mam problem z dolegliwoscia

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez pyrdek » 14 cze 2009, 19:24 mam problem z dolegliwoscia

:wink: :wink: jakies 4 tygonie temu poczulam ze jak bym cos miala w glowie na czubku jak woda albo cos po 5 minutach tak mi szczelilo ze od tamtej pory mam szczypanie glowy u gory i z tylu i przytym mam bretwienie karku lekarze angielscy oczywiscie tylko zmiana tabletek a polscy nie wiele lepiej kazdy cos innego a ja dalej ma to samo i wogole mi nie przechodzi szczypie mnie 24 godziny na dobe napewno to nie migrena czy ktos mial cos podobne dolegliwosci prosze o rade :sad:

pyrdek
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 15 cze 2009, 16:51 Re: mam problem z dolegliwoscia

Matko! Twoj post czytalam z szeroko otwartymi oczami! Zero znakow interpunkcyjnych i liczne bledy sprawaiaja, ze czlowiek wogole nie wie o czym Ty piszesz...

Co do dolegliwosci nie potrafie pomoc, bo nawet nie umiem sobie tego wyobrazic.
Katik
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hidalgo4 » 15 cze 2009, 17:03 Re: mam problem z dolegliwoscia

mam pyanie a sa jeszcze jakies inneobjawy, jak zawroty glowy, po2 widzenie, albo jak wstajesz to cie mdli? moze jakies opuchniecia, zaczerwienia inne bole, albo cos ale w innej oklicy?
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 15 cze 2009, 17:07 Re: mam problem z dolegliwoscia

na innym watku jest juz opisane, ze byla u lekarza, choc szczegolow tamtej wizyty tez trudno zrozumiec, taki nielad w wypowiedzi...
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 15 cze 2009, 17:09 Re: mam problem z dolegliwoscia

Oh jaka ty mądra jesteś :evil: I jaka pomocna w temacie.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Katik » 15 cze 2009, 17:23 Re: mam problem z dolegliwoscia

Luiza, Twoj post jeszcze bardziej do tego tematu nie pasuje.
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hidalgo4 » 15 cze 2009, 17:27 Re: mam problem z dolegliwoscia

dzieci idzcie do pisakownicy zamki budowac a nie smiecis na forum!!
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez pyrdek » 15 cze 2009, 21:08 Re: mam problem z dolegliwoscia

katik patrz na siebie a nie doczepiaj sie do mnie .i to jest wlasnie polska kultura co jeden to madzejszy

[ Dodano: Pon Cze 15, 2009 22:15 ]
:roll: mam tylko zawroty glowy i czuje jakbym cos miala w uchu bylam u laryngologa polskiego ale wszystko jest wporzadku .dzisiaj bylam tez u okulisty i tez jest spoko zobacze jesli objawy sie beda utrzymywac to jazda do polski .pisalam o receptach bo jesli idziesz prywatnie do naszych lekarzy to leki w aptece placisz normalnie a recepta jest po to zeby wiedzieli co ty chcesz :-D

pyrdek
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hidalgo4 » 16 cze 2009, 05:29 Re: mam problem z dolegliwoscia

lot nie jest wskazany, robili Ci moze test na rownowage? zrob tak popros kogos aby stal za toba (dosc silny) uniesc jedna noge nie duzo trzeba i zamknij oczy i zapamietaj co czujesz, albo jak sie zachowa orgaznizm , napisz mi
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 16 cze 2009, 18:01 Re: mam problem z dolegliwoscia

pyrdek napisał(a):katik patrz na siebie a nie doczepiaj sie do mnie .i to jest wlasnie polska kultura co jeden to madzejszy

Nie "doczepiam" sie do Ciebie. Poprostu drazni mnie jak ludzie tak pisza, skoro juz w pierwszych klasach szkoly podstawowej uczymy sie co to interpunkcja i jak konsturowac zdanie!!!! Czyzby z biegiem lat sie uwsteczniano?!!!
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Magda31 » 16 cze 2009, 19:36 Re: mam problem z dolegliwoscia

Katik, Ty chyba też masz problemy z pisownią,nie wiem czy wiesz,ale :w ogóle: piszemy osobno a nie razem,chcesz innych pouczać a sama nie potrafisz pisać.Dziewczyna napisała,ze ma problem i oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie durnych docinek,jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj.

Magda31
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez pyrdek » 16 cze 2009, 20:41 Re: mam problem z dolegliwoscia

dzieki magda 31 za zrozumienie .katik na twoim miejscu to bym byla w polsce i uczyla jezyka polskiego nie wiem co tu robisz.denerwuja mnie tacy ludzie .

pyrdek
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 22 cze 2009, 17:30 Re: mam problem z dolegliwoscia

Magda31 napisał(a):Katik, Ty chyba też masz problemy z pisownią,nie wiem czy wiesz,ale :w ogóle: piszemy osobno a nie razem,chcesz innych pouczać a sama nie potrafisz pisać.

fakt, masz mnie... moja wina...

pyrdek napisał(a):katik na twoim miejscu to bym byla w polsce i uczyla jezyka polskiego

hahahahah, ubawilam sie do lez...
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

Powrót do ŚWIAT KOBIET