Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Kitka » 15 wrz 2010, 13:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez barwnie » 15 wrz 2010, 13:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kurcze, nie mam pojęcia o kogo chodzi apropo
ewela119 napisał/a:
Ja bym znalazla jednak osobe ktora madrzy sie bardziej, do tego bardzo czesto jest chamska i poprostu bezczelna, rowniez jest kobieta, mysle ze dziewczyny wiedza o kim mowa :wink:
mam nadzieje że to nie ja:(, bo nigdy nie chciałam sie przemądrzać. a jeśli to nie o mnie to czy któraś z dziewczyn mogłaby mnie uświadomić. bede wdzięczna, może na priva.
a teraz zmiana tematu, mój synek dzisiaj został sam w przedszkolu, powiedział mi kocham cie a potem papa i sobie poszlam. kurcze kolejny krok w dorosłość, coraz mniej potrzebuje mamusi. ech :-)
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez ewela119 » 15 wrz 2010, 13:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No i nie chcialam pisac tak publicznie o kogo mi chodzi ale nie bedziemy sobie pisac wszystkie na priva, ta niezbyt mila osoba nie wypowiada sie na szczescie w tym watku i ma nick galadriela, przy niej agg ze swoimi madrosciami to maly pikus jest :wink: :-D :twisted:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 15 wrz 2010, 14:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mi na forum nikt nie przeszkadza :wink: ok, moze pare osob ma "zryty beret", ale co z tego? moze jestem dziwna, ale jakos ciezko zakodowac mi osoby, ktore sie "madrza", bardziej zwracam uwage na "czubkow" i jakies glupie posty czy zarty :roll:
w internecie trzeba miec dystans - do ludzi, iformacji itp. bo mozna sfiksowac :-P
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez iwona38 » 15 wrz 2010, 14:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
U mojego syncia przyszla 2-jka polskich dzieciaczkow bez znajomosci jezyka i szkola nie robila zadnego problemu,
Agg po mojemu to ty super babka jestes :-D taka baba z jajami :grin: co do poloznictwa ja tez o tym mysle tylko musze troche jezyk troszke podszkolic nie mam problemu z zrozumieniem czy rozmowa u mnie najgorzej z pisaniem pisze jak slysze i robie okropne bledy,mam nadzieje ze jak urodzi sie Groszek to uda mi sie zaliczyc kurs angielskiego
A moj mlodszy synus od przyszlego tygodnia idzie na 2x w tyg. do creache grup na 3 godzinki,kurcze mam nadzieje ze obedzie sie bez wiekszych problemow.
Ech dziewczyny cos za mna chodzi cos bym wrzucila a ruszt ale jakos nie wiem co by tu pozrec :roll: :wink:
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez Bulinka » 15 wrz 2010, 14:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a co do zamknietego czy otwartego forum to dalam tylko taka mysl ale oki ja nie bede nic narzucac poprostu sie wypowiedzialam :) i tez jestem za otwartum forum jak juz Kitka wspomniala nasze grono przez to sie powieksza :)
ja zjadam obiadek i lece z malym do parku bo musimy odrobic prace domowa ( na plastikowym talerzyku trzeba poprzyklejac liscie kasztany tak zeby to byl jesienny talerzyk )
zobaczymy co mi z tego wyjdzie juz mam pewnien plan zeby nie bylo tak jak wszyscy to ja wymyslilam ze z jarzebiny zrobie napis jesien ( po angielsku oczywiscie :-D :-D )
a do okola kasztany liscie i jakos to ladnie mam nadzieje wyjdzie jak mi sie uda zrobie zdjecie i postram sie wam wkleic jak mi sie uda bo nie wiem za bardzo jak to sie robi :)
[ Dodano: Sro Wrz 15, 2010 15:59 ]
aha zapomnialam dodac ewela dzieki za uswiadomienie o kim mowa :) nie znam tej osoby ale warto wiedziec o kim mowa :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Kitka » 15 wrz 2010, 15:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela Nie słyszałam, żeby był problem z przyjęciem do przedszkola z powodu nie znajomości języka :-|
agg ok rozumiem :wink:
Ide coś na obiad wykombinować, bo zaraz głodny samiec wróci z pracy :688:
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez ewela119 » 15 wrz 2010, 15:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Chyba mnie troszke zle zrozumialyscie dziewczynki, to ja mam problem z jezykiem i wlasnie z tego powodu zbywaja mnie wszedzie pod byle pretekstem i nie potrafie sobie tego sama zalatwic
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Bulinka » 15 wrz 2010, 16:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Bulinka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez bogini8 » 15 wrz 2010, 16:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):bogini8 co mamy jeść,
hahahaa bo ja uwielbiam gotowac i nic na to nie poradze :twisted: :twisted:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez barwnie » 15 wrz 2010, 16:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
każdy jest inny i każdy ma swoje dziwactwa. ja uwaąm że każdy ma prawo napisać co chce a to że innym coś sie nie podoba to trudno. przecież nie z każdym musimy tworzyć przyjaźnie. a przeczytać czyjeś zdanie,opinie lub rade zawsze warto bo można sie dowiedzieć czegoś ciekawego.
idziemy na spacer bo Oski strasznie wkurza musze go przegonić po parku.pa
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez syjonka » 15 wrz 2010, 16:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kitka niezły ten twój urwis, może chciał ci na złość zrobić albo zaprotestować w ten sposób? ile ma?
bogini8 jak lubisz tak gotować to weź skocz do mnie i coś upichcij bo ja lewa jestem i nie znoszę siedzieć przy garach :grin:
ja na razie nie muszę się martwić przedszkolami i szkołami bo mój ma 3miechy dopiero a i tak nie wiem czy do tego czasu nie wrócimy do polski, tak mi się tęskni... chciałam odwiedzić ojczyznę ale mam problemy z dokumentami i paszportami bo tu się hajtnęłam w lutym i potem mały się w czerwcu urodził i jest tyle rzeczy do umiejscowienia, załatwienia w odpowiedniej kolejności i najlepiej jakbym to wszystko mogła sobie pozałatwiać będąc w polsce, ale nie mogę bo nie mamy paszportu dla małego. żeby go wyrobić muszę najpierw ja sobie wyrobić z nowym nazwiskiem (bo trzeba aktualne dokumenty tożsamości obu rodziców) ale z kolei żeby to zrobić muszę umiejscowić akt ślubu w polsce (to na szczęście mam może zrobić) tylko że do tego trzeba złożyć jeszcze oświadczenie o wyborze nazwiska (przed urzędnikiem osobiście...) i jestem w kropce...
najlepiej jakby się dało wyjechać nam tylko na brytyjskim akcie urodzenia (bądź polskim, bo to też można umiejscowić przez osobę trzecią w polsce) tylko się nie da :evil:
jedyna nadzieja na wyrobienie małemu paszportu to możliwość pokazania mojego starego oraz aktu ślubu (jako potwierdzenie nowego nazwiska bo wg angielkiego prawa noszę nazwisko męża, nie swoje czy łączone jak to w polsce można, tylko męża) tylko weź ty się dodzwoń do konsulatu... masakra jakaś...
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez iwona38 » 15 wrz 2010, 16:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Barwnie to tak jak malo pisze alo bardzo lubie zagladac do dziewczyn wciagla mnie :-D forum.
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez ewela119 » 15 wrz 2010, 17:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 15 wrz 2010, 18:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Hm...widze,ze ktos tu "afere koperkowa" probuje siac...
bombelek123 napisał(a):od jakiegos czasu podczytuje was i musze przyznac ze pewna sytuacja zmusila mnie do wczesniejszego odeswania sie
bombelek123,a coz to za sytuacja Cie zmusila zebys sie wczesniej odezwala??
(Raczej)nie mialas zamiaru czytac naszych wczesniejszych postow,tylko poprostu napisac co myslisz o wypowiedziach agg.My tu sobie piszemy na przerozne tematy,wymieniamy sie spostrzezeniami,doradzamy sobie itp.Takze kazdy pisze co chce i w jaki sposob chce.
malaroksi napisał(a):teraz dobre by było, jakby admin wykrył 2gie konto hi hi :)
Sama jestem ciekawa kto to :-)
malaroksi napisał(a):No i teraz będzie tak ,
agg narzuca nam jak wychowywać dzieci,
bogini8 co mamy jeść,
ewela119 że mamy mieć koty,
dorocik ciążę ,
bulinka choroby,
syjonka jedzenie bez E
:-D :-D :-D
ewela119 napisał(a):A pozniej ni stad ni z owad przyszly do mnie 2 panie, polki, jak sie okazalo swiadkowe Jehowy czy jak to sie tam nazywa, pogadalam sobi z nimi troche zatem, ale nie za duzo bo chyba nie byly przygotowane na pytania ktore im zadalam, w koncu powiedzialy ze przyjda za tydz i postaraja mi sie udzielic odpowiedzi, zostawily mi ksiazeczke i broszurki wiec musze sie przygotowac zeby znowu im zadac jakies niewygodne pytania :-D W koncu siedze w domu i mam duzo czasu :-D
Ty to jestes dobra haha :-D
ewela119 napisał(a):pomogla bo juz ze swoim dzieckiem dostaje czegos normalnie, irytuje mnie ostatnimi dniami strasznie, zrobila sie niegrzeczna i jakas taka "zbuntowana", zastanawiam sie co moze byc powodem :?:
Wiesz,moze przyczyna jest zmiana zamieszkania,brakuje jej zabaw z dziecmi albo takie ma poprostu humorki.Mysle,ze jak pojdzie do przedszkola do dzieci,to bedzie inaczej :-)
Kitka napisał(a):Mój mądry synio poszedł sobie do pokoju, zdjął spodnie i majty, wlazł do wyrka i zrobił tam siusiu :roll:
Achh te dzieci i ich pomysly...
Kurcze od popoludnia probuje tu do Was napisac,ale a to obiad trzeba zrobic,a to malutki placze,a to Kacperek cos chce i tak ciagle cos...
Moj maly dzisiaj zostal sam w przedszkolu na niecale 2 godzinki.Znajoma mi pozniej powiedziala,ze poplakal sie za mna troche pozniej jak wyszlam z przedszkola :sad: ale pozniej bylo ok.A jak odebralam synka,to pani z przedszkola mowila,ze Kacperek nie plakal...ale co sie dziecku dziwic.W sumie pierwszy raz zostal sam w obcym otoczeniu.
Przykro mi tez troche po dzisiejszym dniu,ale musze sie przyzwyczaic.
Tak w ogole moj i synek barwnie sa razem w grupie,takze sie poznalysmy :-)
syjonka ,do konsulatu to nie ma opcji zeby sie dodzwonic.Tez w zeszlym tygodniu trzy dni probowalam i niccc...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
-