Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
kindzulinaa awiem ze jak obieram benefity to nauka jest za darmo ,ale niestety jeszcze nic nie otrzymuje,jestem dobiero tu 3 tyg,i czekam na te benefity bo bez nich nic nie mozna zalatwic,nawet tanszych biletow,ewela :cry: :cry: szkoda ze te kursy nie sa w birming,to troche jest kawalek zeby dojechacmjeszcze teraz jestem w trakcie szukania pracy i jak cos znajde to bedzie roblem z dojazdem,ale zaraz poszukam moze cos jest w naszym polskim klubie

mena 33
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

hejka

i już prawie po weekendzie, ale ten czas szybko mija. czasem trudno mi uwierzyć, że minął juz tydzień. ale weekend spędziliśmy naprawdę miło. to był w ogóle udany tydzień, a najśmieszniejsze było dzisiaj moje dziecko, które postanowiło oglądać msze z papieżem w telewizji. i przeleżał godzinę na sofie, bo mu się podobało jak chór śpiewa, aż w koncu usnął i spał 3h. może zgrzecznieje ;)

barwnie
Raczkujący

Neutralny

Kitka napisał(a):Za to odważyłam się pewnego czasu ściąć włosy do ucha mimo, że zawsze nosiłam długie. Jakiś czas temu polubiłam grzywkę i taką teraz posiadam
w podstawowce z kreconych wlosow do pasa obcielam sie na chlopaka :P a pozniej przy okazji wakacji jak dlugo wlosy mi schly strzyglam sie do ramion, ogolnie zawsze jak cos mnie wkurzalo to ciap ciap i po bolu ;) :twisted: :mrgreen: :razz:
#moj 5o m-czny synus nauczyl sie drzec mama i to wykorzystuje bo wie ze sie nad nim zlituje:D czasem krzycyz: E!ma! (jakby chcial powiedziec rusz zesz sie kobieto!nudze sie!!:) :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

ja za to kiedyś postanowiłam zrobić sie na blondynke, bo podobno faceci je wolą no i wyszły żołte, jak te emotki :sad: , najgorsze było to, ze ufarbowałam je w sobotę nawieczór a wniedziele sklepy pozamykane. musiałam jechać tak do najbliższego hipermarketu. byłam jedyną osobą w berecie w calutkim sklepie. no i kupiłam kolejną farbę aby rozjaśnić te żółte, niestety nie udało się. moze juz nie wyglądałam jak wielkanocne kurczątko ale nadal było tragicznie. niestety po dwóch farbach w ciągu 24 godzin bałam sie zaryzykować 3. chodziłam tak 2 tygonie po czym przerobiłam się spowrotem na wiewiórkę :mrgreen:

barwnie
Raczkujący

Neutralny

bogini8 fajny ten twój mały, ten etap dopiero mnie czeka, na razie mój fifcio krzyczy a jak się do niego zbliżę i wyciągnę ręce to macha i się śmieje jak szalony (ściemniacz jeden) jak go nie wezmę i na chwilę się oddalę to znowu krzyczy, dzieci to wykorzystacze naszej słabej psychiki :-D , ale na razie temu też się nie mogę oprzeć, zwłaszcza, że to moje pierwsze maleństwo :-)
syjonka
Rozeznany

Neutralny

barwnie, DLATEGO PO NIEUDANYM EKSPERYMENCIE NAJLEPIEJ POBIEC DO FRYZJERA: :mrgreen: :twisted:
syjonka, moj tez tak robi udawacz maly, krzyczy a jak sie zbliza do niego to sie cieszy:D

[ Dodano: Pon Wrz 20, 2010 00:44 ]
o matko ktora to godzina!! lece spac dziewczyny do jutra!!!:D
ktos widzial KITTY ostatnio??:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Siemanko kobietki :)

Bogini sliczny avatarek :)

No a my juz po imprezce,posiedzielismy posmialismy sie a dzis ciezki jest ranek :jabol: troche sie przelalo ;)

A dzieciaczki macie super, kocham takie maluchy,szkoda ze one tak szybko rosna

Ide sobie zrobic kawe moze mnie na nogi postawi
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Czesc wszystkim :-)
bogini8,jaki słodki avatarek :-)
syjonkaTwoj tez oczywiscie.Dzieciatko wyglada na starsze :-)
A moj malutki ostatnio caly czas raczkuje do wersalki,przytrzymuje sie o nia i stoi.Najlepiej juz by chcial biegac,bo zasuwa na kolankach za braciszkiem :-)
Ja jeszcze wroce do tematu wlosow.Za mna chodzi juz od bardzo dawna zrobienie trwalej.Tylko takie grube loki,nie te cienkie sprezynki co kiedys byly modne.Zawsze mi sie podobaly krecone wlosy.Jak jeszcze nie zaczelam farbowac wlosow,to mialam fale,ale po kazdym nastepny farbowanku wlosy mi sie zaczely prostowac,chociaz nie sa teraz doslownie proste.Takie ni w kij ni w oko.I tak mysle o tych lokach,zobacze jak bede w Polsce czy meza kuzynka w salonie robi taka trwala i co mi doradzi.
Anastazja,to mowisz ze impreza sie udala.To super :-) Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylismy na jakiejs imprezce albo kiedy my robilismy cos w domku...dawno temu.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

kindziulinaa mój mały wygląda na starszego, wszyscy się dziwią, ża ma tylko 3miechy, a to z tego powodu, że jest puc z niego niesamowity. waży 7,5kg i gdzieś to musi być "ulokowane" :grin:
co do włosów to ja nie farbuję i nie robię trwałych dopóki to będzie niezbędne :-D
bogini8 to twoja fotka? śliczna:-)
syjonka
Rozeznany

Neutralny

syjonka, dzieki:)) jakby co mam naturalnie krecone a nie trwala :DD
duzy chlopak ten twoj synus, moj wazy 8kg ma 5 mcy :Di tez jest wieeelki po tacie :)
kindzulinaadzieki :oops: , jak twoj maluch raczkuje to masz co riobic ;)))
Anastazja, zazdroszcze imprezki:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 20 wrz 2010, 12:56 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

wow laski, widze kolejne twarze w avatarkach, super! :grin:
nie macie takiego wrazenia, ze jak chociaz zdjecie jest to wiecie z kim gadacie? :wink:

co do wlosow, to ja tez w tym roku dokonalam mocnej zmiany :wink: z wlosow dlugosci przed pas sukcesywnie obcinalam i teraz mam boba :-D piekne mialam wlosy, ale w takich dlugich czulam sie jak nastolatka, malo powaznie ;)
z natury jestem taka srednia blondynka, odkad skonczylam podstawowke farbowalam na jasniejszy blond. kiedys zachcialo mi sie odmiany i przefarbowalam sie na... czarno!!! :lol: (zebyscie widzieli mine babki od polskiego w liceum-bezcenne, a to taka 'krowa' byla) :-D

ale mamy pogode, co? :-)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg to prawda,fajnie widziec Wasze buzie przynajmniej ma sie jakies tam wyobrazenie o osobie

Co do wlosow to ja wlasnie musze cos z nimi zrobic tylko nie wiem co... :roll: teraz farbuje na braz,wczesniej mialam pasemka i chyba do nich wroce,tylko nie moge trafic na dobra fryzjerke,ta ktora do mnie przychodzila niby byla fajna pozornie znala sie na rzeczy, ale tak naprawde nigdy nie bylam do konca zadowolona po jej dzielach :-|

[ Dodano: Pon Wrz 20, 2010 14:13 ]
bogini nie ma czego zazdroscic wierz mi ciezko dzis bylo mi wstac hehe to ja Tobie zazdroszcze bo dobrze sie przynajmniej czujesz :grin:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

po moim eksperymencie z włosami odechciało mi się farbowania na kilka lat. ale teraz znowu wróciłam do rudości (ale tylko u fryzjera :mrgreen: ) :mrgreen: :mrgreen: . problem w tym, że z tego tutaj jestem tak średnio zadowolona. chętnie bym zmieniła, ale tutaj fryzjerzy nie mają stron www i nie moge zobaczyć ich galerii fryzur, a tak w ciemno to sie boje zaryzykować. jedno obcięcie a potem rok wyglądasz jak idiota.
obecnie mam najdłuzsze włosy w swoim życiu siegają za ucho i da sie je już związać :-)

barwnie
Raczkujący

Neutralny

to jest odwieczny problem polek w anglii - dobry fryzjer :-D

jak już jesteśmy przy włosach to możecie mi powiedzieć czy wam też po ciąży wypadały jak mi? po każdym umyciu i uczesaniu na grzebieniu zostaje mi prawie garść moich włosów. nigdy nie miałam nie wiadomo jakich gęstych, ale teraz to mam piórka. gdzieś wyczytałam że w 3-4miesiącu po urodzeniu ma się najmniej estrogenu i to dlatego tak wypadają. jeszcze do tego tabletki antykoncepcyjne używam, to też zaburza gospodarkę hormonalną. któraś wie coś na ten temat?
syjonka
Rozeznany

Neutralny

hej
witam się,dawno mnie nie było,najpierw urlop w Polsce,teraz dużo pracy,no i weekend poza domem się szykuje,jedziemy na Isle of Wight i doczekać się nie mogę :mrgreen:

agg, miałam mówić własnie że zmiana fryzurki na pluuuuus :-)
i rzeczywiście,zmiana spora - z takiej długości włosów jaką miałaś.

bogini8, avatarek boski :smile:

syjonka, twój również :smile:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona