Przedluzanie wlosow prosze o pomoc

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

MężczyznaPostNapisane przez florek71 » 2 lis 2008, 11:22 Przedluzanie wlosow prosze o pomoc

Mam wielka prosbe szukam salonu w birmingham ktory zajmuje sie przedluzaniem wlosow jesli ktos zna taki prosze o odpowiedz i ewentualnei jakimi metodami robia z gory dziekuje:)

florek71
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez inkaa » 2 lis 2008, 21:22 Re: Przedluzanie wlosow prosze o pomoc

Ja znam 2 salony, jeden jest na Corporation Street, tam trzeba placic za konsultacje, ale nie pamietam ile. Drugi nie pamietam nazwy ulicy, ale to rownolegla do Corporation Street, tam gdzie "tylna czesc" House of Fraser. Oba salony przedluzaja metoda Raccoon, to znaczy wlosy doczepia sie na zywice. Ja przedluzam ta metoda od paru lat i nie narzekam.
inkaa
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez florek71 » 2 lis 2008, 22:11 Re: Przedluzanie wlosow prosze o pomoc

Super bardzo dziekuje za odpowiedz chcemy z kolezanka przedluzyc wlosy myslalysmy o metodzie keratynowej, al jest dosc duze ryzyko ze kiedy wlosy zaczna odrastac porobia sie dredy na odrostach. Mam jeszcze jedna prosbe podaje swojego maila<izkierka183@wp.pl> jesli moglabys napisac nam cos wiecej w wolnej chwili co ile powinno sie uzupelniac takie przedluzone wlosy czy sciagac i zakladac nowe bo szczerze nie mam zielonego pojecia na temat przedluzania wlosow po za opiniami czytanymi gdzies na forum i jak w praktyce wyglada pielegnacja takich wlosow. Domyslam sie metoda na zywice jest metoda na cieplo czy to nie pali wlosow? I ostatnie pytanie czy ty przedluzasz cale wlosy bo mi w sumie chodzi jakby o dpczepienie dluzej spodniej warstwy nie zageszczenie i przedluzenie calosci choc nie wiem czy to co wymyslilam jest mozliwe. Z gory dziekuje za odpowiedz

florek71
Początkujący

Neutralny