Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez ewela119 » 8 wrz 2010, 23:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Mnie jakos ten dzwiek nie wzruszyl, byc moze dlatego ze moje dziecko wydaje cala game przenajrozniejszych oglosow, dzwiekow i nadzwiekow takze jestem zahartowana :-)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 9 wrz 2010, 00:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
co do dzwiekow to moj maly zaczal krzyczec ostatnio w tym krzyczy na mnie i nie sa to dzwieki przyjemne dla ucha:DD
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez iwona38 » 9 wrz 2010, 06:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewelko super spedzony dzien mialas okazje poprawic sobie samopoczucie :-D, ja mam zamiar wybrac sie do kosmetyczki i fryzjera przed fryzjerem,tak dla lepszego samopoczucia :-D
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez barwnie » 9 wrz 2010, 14:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 9 wrz 2010, 14:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 9 wrz 2010, 14:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Zwierzaki, zwierzaki! Fajne są, bardzo lubię. Koty bardzo, psy mniej za to małe futerkowce też milutkie są. Jednak nie mam dobrego pomysłu co miałabym z nimi począć, kiedy byśmy wyjeżdżali :-|
ewela Rozumiem, że brakuje Ci Twojego :588: Mój kiedyś tak głupio pracował, że widziałam go dopiero po 24 i rano, jak szłam do pracy :roll: Na szczęście od kiedy synio jest na świecie pracuje do 16:30 a w piątki do 15:00 :-) Mimo to czekamy z synkiem na tatę, jak na Świętego Mikołaja :mrgreen: Synio biega od okna do okna i czeka na samochód. Jak zobaczy to krzyczy Naszeeee tatuś jest :-)
Za moja świnką morską tez płakałam, jak nie wiem. Za kotkiem z resztą też :sad:
Mnie depilacja brwi wcale nie boli, może to kwestia przyzwyczajenia. Robię to sama, od kiedy skończyłam 15 lat :wink:
barwnie E tam wstyd! Widocznie nie miałas takiej potrzeby. Ja pierwszy raz u kosmetyczki byłam dwa lata temu :wink: Teraz raz na ruski rok się przejdę, jak poczuję taką potrzebę.
Czekam na męża, bo jeszcze nas zakupy czekają. No jestem ciekawa z jakim prezentem dla przyjaciól wrócimy :roll:
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez kamyk69 » 10 wrz 2010, 10:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
coś tu przycichło... też musze zadbać o siebie brwi, włosy ale zawsze człowiek znajdzie coś ważniejszego do roboty :/ pogoda nam się raczej nie zapowiada na weekend :(
co do zwierząt to będe na pewno kiedyś miała labradora nawet jak już będę stara ale zrealizuję swoje marzenie :D
dziś robię ogórkową mniam uwielbiam, mam jeszcze ogóreczki z polski a na drugie chyba kurczaka zrobię hmmm
-
- kamyk69
- Początkujący
- Reputacja: 2
Napisane przez ewela119 » 10 wrz 2010, 11:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Musze Wam sie pochwalic ze wybralam sie wczoraj z mala do polskiego klubu tutaj w Coventry na spotkanie mam z dziecmi i dowiedzialam sie ze wieczorem odbywa sie spotkanie samych mam, zadnych facetow i dzieci, przekonalam swojego zeby zostal z mala i tez sie wybralam i powiem Wam ze bylo rewelacyjnie :-D Pierwszy raz od niepamietam kiedy wyszlam gdzies bez malej i na poczatku jakos mi tak dziwnie bylo ale sie przyzwyczailam, posiedzialysmy, poplotkowalysmy, nawiazalam nowe znajomosci i normalnie odzylam, juz zapowiedzialam staremu ze bede wychodzila tam co tydzien, dla wlasnego zdrowia psychicznego :-D
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 10 wrz 2010, 11:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez iwona38 » 10 wrz 2010, 11:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewelka fajnie masz sama bym chciala wyjsc zostawic dzieciaki chociaz na 2 godzinki,jak narazie musze poczekac jak mama moja przyjedzie i wtedy bedze fryzjer i kosmetyczka taki relaksujacy dzien sobie zrobie.
Bogini wiem co twoja kuzynka czuje sama jestem mama po stracie,mowic cokolwiek kobiecie po stracie jest bardzo trudno najwazniejsze to byc i wspierac w trudnych momentach.jest taka strona poronienie.pl jak znalazlam tam mnostwo wsparcia i dobrego slowa,dzieki dziewczyna z forum pozbieralm sie i przeszlam ze wzglednym spokojem ciaze z Aleksem
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez dorcik101 » 10 wrz 2010, 11:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- dorcik101
- Raczkujący
Napisane przez bogini8 » 10 wrz 2010, 13:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorcik101, :( przykro mi:(
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez barwnie » 10 wrz 2010, 15:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
poniekąd wiem jakie to przykre bo moja siostra straciła dwie pierwsze ciąże właśnie koło 12 tygodnia (jak większość poronień), to strasznie trudne i dla mamy i dla rodziny. ale Bogini za jakiś czas powiedz kuzynce że warto próbować - mojej siostrze udało się za trzecim razem, przeleżała od 8 do 14 tygodnia w szpitalu, a potem już wszystko poszło gładko. niemniej bardzo wspołczuje
a teraz coś dla rozrywki od dzisiaj przez cały weekend zaczął sie w Birmingham artfest całkiem miła impreza, my byliśmy już w zeszłym roku i synkowi sie bardzo podobało, w tym roku tez sie wybieramy (mam nadzieje, że nie bedzie jutro lało)
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez syjonka » 10 wrz 2010, 22:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tak sobie czytam to forum i zazdroszczę jednego, dużo z was ma odchowane pociechy i możecie sobie gdzieś wyjść się rozerwać bez tego słodkiego ciężaru... ja niestety karmię piersią i mój 3miesięczny synuś jest do mnie przywiązany. tak poza tym to nie mam tutaj żadnej młodej polskiej mamusi (poza szwagierką) i trochę mi tu nudno siedzieć samej bez pogaduszek a mój angielki nie jest na tyle dobry, żeby sobie swobodnie poklekotać z moimi angielkimi koleżankami, ale jakoś żyję.
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez Bulinka » 11 wrz 2010, 08:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
przepraszam za moja nieobecnosc ale troszeczke mialam zamieszania
na poczatek pochwale sie wam ze dzwonili do mnie ze szpitala i z daty 10 listopad przelozyli mi operacje na 28 wrzesnia tak sie ciesze az z tej radosci sie poplakalam mezowi w ramie :) w koncu sie zajeli mna :)
co do sytrat dziecka to ja tez sie moge wypowiedziec mialam 2 ciaze pozamaciczne i w momecie jak szlam do lekarza na zwykla kontrole powiedzial mi " jest pani w ciazy ( chwilka ciszy a ja juz sie ucieszylam ) ale jest to ciaza pozamaciczna ( no wiec przyszedl czas na lzy rozpaczy u mnie ) " i tak bylo za drugim razem tez ciaza pozamaciczna
ciezko jest takiej osobie co kolwiek powiedziec ja nie chciala zadnego wspolczucia ani rad chcialam byc z tym sama wyplakac sie sama w ciszy.
a teraz z tych bardziej milych rzeczy
dzis w domku mam imprezke moj synus skokczyl 5 latek . jejku jakten czas szubko zlecial a tak niedawno bylam w ciazy hihihihi
no nic lece sprzatac szykowac bo sie jak zwykle nie wyrobie :)
ahhhh zapomnialam dodac
syjonka witaj u nas :) rozgosc sie :)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
-