Tragedia osobista

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

KobietaPostNapisane przez roksana123 » 25 sie 2012, 09:12 Tragedia osobista

Witam wszystkich ,muszę wam o tym napisać bo fatalnie się z tym czuję ,otóż mój mąż dostał przysłowiowy wpierdziel na ulicy .Ktoś by zapytał od kogo ale po co ?odpowiedz jest prosta od pijanych i zaćpanych polaków !!!Przepraszam ale mieszkając w tym kraju coraz częściej nachodzi mnie myśl że wstyd się przyznać że i my jesteśmy polakami !!! :(

roksana123
Przyczajony

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 25 sie 2012, 09:58 Re: Tragedia osobista

ojtam ojtam: ja dostałem raz wpierdziel od trzeźwych panów z Pakistanu wracając z pracy i daleki jestem od generalizowania na tej małej próbce o całym narodzie
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Hunteros30 » 25 sie 2012, 10:24 Re: Tragedia osobista

Współczucia. Jeśli to sie stało pod kamerą uliczną Policja powinna być w stanie ich namierzyć. Swoją drogą to faktycznie kiepska wizytówka naszego narodu a pismaki tylko czekają na tego typu wydarzenia.
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputacja: 42
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Ivoneczka23 » 25 sie 2012, 11:18 Re: Tragedia osobista

współczuje i rozumiem twoje wzburzenie idzcie na policje tylko tyle moge doradzic
takie rzeczy niestety sie wszedzie zdarzaja i nie mamy na to wpływu

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputacja: 40
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez ona79 » 25 sie 2012, 11:48 Re: Tragedia osobista

Tragedia?Poprostu-zdarzenie.W Polsce,Cię napadną,okradną i jeszcze gorzej.Więc,dlaczego się dziwisz,że takie rzeczy zdarzają się tutaj z udziałem polaków.Przecież to ta sama chołota,element społeczny,kryminaliści,ćpuny :evil: -tylko zmienili szerokość geograficzną,wszystko przybyło z naszej kochanej ojczyzny. :oops:

ona79
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 25 sie 2012, 12:52 Re: Tragedia osobista

roksana123, Współczuję Wam, mam nadzieję ,że jakoś sie mąż wyliże,są momenty w życiu gdzie się człowiek czuje bezradny, bezsilny i beznadziejnie i do tego te pytanie dlaczego mnie to spotkało. Tytuł mówi o najgorszym , uff aż ulżyło, że to tylko pobicie a nie np zabójstwo. Wiesz , banada pijanych i naćpanych "POLACZKÓW" chyba obchodzi się łagodniej z rodakiem ,niż np banda pijanych i naćpanych anglików przeciwko polakowi . Ja mimo wszystko powiadomiłabym policję o całym zajściu , niech się nie czują bezkarnie. W Polsce ich dorwać nie można to moze tutaj się uda. Powodzenia , życzę zdrowia i siły dla męża i dla ciebie też , bo pewnie przykry widok oglądać cierpiącego mężczyzne...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 25 sie 2012, 16:17 Re: Tragedia osobista

Wspolczuje Wam bardzo,my Polacy to potrafimy byc "przyjazni" wobec siebie.... Nigy jeszcze nie uslyszalam by Polak za Polakiem na obczyznie stanal murem,zawsze jeden drugiemu musi kloy pod nogi rzucac przykre to jest,ale niestety prawdziwe.Nie podarujcie im tego niech gnojki dostana za swoje!
Dalijka
Rozeznany

Reputacja: 27
Pokojowy
-3

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 25 sie 2012, 17:48 Re: Tragedia osobista

Współczuję zdarzenia, szkoda chłopa.

Ale jakby dostał od Pakistańczyków, Murzynów lub Anglików to by była jakaś różnica?
Trafił akurat na Polaków. Równie dobrze mógł trafić na inna nację.
Nas, Polaków, jest tu dużo, więc i szanse na spotkanie spore.
A dranie są w każdej nacji, każdym narodzie.
Nie zmienia to faktu, ze większość z nas to super ludziska:-)

Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża.

ps. Oczywiście należy sprawę zgłosić na policję.
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

PostNapisane przez Guest » 25 sie 2012, 18:14 Re: Tragedia osobista

Zgloscie sprawe na policje w Angli jest tak, ze jesli oni nie zlapia sprawcow nalezy sie osobie poszkodowanej odszkodowanie od panstwa i polecam skontaktowac sie z pania Marzena Gwarda z artykulu na pierwszej stronie ona prowadzila moja sprawe po wypadku, a jesli jednak policja zlapie sprawcow to jeszcze lepiej zadna osoba juz na nich nie trafi.

Szybkiego powrotu do zdrowia dla meza.

Guest

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 29 sie 2012, 14:17 Re: Tragedia osobista

Wczoraj wieczorem moja znajoma wracajac z pracy zostala okradziona przez zgadnijcie kogo! naszych wspanialych rodakow,jadac autobusem rozmawiala przez tel.i ci widocznie uslyszeli ze Polka ,wysiedli tam gdzie ona,kawalek za nia szli nagle jeden ja wyminal,popchnal a drugi wyrwal torebke,miala w niej wszystko,paszport karty platnicze tel.Skur*** uciekli.Kolezanka mieszka na typowo ci..a dzielnicy i ze strony ci..a nigdy ja cos takiego nie spotkalo(nie to zebym ci..a bronila) Ponoc to byli jakies gnojki nie majacy wiecej niz 18 lat.
Nie tak dawno kolega z pracy mojego meza zostal w domu okradziony rowniez przez Polakow! typowych zuli,malo tego mieszkali oni na tej samej ulicy co i on czyli sasiedzi... W glowie sie nie miesci jacy potrafimy byc wobec siebie przychylni.
Wiem ze po gebie mozna dostac od kazdej nacji,ale zobaczcie jak inne nacje razem trzymaja... a Polacy? Jeden drugiemu jak by mogl to by noz w plecy wbil (male wyjatki na szczescie sie zdarzaja).
Dalijka
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Marosu » 30 sie 2012, 18:14 Re: Tragedia osobista

Dalijka, ale nie sami Polacy. Rozmawialam z Czechami, Slowakami i Rosjanami znajomymi i tak wychodzi, ze z nimi podobnie jest...

W autobusach prawie zawsze sa kamery teraz, wiec jesli zglosila to powinni tych gnojkow zlapac.
Wstyd mi za takich, naprawde.
Marosu
Raczkujący

Reputacja: 5
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Luk4sz » 30 sie 2012, 21:41 Re: Tragedia osobista

Wspolczucia dla meza i Ciebie. Mam nadzieje, ze sie szybko z tego wilize, ale na pewno pozostanie zadra na psychice. Mysle, ze i z tm sobie jakos poradzicie.
Niestety nie ma co sie niestety dziwic dlaczego sprawcami pobicia mogli byc Polacy. Jak wszyscy dobrze wiemy, wielu z naszych rodakow ucieklo z Polski przed wyrokami, badz tez wiezieniem. I niestety mamy taka 'smietanke' na obczyznie. Oczywiscie nie chce tutaj generalizowac, ale jestem przekonany, ze odsetek Polakow z wyrokami w UK jest duzo wyzszy niz w Polsce a na pewno duzo wiecej z nich jest tutaj na wolnosci!

Luk4sz
Raczkujący

Reputacja: 11
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez godziogodzio » 30 sie 2012, 22:34 Re: Tragedia osobista

Zgadzam sie powyzszym postem. Sam poznalem tutaj kilka osob o niejasnej przeszlosci. Mysle ze sporo ludzi ucieklo tutaj przed wyrokami sadowymi, a sporo jest tez wyrokowcow ktorzy byc moze szukaja nowych terenow do dzialan. Moze byc tak ze procentowo jest tu duzo wiecej Polakow ktorzy mieli konflikt z prawem.

Trzeba to brac pod uwage a nie od razu ujadac na polskim forum na Polakow i w kolko macieju " ojoj jay to Polacy niedobrzy a p kochani"

godziogodzio
Raczkujący

Reputacja: -9
Wyśmiewca

KobietaPostNapisane przez Dalijka » 31 sie 2012, 11:17 Re: Tragedia osobista

Ja nie ujadam tylko stwierdzam fakty :)
Dalijka
Rozeznany

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez godziogodzio » 31 sie 2012, 12:55 Re: Tragedia osobista

Wybiorczo stwierdzasz fakty, wiedziona sympatia do pewnej grupy narodowej:)

godziogodzio
Raczkujący

Reputacja: -9
Wyśmiewca

Następna strona