Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 28 sty 2013, 21:35 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kobietki Wy nie macie co zazdroscic tylko brac sie za robote trzeba i dolaczajcie do mnie :-)
Dalijka
Rozeznany

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 28 sty 2013, 21:53 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dalijka, jeszcze na glowe nie upadlam :P starczy mi dwojka poki co, jeszczem mloda ;)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 28 sty 2013, 22:26 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg, ewela119, nie zazdroscic tylko dzialac:))) ;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 29 sty 2013, 10:04 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

No to ewela119, wszystko przed Toba ;)

Wrocilam wlasnie z przychodni,mam czekac na list,ale numer nie dociera to jeszcze do mnie :grin:
Dalijka
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Steinik » 29 sty 2013, 13:51 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

pracuje nad tym pracuje.... :roll:
jak narazie sie nie poddaje choc sa momenty.''powolu powolu byle do przodu''..podobno :wink:
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 29 sty 2013, 13:57 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dalijka, Upsss ,ale wpadka hahah :D No ale gratulacje , oby wszystko było ok i trzymaj się staruszko :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 29 sty 2013, 16:51 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Steinik, nie ma co sie lamac. Bedzie lepiej :) Trzymam kciuki :roza:
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Ela Eriska » 29 sty 2013, 21:02 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Steinik mogę się zapytać jak długo starasz się o dzidzię?Ja od roku :roll: ,i też czasami są ciężkie momenty

Ela Eriska
Rozeznany

Reputacja: 31
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez korbobor » 30 sty 2013, 13:57 Odp: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dalijka i ja serdecznie gratuluje ! Zdrówka dużo życzę!
Ela i Steinik głowa do góry dziewczyny i dla Was przyjdzie ten wyczekany moment po prostu musicie dłużej poczekać na Wasze szczęścia !
I jeszcze tylko krótkie podsumowanie zbiórki rzeczy dla tego chłopca o którym pisałam. Wczoraj nadaliśmy ok 30 kg paczkę z rzeczami dla Igora nie sądziłam, że uda się ich uzbierać aż tyle ! W szczególność dziękuję Ktoscience, Agg oraz firmie la transport która nie wzięła opłaty za dostarczenie paczki do domu dziecka! Dzięki kochani :) Niestety nie udało mi się zebrać rzeczy od.wszystkich ale może jeszcze kiedyś zorganizujemy kolejną zbiórkę :)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez agg » 30 sty 2013, 18:15 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

korbobor, super! dzis byla u mnie znajoma i sie pyta czy nie znam kogos kto spodziewa sie chlopca... heh, ze wczesniej sie mnie nie spytala :P
bylam dzis po pare rzeczy w asdzie i "chcac nie chcac" przeszlam przez dzial ubrankowy... achhhh :oops:

ja jestem chetna na wszelkie zbiorki, zwlaszcza dla mam w polsce. tam jak sie nie ma, to na prawde nie ma :?
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Steinik » 30 sty 2013, 22:01 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ela Eriskastarałam sie ponad rok i niestety 2 tyg temu poroniłam.
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 31 sty 2013, 17:55 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Steinik, Bardzo mi przykro :( Kurcze czemu tak jest,ze te ktore sie staraja czesto musza czekac cale wieki na upragnione szczescie,a te ktore nie mysla o powiekszeniu rodzinki,albo w ogole nie sa jeszcze gotowe na dzidzie pach i zachodza w ciaze...Wiecie co? dzis sie dowiedzialam,ze moja siostrzenica jest w ciazy :shock: No masakra normalnie ciotka i siostrzenica beda mialy dzieci w tym samym wieku,no i z tego samego miesiaca raczej.No mam nadzieje,ze dziewczynie sie pouklada wszystko i poradzi sobie,w przyszlym roku mature bedzie pisac,ma wsparcie od rodziny wiec chyba nie bedzie tak zle.O mojej ciazy jeszcze nikt nie wie :P No oprocz Was i mojego meza,mam zamiar reszte poinformowac jak juz bede po scanie,to dopiero sie zdziwia :twisted:
Dalijka
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 31 sty 2013, 18:04 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dalijka, tak to wlasnie jest w zyciu, nie zawsze sprawiedliwie. Ja poronilam blizniaki, chociaz naprawde mimo szoku bardzo, bardzo chcialam tych dzieci i ciaza byla planowana, bylo nas na to stac i mielismy odpowiednie warunki. Jakis czas po moim poronieniu okazalo sie ze kuzynka jest w ciazy, poronila, a zaraz potem zaszla w kolejna ciaze, podobnie jak ja blizniacza ktora byla kompletna wpadka i zaskoczeniem. Ona byla tym faktem zalamana bo mieli juz 2 dzieci i nie mieli (ani nadal nie maja) warunkow na czworke :roll: Mimo ze kuzynka przez cala ciaze nie stosowala sie zbytnio do zalecen lekarskich urodzila dwoch slicznych, zdrowych chlopcow. Ja bylam gotowa przelezec plackiem cale 9 msc oby tylko donosic, niestety nie bylo mi dane :(
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 31 sty 2013, 18:13 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

ewela119, Jej wspolczuje :( No niesprawiedliwe to jest,ale co zrobic takie to nasze zycie.Mnie moja ciaza totalnie zaskoczyla,ale to tak normalnie na maxa,mam juz dwoje dzieci i to parke, wiec nawet nie myslalam nigdy o kolejnym,a tu prosze niespodzianka,ale ciesze sie,bo przeciez plakac nie bede,boje sie tylko o maluszka,bo alkohol pilam i kwasu foliowego nie bralam eh takie mysli mnie troche glupie nachodza no ale co ma byc to bedzie,a mam nadzieje ze bedzie jednak dobrze.
Dalijka
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 31 sty 2013, 19:11 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dalijka, nie przejmuj sie. Dziecko na samym poczatku ciazy czerpie wszystko z cialka zoltego, tak nas natura zabezpieczyla na takie przypadki jak Twoj :) Bierz kwas foliowy teraz i bedziesz ok. Ja w pierwszej ciazy tez nie bralam, w ogole i wszystko ok. Mysl pozytywnie
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona