DANCEHALL
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
hey ya ! niesamowicie podoba mi sie taniec w stylu dancehall--- zastanawialam sie w zwiazku z tym czy ktoras z Was kobietki nie chodzi gdzies tu w naszym Birmingham na jakies zajecia. Jesli tak jakie sa wrazenia?
Generalnie jestem leniem kanapowym pospolitym... sporty nie dla mnie, ale zawsze lubilam zaszalec na parkiecie i chcialabym sprobowac czegos nowego :mrgreen: wydaje mi sie, ze dancehall pomoze mi sie rozruszac, wyzwolic te poklady energii ( ktore gdzies tam musza byc we mnie gleboko ukryte )
co Wy na to?
http://www.youtube.com/watch?v=mfzFQIAyOWY
-

-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 20
Weszlam w ten link co podalas i jak zobaczylam jak ta dziewczyna tanczy,to wydaje mi sie,ze jedna z uczestniczek programu Mam talent-polskiej edycji zatanczyla tak samo.
Generalnie rzecz mowiac bardzo odwazny taniec.
-

-
kindzulinaa
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 22
Witanko!
Ja jestem milosniczka tanca przez wiele lat tanczylam zawodowo...
Chcialabym tutaj rozwinac swoje hobby.
Tym razem zapisalabym sie na Hip-Hop
Moze ktoras z was juz uprawia ten styl,albo wie gdzie sa dobre szkoly?
StepByStep Dancehall fajny styl :) duzo trzesenia cialkiem i dupka :P
-

-
Xara
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
Hej, zarejestrowalam sie jak tylko zobaczylam post nt dancehallu! Mnie rowniez bardzo sie on podoba, szukalam roznych informacji na temat szkol tanca w B'ham lub Wolverhampton (tam mieszkam) ale znalazlam tylko jakies latino. Interesowaloby mnie cos wspolczesnego, jesli nie dancehall to moze chociaz hip hop czy cos streetowego. Byle by sobie potanczyc :) Jesli czegos sie dowiesz to daj znac bo jestem jak najbardziej chetna :))
Pozdrawiam
Ewa
-

-
Ewkka
- Przyczajony
-
-
Oj ja również chciałabym się zabrać za jakiś kurs, już nie chodzi konkretnie o dancehall, może house lub towarzyski, bardzo chciałabym zacząć jakoś się kształcić w tym kierunku.
-

-
Tasia
- Raczkujący
-
-
jak bedziecie mialy jakies info o kursach, dajcie znac, prosze :-)
-

-
dagus
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
http://www.accessplace.com/dance-school ... ingham.htm moze warto tutaj zajrzec..sa kontakty wiec mozna podzwonic..popytac.. :)
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
Powrót do ŚWIAT KOBIET