JAK UBIERACIE MALUCHY?

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez agg » 9 paź 2008, 21:04 JAK UBIERACIE MALUCHY?

w PL czapki gora :!: :mrgreen: masakra :roll: pogoda jest super, cieplutko, zero chmur jakies 20 stopni... a te biedne dzieci w polandii w czapkach i kurtkach zimowych :cry: od wczoraj wzbudzamy mega sensacje haha :grin: Mala bez czapki, kurtki itp. "ocieplaczy" :mrgreen: dzis w body z dl. rekawem i ogrodniczkach, w drodze sciagala skarpety i jedna zgubila wiec miala gole nogi... nie byloby osoby, ktora nie "zucila" wzrokiem na Mala :roll: a moje dziecko zdrowe, szczesliwe i zadowolone :smile:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 9 paź 2008, 21:22 Re: JAK UBIERACIE MALUCHY?

Ja to ubieram cieplo, ale nieprzesadnie. Zreszta sama widzialas :wink: Wiesz ja jakos nie moge isc do miasta sama opatulona, a maluchy lekko ubrane miec. Wydaje mi sie, ze im jest tak samo chlodno, wiec po co ich mrozic. Zreszta mnie jest nawet cieplej, bo pcham wozek.
Sprawdzam (moze to staromodne medoty) jak nie ma karczka spoconego, ani goracego to jest ok. Maluchy ubieram na cebulke. Zawsze cos mozna sciagnac. Czapeczki tez lubie. Cienkie jesienia i wiosna, a cieple zima (to zalezy jak jeszcze jest na dworze).
Agg przyjechalas juz z pl?? Czy juz sie tam znudzilas i siedzisz na necie?
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 9 paź 2008, 21:48 Re: JAK UBIERACIE MALUCHY?

nudze sie i siedze na necie hihi :razz: nie no mam pisac pozew ale cos sie zebrac nie moge :wink:
nie, no sprawdzanie karczku nie jest staromodne :smile: wiesz co wymyslilam? jak bedziesz lzej ubierac twixy bedzie Ci lzej pchac ich fure hahaha :-D ( zartuje of course) ;) ale pogoda w polandi na prawde letnia (super) :smile:

[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 22:49 ]
zapomnialam dodac, zebys usciskala Maluchy od nas :grin:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez babulki » 9 paź 2008, 22:18 Re: JAK UBIERACIE MALUCHY?

Agg my nie przesadzamy w zadna strone
czapke rzadko zakladam lelkowi
chbyba ze naprawde mocno wieje hihi

a ze w anglii jestesmy to raczej sensacji nie wzbudzamy w zadnym kierunku
a w Pl zawsze znajdzie sie ktos kto rzuci nielaskawym okiem albo komentarzem wrrr

ale i tutaj spotykam teraz dzieciaki opatulone w zimowych czapach i kurtkach w taki dzien jak dzis,, o matko!
coz kwestia gustu czy jak??

bawcie sie dobrze
pozdrawiam
babulki
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

Powrót do ŚWIAT KOBIET

{ ABBC3_HIGHSLIDE_LOADINGTEXT }