Szukam mam z okloic Tividale

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez kaaria » 25 lut 2008, 08:38 Szukam mam z okloic Tividale

hej, już niedługo , mam taką nadzieje, przeprowadzę sie w okolice Tividale. jakie macie zdanie o tej miejscu? :-)

kaaria
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 26 lut 2008, 08:10 Re: Szukam mam z okloic Tividale

Nie jest zle, w wiekszosci sasiadow bedziesz miec angielski babcie+ ich niedolezne wnuczeta, ogolnie mieszkam w oldbury, ale z racji mojej pracy , bardzo czesto jestem w tej okolicy nie wiem czy oolice tipton rd naleza jeszcze do tividale, jezeli tak to bedzie to raczej gorsza czesc tej dzielnicy, najlepiej to wyglada w okolicach okham rd- city rd i okolice
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kaaria » 26 lut 2008, 10:04 Re: Szukam mam z okloic Tividale

dokładniej to będę mieszkać w okolicy New Bham road, to są osiedla, domki. mój mąż bardziej obawia sie przeprowadzki, bo będzie musiał poszukać pracy bliżej nowego miejsca zamieszkania. a obawia sie ze nie znajdzie. zobaczymy. osobiscie bylismy podpatrzec miejsce gdzie bedziemy mieszkac i wydało nam sie ok.ale najważniejsze to żeby sąsiedzi byli przyjaźni. teraz jeszcze mieszkamy w birmingham na handsworth.

kaaria
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 26 lut 2008, 21:24 Re: Szukam mam z okloic Tividale

kaaria napisał(a):dokładniej to będę mieszkać w okolicy New Bham road, to są osiedla, teraz jeszcze mieszkamy w birmingham na handsworth.

to przeprowadzasz sie do raju....
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny