Babskie spotkania przy kawce/drinku

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez Czarna123 » 7 lis 2012, 16:41 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

od 15ego juz bedzie otwarty :)

Czarna123
Rozeznany

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 7 lis 2012, 16:43 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

hanoka77, a to nie wiem, czytalam gdzies ze od 22 listopada do 20 grudnia :))) ja mam czas do 14grudnia pozniej mam gosci z PL;)
to co , ktore dziewczynki pisza sie na babskie pogaduchy przy cieplym winku w mrozne popoludnie:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 7 lis 2012, 16:54 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Ja to pewnie jak zwykle nie bede miala co z malym zrobic...A chetnie bym sie wyrwala z tego kieratu
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez korbobor » 7 lis 2012, 17:13 Odp: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Anastazja ja pewnie będę mieć ten sam problem :/ więc jeśli o mnie chodzi i spotkanie nie będzie wieczorem to pojawię się z mała w plecaku ;) bierz małego dziewczyny będą pic winko a my poganiamy za dzieciakami :-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 7 lis 2012, 22:20 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

korbobor, Anastazja, w soboty wasi panowie pracuja?
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez korbobor » 8 lis 2012, 13:47 Odp: Babskie spotkania przy kawce/drinku

No niestety ja od tej niedzieli wracam do pracy a będziemy z moim pracować na zmianę także perspektywy na samotne wyjście prawie żadne:/

korbobor
Rozeznany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 8 lis 2012, 19:17 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Moj w soboty pracuje,rzadko sie zdarza zeby mial wolne,wolne ma zawsze w niedziele,ale to tez odpada, bo to jedyny dzien w tyg.kiedy mozemy go razem spedzic.Moze ktorys czwartek? Wtedy moja cora ma wolne na uczelni moglabym malego jej podrzucic.
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 8 lis 2012, 20:35 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

w tygodniu pracuje do poludnia , a popoludniami moj pracuje do nocy, wiec moge tylko w weekendy..;/
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 8 lis 2012, 20:47 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

...a ja tylko napisze, ze jak sie chce to mozna ;)
jak nie mam z kim cory zostawic to zabieram ja ze soba :D
zawsze bedzie tak, ze komus nie pasuje...
ale licze, ze stary sklad nie zawiedzie :D
jak dam rade sama sie wyrwac w tym roku to super, jak nie to zabieram ksiezniczke ze soba... ale ostatnia rzecza jaka bym zrobila to szukala wymowek :P
a jak nie bede miala ochoty isc, to po prostu Wam to napisze :D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 9 lis 2012, 09:34 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

agg, No ale co taki dzieciak ma robic wsrod doroslych? My bysmy sobie popijaly winko a dzieci co? marzly by tylko,to moze umowmy sie ze kazda z dzieckiem przyjdzie wtedy dzieciaki beda sie razem bawily a my bedziemy popijac ;) Nie no zartuje,ale jakbys brala swoja core to ja swojego tez bym wziela moze by sie soba zajeli,chociaz moj to taki wstydzioch jest ze masakra.
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez korbobor » 9 lis 2012, 10:34 Odp: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Jak mi tylko dzień i godzina będzie pasować to na pewno się zjawię pewnie z mała i pewnie tylko na chwile ale zawsze coś :)
Może jakaś ciocia zajmie się przez dwie minutki dzieckiem a mama duszkiem wyzlopie kubeczek winka
:grin:
korbobor
Rozeznany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez agg » 9 lis 2012, 14:27 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Anastazja, niech syn potraktuje to w ramach spaceru :lol:
ja swoja bestie zabieram praktycznie wszedzie, bo najzwyczajniej w swiecie nie mam Jej z kim zostawic. nawet jak mamy kolacje "pracowa" to idzie ze mna do restauracji. w innym wypadku, nie wyszlabym nigdzie :roll:
zreszta, niech sie uczy manier :lol:
w sumie to sama sie juz dopytuje kiedy idziemy na "impreze" :mrgreen:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez paula27 » 9 lis 2012, 14:33 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Moge tez sie przylaczyc?

paula27
Początkujący

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 9 lis 2012, 16:27 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

paula27, alez oczywiscie:)
agg, tu nie chodzi o wymowki, sa dzieci i dzieci...jakbym miala z moim malym wychodzic na spotkanie z kolezankami na kawe czy na wino..choc to drugie przy dzieciach to tak srednio....to bym osiwiala chyba...jak mam wyjsc i sie wkurzac to wole nie isc wcale;) jak mam isc na kawe czy na drinka to dla relaxu...a dyscyplina sportowa jaką jest latanie za2,5 latkiem wkolo az pot splywa po pupie do relaxu nie zaliczam:)))

Dodano: -- 9 lis 2012, o 16:28 --

agg napisał(a):ale licze, ze stary sklad nie zawiedzie
tez na to licze:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 10 lis 2012, 08:10 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

agg napisał(a):w sumie to sama sie juz dopytuje kiedy idziemy na "impreze" :mrgreen:

No to mala imprezowiczka Ci rosnie ;)

bogini8 napisał(a):jak mam wyjsc i sie wkurzac to wole nie isc wcale;) jak mam isc na kawe czy na drinka to dla relaxu...a dyscyplina sportowa jaką jest latanie za2,5 latkiem wkolo az pot splywa po pupie do relaxu nie zaliczam:)))

Ja za swoim to specjalnie nigdy latac nie musialam i nadal nie musze,wyjatkowo grzeczny "egzemplarz" mi sie trafil,ale wlasnie o to chodzi,ze czasami czlowiek chce sam gdzies wyjsc bez tych slodkich "ogonkow" No ale jak nie ma co z nimi zrobic to trzeba je ciagnac ze soba,albo nie isc wcale...

To kiedy planujecie to spotkanie? Musze wczesniej psychicznie sie nastawic,bo ja tez z tych takich niesmialych :P
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona