Szukam mam z okloic Tividale
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
hej, już niedługo , mam taką nadzieje, przeprowadzę sie w okolice Tividale. jakie macie zdanie o tej miejscu? :-)
-

-
kaaria
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Nie jest zle, w wiekszosci sasiadow bedziesz miec angielski babcie+ ich niedolezne wnuczeta, ogolnie mieszkam w oldbury, ale z racji mojej pracy , bardzo czesto jestem w tej okolicy nie wiem czy oolice tipton rd naleza jeszcze do tividale, jezeli tak to bedzie to raczej gorsza czesc tej dzielnicy, najlepiej to wyglada w okolicach okham rd- city rd i okolice
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
dokładniej to będę mieszkać w okolicy New Bham road, to są osiedla, domki. mój mąż bardziej obawia sie przeprowadzki, bo będzie musiał poszukać pracy bliżej nowego miejsca zamieszkania. a obawia sie ze nie znajdzie. zobaczymy. osobiscie bylismy podpatrzec miejsce gdzie bedziemy mieszkac i wydało nam sie ok.ale najważniejsze to żeby sąsiedzi byli przyjaźni. teraz jeszcze mieszkamy w birmingham na handsworth.
-

-
kaaria
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
kaaria napisał(a):dokładniej to będę mieszkać w okolicy New Bham road, to są osiedla, teraz jeszcze mieszkamy w birmingham na handsworth.
to przeprowadzasz sie do raju....
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
Powrót do ŚWIAT KOBIET