie 2010, 13:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
BulinkoTrzymaj sie cieplutko,wszystko bedzie dobrze!!
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez adamirus » 6 sie 2010, 21:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
normalnie patelnia :-D
byłyśmy dziś z przyjaciółką na sesji zdjęciowej :-D w studio Doubletake :-)
6godzin szaleństwa
było booooooooooooosko
ceny masakryczne - ale fotki ......warte swojej ceny :wink:
nawet się skusiłam na fotki w bieliźnie :razz:
normalnie cuuuuudo :-D
polecam ,naprawde :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez zwierzakfm » 6 sie 2010, 21:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):nawet się skusiłam na fotki w bieliźnie :razz:
to wrzuc kilka... :D
-
- zwierzakfm
- Stały Bywalec
- Reputacja: 22
Napisane przez agg » 6 sie 2010, 23:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):nawet się skusiłam na fotki w bieliźnie :razz:
normalnie cuuuuudo :-D
polecam ,naprawde :-)
ja tez mialam :!: :grin:
i jeszcze raz sie kiedys zdecyduje :wink:
ada, no musimy sie na ta kawe umowic :-P albo zimne :564: z sokiem ;)
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 7 sie 2010, 05:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
zwierzakfm napisał(a):to wrzuc kilka... :D
haha :twisted:
gdyby w babski świat zaglądały tylko kobiety to czemu nie :-P
ale jak widać,zaglądają też ciekawscy panowie ;)
którzy w babskim świecie mają czasem najwięcej do powiedzenia :razz:
agg napisał(a):ja tez mialam :!: :grin:
i jeszcze raz sie kiedys zdecyduje :wink:
dokładnie tak samo myślę
naprawdę,fantastyczny dzień.
adrenalinka taka że nawet zapomniałam jak bardzo boli mnie gardło i głowa ( choróbsko mnie rozkłada :roll: ) dziś już niestety czuje się coraz gorzej a do pracy iść trzeba .....buuuuuu :-|
agg napisał(a):ada, no musimy sie na ta kawe umowic :-P albo zimne :564: z sokiem ;)
wtorek sroda czwartek - mam wolne :-D
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Bulinka » 7 sie 2010, 07:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dzwonilam do szpitala i caly czas nic trzymaja czlowieka w niepewnosci
nie moge sobie znalesc miejsca jestem jakas rozbita
a tak z innej bedzczki jeszcze tylko 4 godzinki i moja mama bedzie juz u mnie ( jechala autobusem wiec ma za soba 30 godzin a drodze )
oki odezwe sie pozniej teraz ide robic obiad na dzis lasange i musze tort zrobiuc bo moj maz mial urodzinki 4 sierpnia a moja mama 5 wiec wspolne urodzinki zrobimy :)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Anastazja » 7 sie 2010, 09:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus to chociaz jedna fotke wrzuc,by panom ktorzy tu zagladaja cisnienie podniesc ;)Domyslam sie jak fajnie sie bawilas eh gdybym byla mlodsza.... :-P
Bulinka to ja na torta sie wpraszam ;)
A dzis znowu upal i slonce huuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
(adamirus uwazaj bys i dzis sie nie spiekla ;) )
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 7 sie 2010, 10:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dla poprawienia humoru wybieram sie do fryzjera :smile:
Wczoraj doszlam do wniosku ze mam dosc siedzenia w domu i postanowilam pojsc na kurs stylizacji paznokci, jedyna przeszkoda poki co to cena 150f za kurs na zele i drugie tyle na akryle :neutral: No ale mysle ze powoli sobie uzbieram, a pozniej mam w planach kurs przedluzania wlosow, co o tym myslicie? Myslicie ze warto wydawac pieniadze na te wszystkie kursy? Lacznie to bedzie ok 1000f za same kursy, drugie tyle albo i wiecej sprzet i zastanawiam sie czy beda chetna na tego rodzaju zabiegi? Pol nocy rozmyslalam nad tym, spac nie moglam a teraz jestem nieprzytomna...
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 7 sie 2010, 11:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):Zazdroszcze tym co maja slonce, w Coventry jest szaro, ponuo i pada deszcz :roll:
No co Ty, niemozliwe :!: :?: Nad calym UK bezchmurne niebo, zar z nieba sie leje :!: Najlepiej wyjdz na strone poludniow i spojrz w strone slonca :!: :twisted: :-D
:upal::
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 7 sie 2010, 11:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 7 sie 2010, 11:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 7 sie 2010, 15:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale sie wkurzylam,bo chcielismy dzis wozeczek kupic dla mojego niunia,a bede musiala przez internet zamawiac,bo w sklepie nie bylo tego co chcielismy a zanim mi dostarcza to 5-7 dni roboczych i znow w domu bedziemy siedziec :evil: Dobrze,ze chociaz ten ogrod betonowy jest,to taki spacerniak sobie urzadzimy hehe :twisted:
adamirus,napewno fajna sprawa z taka profesjonalna sesyjka :-D
bulinka,jak dlugo beda Ciebie trzymac w niepewnosci?Dobrze,ze mama przyjezdza,to mama nie pozwoli Ci myslec o tym caly czas.
ewela,a lubisz takie rzeczy robic typu zdobienia itp?Bo jak sie troche tym interesujesz,to zawsze jakos sobie klientki przyciagniesz do siebie jakas promocyjka,jak zobacza ze fajnie bedziesz robic paznokcie i sie beda trzymac,niezapowietrzac szybko to napewno beda wracac.
Co do kursu,to jak dlugo trwa?Ja wczesniej tez o tym myslalam.Nawet pisalalm do jednej babeczki ktora takie kursy prowadzi,ale wlasnie cena to 160 f(to byla promocja) i to za 2 dni.No i wchodzilam na stronke akademii paznokci,gdzie tez takie kursy prowadza i ceny tez okolo 160f ale tutaj tylko za jeden dzien.Wiec dalam sobie spokoj,bo co przez jeden czy dwa dni mozna sie nauczyc?Chyba bym wolala na minimum miesiac pojsc.
Kupilam sobie nawet te rzeczy potrzebne do akrylu i teraz mi to lezy w kosmetyczce,bo tak kolezanka mi doradzila,zeby zaczac od niego wlasnie a pozniej zel no ale kolezanka za bardzo sie nie zna na tym no i dalam sobie spokoj.
Jezeli kurs trwa chociaz miesiac to zainwetowalabym te pieniadze,a krocej to nie,no chyba ze sie znasz na tym i tylko Ci papierek potrzebny ze mozesz pracowac w salonie.
A jesli chodzi o angielski,no to moze zapisz sie do jakiejs szkoly.Coreczke pewnie niedlugo bedziesz wysylac do szkoly,wiec moglabys sobie pozwolic na jakis kursik :-)
Ja tez wlasnie mysle co by tu wykombinowac.
Chcialabym pojsc do szkoly,ale wlasnie tez o angielski sie obawiam,bo medycznych slowek nie znam no i tu problem.Raczej zaczne od kursu angielskiego i wtedy jakos moze w szkole mi cos doradza co i jak.Juz teskni mi sie za szkola i praca,bo ile mozna w domu siedziec.Uwielbiam byc z moimi synkami,ale tez jak sie pracuje czy uczy to jest inaczej.Dobra koncze,bo sie rozmarzylam,a tu jeszcze nic nie wiadomo.Czas pokaze.
Uciekam na zupke klopsikowa,bo dzisiaj zrobilam na obiad.
Milego weekendziku :wink:
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 7 sie 2010, 16:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wydaje mi sie ze zele jest latwiej zrobic, kwestia tez tego czy robisz na tipsie czy na formie, ja do tej pory robilam na tipsach tylko, tez mam zestaw akrylu ale taki najtanszy, w Asdzie bodajze kupilam ale zrobilam sobie tylko jednego pazurka bo jakos nie mialam do tego przekonania, akryl jakos wcale mi nie lezy, ale bede sie uczyla pracowac na nim bo jak to mowia "nasz klient, nasz pan" :-D
No i chyba bede potrzebowala obiektow do czwiczen z czym tez moze byc problem bo ja zadnych kolezanek nie mam :cry:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
-