Powiększanie piersi PYTANIE?

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez kaweczka15 » 22 cze 2011, 18:46 Powiększanie piersi PYTANIE?

witam wszystkie panie które powiększały biust w wielkiej brytani lub chciały by powiększyć a mianowicie mam pytanko ile kosztuje taka operacja czy jest to jedna cena czy różnią się od indywidualnego klijenta czyli od kazdej osoby inaczej bardzo prosze o pomoc

Dodano: -- 22 cze 2011, o 18:47 --

witam wszystkie panie które powiększały biust w wielkiej brytani lub chciały by powiększyć a mianowicie mam pytanko ile kosztuje taka operacja czy jest to jedna cena czy różnią się od indywidualnego klijenta czyli od kazdej osoby inaczej bardzo prosze o pomoc

kaweczka15
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 22 cze 2011, 20:20 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

kaweczka15, nie latwiej wejsc w google i wpisac : plastic surgery clinic. masz cala liste klinik ze spisem zabiegow i cennikami...
ceny sa od 5000£ w zwyz za poiekszanie, drozszy jest lifting a jeszcze drozsze zmniejszanie biustu :)
sama konsultacja to pewnie cos kolo 100-150£

operacja trwa kolo 1-1,5 h, a po niej trzeba nisic specjalne sportowe staniki kolo 3 miesiecy.

tu tylko pare klinik z listy.

http://www.harleymedical.co.uk/cosmetic ... n/finance/
http://www.privatehealth.co.uk/hospital ... t-surgery/

nie powiekszalam nigdy biustu, wszystkie info sa z google ;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kaweczka15 » 22 cze 2011, 20:25 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

No tak ja znalazłam konsultacje za darmo tylko mam takie pytanie przed czy powiększenie biustu jest dla każdej osoby inna cena ja znalazłam klinikę za 3995 f i chciała bym popisać z osoba która już przez to przechodziła i ma informację na ten temat

kaweczka15
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 22 cze 2011, 20:26 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

aha cena wacha sie w zaleznosci od metody powiekszania, opieki medycznej,specjalisty wykonywanego zabieg itd
w Polsce jest to duzo tansze :

Powiększenie piersi implantem okrągłym mentor allergan- 12500zl
Powiększenie piersi implantem anatomicznym mentor allergan -14500zl
Powiększenie piersi Macrolane -10500 do13000zl

http://www.artplastica.pl/cennik_operacje_plastyczne
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kaweczka15 » 22 cze 2011, 20:35 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

chodzi mi tylko o operację w uk i dziękuje że szukasz dla mnie tych infiormaci

kaweczka15
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 22 cze 2011, 20:36 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

kaweczka15, jakbym miala juz cos ze soba zrobic to wolalbym to zrobic w Polsce:) nie znam na tyle medycznego jezyka zeby satysfakcjonowala mnie tutejsza opieka ikonsultacje.

Dodano: -- 22 cze 2011, o 20:36 --

kaweczka15, jakbym miala juz cos ze soba zrobic to wolalbym to zrobic w Polsce:) nie znam na tyle medycznego jezyka zeby satysfakcjonowala mnie tutejsza opieka ikonsultacje.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kaweczka15 » 22 cze 2011, 20:39 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

Ja jestem zdania że angielscy lekarze są o wiele lepsi

Dodano: -- 22 cze 2011, o 20:51 --

Z wielu opinii kobiet które robiły zabieg w Polsce wyszło na to że trzeba dobrze trafić na dobrego lekarza bo inaczej to można tylko sobie zaszkodzić taką operacją tutaj przynajmniej będę pod dobrą opieką wybrałam szpital gdzie nie tylko robią zwykle kobiety takie zabiegi ale też gwiazdy jest to THE Hospital Group/Dolan Park Hospital w Bromsgrove niedaleko Birmingham a nie tak jak niektóre kobiety co robiły w Polsce i nikt nawet nie wiedział że ta kobieta miala zabieg powiększenia piersi dopiero jak coś się stało to wyszło na jaw

Dodano: -- 22 cze 2011, o 20:54 --

to jest ta strona http://www.thehospitalgroup.org/

kaweczka15
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez baranek28 » 22 cze 2011, 23:08 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

kaweczka15 napisał(a):Ja jestem zdania że angielscy lekarze są o wiele lepsi

Dodano: -- 22 cze 2011, o 20:51 --

Z wielu opinii kobiet które robiły zabieg w Polsce wyszło na to że trzeba dobrze trafić na dobrego lekarza bo inaczej to można tylko sobie zaszkodzić taką operacją tutaj przynajmniej będę pod dobrą opieką wybrałam szpital gdzie nie tylko robią zwykle kobiety takie zabiegi ale też gwiazdy jest to THE Hospital Group/Dolan Park Hospital w Bromsgrove niedaleko Birmingham a nie tak jak niektóre kobiety co robiły w Polsce i nikt nawet nie wiedział że ta kobieta miala zabieg powiększenia piersi dopiero jak coś się stało to wyszło na jaw

Dodano: -- 22 cze 2011, o 20:54 --

to jest ta strona http://www.thehospitalgroup.org/

nie!!! to polscy lekarze sa o wiele lepsi!!! co ty piszesz?? moze opieke maja tu troche lepsza, ale nic pozatym!! paracatamol i tak dalej :)

baranek28
Początkujący

Reputacja: -17
Nieprzyjazny

KobietaPostNapisane przez monique » 23 cze 2011, 06:42 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

Wejdź sobie na kafeteria. pl Tam jest dział chirurgia plastyczna i kobiety piszą o swoich doświadczeniach.
Ps. Różnica cenowa pomiędzy Polską, a Anglią jest kolosalna. Lekarze też uważam lepsi, choć przykład tej szwedki w śpiączce, może zakręcić w głowie.

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez anika m » 23 cze 2011, 10:00 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

co do tych zdolności lekarzy polskich to nie jestem taka pewna,często wydaje nam się że są lepsi i wszystko co polskie ze zwyczajnej tęsknoty za krajem a moim zdaniem to zależy na kogo się trafi niezależnie od tego czy polak czy anglik...Moja kuzynka miała operację piersi w Polsce,zapłaciła mnustwo pieniędzy a efekt był opłakany nie chciałybyście mieć chyba sutków w różnych miejscach...jak to zobaczyłam to byłam w szoku,później musiała mieć drugą operację żeby to jakoś poprawić aczkolwiek też rewelacji nie ma a raczej zrobiła sobie tylko problem i zdeformowała piersi po tych operacjach....a raczej lekarze zdeformowali...tyle odemnie:) ja w każdym razie mając okazję widzieć kogoś po takiej operacji nie chciałabym wcale się na to zdecydować bo co innego o jakiś tam przypadkach przeczytać w int.albo w gazetach poczytać a co innego faktycznie zobaczyć nieudaną operację...także Kaweczko przemyśl najpierw czy jesteś pewna że chcesz podjąć ryzyko zanim zaczniesz szukać lekarza...pozdrawiam:)

anika m
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 23 cze 2011, 10:46 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

Masz może i rację. Może ta "swojskość" powoduje większe zaufanie. Na tamtym forum pisują kobiety którym coś tam popsuto. Zdarza się też autoreklama, że ktoś jest dobry.
Ps. A ta twoja kuzynka czy ktoś walczyła w sądzie o jakieś odszkodowanie czy coś?

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez anika m » 23 cze 2011, 11:41 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

wiesz co nie oprócz z poprawki u innego lekarza nic z tym więcej nie zrobiłą po za szczępieniem sobie języka zresztą wątpię żeby coś wskórała bo lekarz to potrafi się wywinąć jeden drógiego chroni i nie chce złej opini o koledze napisać nawet jak błąd jest ewidentny...niby mamy prawa w Polsce ale żeby ich się domagać trzeba mieć zasobną kieszeń,znajomości i nerwy ze stali...dlatego ja wyznaję opinię zanim coś zrobisz pomyśl 2 albo najlepiej 3 razy;))nad konsekwencjami

anika m
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 23 cze 2011, 12:23 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

kaweczka15 napisał(a):Z wielu opinii kobiet które robiły zabieg w Polsce wyszło na to że trzeba dobrze trafić na dobrego lekarza bo inaczej to można tylko sobie zaszkodzić taką operacją tutaj przynajmniej będę pod dobrą opieką
sorry ale wszedzie mozna trafic na zlego i dobrego..takie jest moje zdanie...
i zazwyczaj dzieja sie dziwnie rzeczy jak szuka sie tam gdzie taniej...obojetnie czy w polsce czy w angli czy gdziekolwiek indziej...
patrzylam na ceny angielskich lklinik i ten zabieg nie schodzi ponizej 10 tys.. wiec dla mnei cena 4 tysiace to jakby troche dziwnie smieszna cena w porownaniu do innych.. a czmeu klinika schodzi az tak z ceny? ponad50%... bo moze nie ma klientow za bardzo...mi sie to wydaje poniekad podejrzane..
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kaweczka15 » 23 cze 2011, 19:37 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

Witam dziewczyny waśnie co do ceny 4 tyś f to nie wiem czy to jest już za wszystko dlatego pisalam czy kturaś z was wie morze coś na ten temat mam konsultacje i pierwsza wizyte w tym szpitalu 12 lipca to bede wszystko wiedziala jaka colkowita cena za wszystko wynosi

Dodano: -- 23 cze 2011, o 19:42 --

Wiem że ta decyzja musi być dobrze przemyslana i myślalam juz duzo razy ale jak sie poczyta o tych udanych i nie udanych zabiegach to morzna niezlego mętliku w glowie dostać jest tyle opini na ten temat że samemu niewiadomo czlowiek sie troche boi tymbardziej że ja jestem ostatnia jesli chodzi o zdrowie żeby sie wybrać do lekarza wole sama się wyleczyć

kaweczka15
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 23 cze 2011, 21:02 Re: Powiększanie piersi PYTANIE?

kaweczka15 napisał(a):tymbardziej że ja jestem ostatnia jesli chodzi o zdrowie żeby sie wybrać do lekarza wole sama się wyleczyć
to raczej malo bezpieczne,bo z takiego ,,leczenia,, sie samemu to mozna sobie tylko krzywde zrobic...lepiej czasami chyba udac sie do specjalisty.
i bez urazy :) klienta,ktoras,moze,mozna pozdrawiam

nie slyszalam zeby ktoras z obecnych tu dziewczyn powiekszala biust,wiec nie wiem czy znajdziesz kogos kto Ci pomoze w tej kwesti :( :neutral:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Następna strona