Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 16 sty 2008, 13:01 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

hihihi olivka ja sie nie gniewam ,juz dawno sobie wymyslilam strategie hihihi nom ale czy sie sprawdzi w taktyce hmm zobaczymy :mrgreen:

Ja kochane kobity nie boje sie porodu,mam tylko pewne obawy (chyba jak kazda),zawsze cos nas bedzie nie pokoic.Dzis w nocy czulam sie dziwnie,nie moglam sie polozyc na bok ani
usiasc,straszne napiecie brzucha mialam i ból w kregosłópie a gdy wstalam rano na widok moich opuchnietych nóg zrobilo mi sie slabo,wygladaly jak dwie banie :!: spuchly mi pace u rak i strasznie cieszko mi sie chodzilo,brzuszek mi opadl i czasami czuje parcie...hmm...dobrze ze juz jestem spakowana... moge jechac :mrgreen:

Ana :)
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 18 sty 2008, 11:31 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ana :), ojojoj
to trzymaj sie cieplo Kobietko i daj znac jak juz bedzie PO wszystkim...
pozdrowionka
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 27 sty 2008, 21:00 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Cześć Dziewczyny :-)

Może już wiecie, ale tak wrazie czego pisze, bo pomyślałam że może Was to zainteresować:
Dzisiaj przeczytałam w polskim sklepie że jest szkoła rodzenia, którą prowadzi polska położna. Informacje w sklepie na Acocks Green.

pozdrawiam :-)
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 1 lut 2008, 21:18 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Widze, ze dawno tu nikogo nie było. Czy wszystkie ciężarowki się już rozpakowały? Moze sa jakieś nowe przyszle mamusie? Jesli beda jakies zainteresowane to przymierzam sie do sprzedazy w niedługim czasie wózka, bujaczka i sterylizatora. Wszystko w idealnym stanie. Bede czekac na odzew :)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 2 lut 2008, 20:35 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

ehhh ja jeszcze jestem ciezarówka hihihi no na jutro mam termin i siedze w domciu i czekam ,az zacznie sie cos dziac.Ja juzzz chceeee :sad: nie wyrabiam ... :-(

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 2 lut 2008, 21:22 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ana :) napisał(a):ehhh ja jeszcze jestem ciezarówka hihihi no na jutro mam termin i siedze w domciu i czekam ,az zacznie sie cos dziac.Ja juzzz chceeee :sad: nie wyrabiam ... :-(

na jutro? oj to powodzonka ;d;d;d;d;d;d;d
ale to nie pierwsze dzieciatko twoje? czy pierwsze?
olivka
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez emcia04 » 2 lut 2008, 22:52 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

oj olivka olivka :wink: co to za pytania od tak stalego bywalca jak ty :?: :!: :wink: :mrgreen: przeciez to bedzie Any trzecie :grin: no i dodam tylko ze powodzenia dla Any i zeby wszystko poszlo gladko :-D

emcia04
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 3 lut 2008, 10:11 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

emcia04 napisał(a):oj olivka olivka :wink: co to za pytania od tak stalego bywalca jak ty :?: :!: :wink: :mrgreen: przeciez to bedzie Any trzecie :grin: no i dodam tylko ze powodzenia dla Any i zeby wszystko poszlo gladko :-D

no niestety nie pamietam jaka kto ma tu biografie hihi :mrgreen:
ale dobrze kojarzylam ze to nie pierwsza dzidzia :roll:
:roll:
Any dzis niema wiec moze cos sie zaczelo?

powodzonka
olivka
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 3 lut 2008, 13:40 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ana :),
Trzymam kciuki i życzę łatwego porodu :!: Z trzecim to już chyba szybko pódzie :wink: :-D

A tak wogle to gratuluje i podziwiam.
Ja marzyłam o dwójce dzieci, ale chyba narazie sie wstrzymam, bo ciąża i poród strasznie mnie wymęczyły :roll:

pozdrawiam
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 3 lut 2008, 16:56 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

KOCHANE KOBITKI !!!dzis o 7 rano urodzilam chlopczyka,poród przeszedl mi super i super sie czuje,jestem w domu od godz 14 i mam ochote na wszystko!!! opieka w szpitalu sandvel superrrr.Muj synek wazy 3 kg i 47 cm dlugi i rodzil sie 3 godziny :mrgreen: byl przy mnie maz i to raczej on potrzebowal tlenu nie ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeszcze sie odezwe ucialam do malenstwa jest tyle we mnie energi ,chyba dlatego ze nie popekalam hmmm ,dziekuje wam za wszystko laski i przyszlym mamusa zycze tak luznego porodu jak muj ;) :mrgreen:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 3 lut 2008, 17:09 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

GRATULACJE :roza: :roza:
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 3 lut 2008, 18:04 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ana :) napisał(a):KOCHANE KOBITKI !!!dzis o 7 rano urodzilam chlopczyka,poród przeszedl mi super i super sie czuje,jestem w domu od godz 14 i mam ochote na wszystko!!! opieka w szpitalu sandvel superrrr.Muj synek wazy 3 kg i 47 cm dlugi i rodzil sie 3 godziny :mrgreen: byl przy mnie maz i to raczej on potrzebowal tlenu nie ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jeszcze sie odezwe ucialam do malenstwa jest tyle we mnie energi ,chyba dlatego ze nie popekalam hmmm ,dziekuje wam za wszystko laski i przyszlym mamusa zycze tak luznego porodu jak muj ;) :mrgreen:

no GRATULACJE ANA DLA CIEBIE I TWOJEGO MEZA!!!! SUPER ZE MACIE JUZ SWOJEGO ANIOLKA PRZY SOBIE..
RODZENSTWO PEWNIE PEKA ZE SZCZESCIA ZE MAJA BRACISZKA!!!

GRATUUUULACJE!!!!!!!! i kwiatuszki dla Ciebie
:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
olivka
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 3 lut 2008, 21:44 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

GRATULUJE również :!: :!: :!:

To miałam racje z tym szybkim i łatwym porodem hihi... :-D

pozdrawiam :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez babulki » 6 lut 2008, 17:08 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ana gratulacje :mrgreen:
super porodzik .. hihi
moze kiedys bede rodzic drugie wiec jakby co zapamietam szpital ktory zachwalasz hehe
ale do tegp czasu jak sie zdecyduje to moze wybuduja kolejny hyhy

pokaz nam fotke maluszka
jak ma na imie??
jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
babulki
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ulenka21 » 12 lut 2008, 18:55 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Oj, ale mi sie ta ciaza dluzy, chociaz to dopiero 25 tydzien....Ktora z Was ma termin porodu na maj albo czerwiec?Mam tyle wolnego czasu i juz nie wiem co robic...;o)Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamy:)Ula

ulenka21
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona