Plastry

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez myszka_823 » 17 mar 2010, 17:54 Plastry

witam mam pytanie odnosnie plastrow odchudzajacych czy ktos moze słyszał w angli o takich plastrach i czy wogule sa dostepne i jaka maja nazwe angielska a moze ktos stosował juz takie plastry i moze sie wypowiedziec cos na ten temat bo tak sobie pomyslałam ze jesli plastry na rzucenie palenia pomagaja to moze i te cos pomoga czekam na odpowiedzi .
myszka_823
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 17 mar 2010, 18:43 Re: Plastry

myszka_823, czy ja wiem czy plastry na rzucanie palenia dzialaja, moglabym sie spierac, plastry to nic innego jak mala dawka nikotyny a przy rzucaniu palenia najwiekszy problem to jest sam nawyk palenia i brak czegos w reku, to ze nie ma co z rekami zrobic ;)

z tego co ogladalam pare programow m.in o plastrach to maja raczej slabe dzialanie, nieststy nic nie zastapi mz(mniej zarcia) + wysilek fizyczny.
Ja sprawdzilam na sobie wszelakie tabletki , pasy i inne srodki, i schudlam 10 kg w 2 mce tylko dzieki cwiczeniom( 30 min z kaseta 3-5 razy w tygodniu)plus ograniczenie cukru, chleba i ziemniakow.

ale mozesz zawsze sprubowac: Fat loss patches lub weight loss patches- a firm i rodzajow jest bardzo duzo mosisz w aptekach pytac po prostu

np: http://www.taylorgifts.com/images/p34663_500.jpg

[ Dodano: Sro Mar 17, 2010 18:49 ]
jesli juz chodzi o jakies srodki farmaceutyczne to polecam raczej naturalne np: blonnik ( lub siemie lniane do picia) na lepsza przemiane materi, chrom na zmniejszenia laknienia( glownie jesli chodzi o slodycze slodycze), przy cwiczeniach l-karnityna- ale tylko z cwiczeniami sama w sobie nic nie zdziala ;)
ewentualnie cidrex w tabletkach(ocet jablkowy)na poprawe metabolizmu,obniza cholesterol itd itp http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog/pr ... ucts_id/78

innych pastylek pigulek itp rzeczy cudownie odchudzajacyh nie polecam bo to strata pieniedzy :))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 17 mar 2010, 20:53 Re: Plastry

bogini8 napisał(a):ale mozesz zawsze sprubowac: Fat loss patches lub weight loss patches- a firm i rodzajow jest bardzo duzo mosisz w aptekach pytac po prostu

lub poprost slimming patches ;) w boots-ie na pewno znajdziesz.

Tak na marginesie, jak najbardziej podzielam zdanie bogini8. Cwiczenia sa najlepszym sposobem na zgubienie zbednych kilogramow. Wszelakiego rodzaju pseudo tabletki odchudzajace,plastry itp. itd. , sa czyms w rodzaju wymowki dla leniwych osob, ktore to moga sie tlumaczyc slowami "no juz wszystkiego sprobowalam i nic nie dziala" :roll: . Ponadto, na opakowaniach np. kremow odchudzajacych drobnym drukiem pisze iz rezultaty sa widoczne jedynie w polaczeniu z cwiczeniami i dieta :roll:
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

Powrót do ŚWIAT KOBIET

{ ABBC3_HIGHSLIDE_LOADINGTEXT }