Zastrzal
Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.
Dzięki bardzo za wszystkie rady.2 dziś dzień moczylam synowi paluszka w mydlinach i ropa wyszła tylko jeszcze zostało opuchniecie i zaczerwienie jutro powtórzę mam nadzieje ze wygoi się do końca.musze zakupić ta maści irchinowa na następny raz jakby się powtórzylo....pozdrawiam wszystkich!
-

-
Czarna123
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 9
AdamBoltryk napisał(a):Hunteros - zastrzał, a wrastający paznokieć to 2 różne sprawy.
Pozdrawiam
PS. A co do tematu, to nie będę się powtarzał pisząc to co już przedpiścy napisali :)
wrastający paznokieć jest zastrzałem. Chyba wiem na co miałem zabieg i w jaki sposób się lekarz wypowiadał. Jeśli wiesz co to jest to podziel się wiedzą a nie krytykuj.
Współczuję dzieciaczkowi, to bardzo bolesne zarówno przy dotyku jak przy chodzeniu
-

-
Hunteros30
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 42
nie nerwuj sie Hunteros ty miałes poprostu inna odmiane twój to zanokcica która jest odmiana zastrzału i konczy sie chirurgiczna ingerencja...nie wklejam definicji bo straszne jest samo czytanie a moja wyobraznia wariuje jak szalona....
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 40
Jak zwał tak zwał.Najgorsze jest zostawić problem samemu sobie.wyrasta "dzikie mięso"i jest ogólnie nieprzyjemnie.heh.pozdrawiam
-

-
Hunteros30
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 42
Hunteros30 napisał(a):Jak zwał tak zwał.Najgorsze jest zostawić problem samemu sobie.wyrasta "dzikie mięso"i jest ogólnie nieprzyjemnie.heh.pozdrawiam
wiem, syn to przechodził w zeszłym roku
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 183

Ktoś pytał o maść ichtiolową, można ją kupić w polskim sklepie na przeciwko lidla , sklep nazywa się spiżarnia.
-

-
just28
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Hej, moja cora miała chyba za 4 mce jak miała zastrzal i byłam u lekarza dostałam masc Fucithalmic i następnego dnia wieczorem nie było śladu na paluszku, oczywiście w miedzy czasie jak palec namiekl od tej maści to wycisnelam ropke.
-

-
P880920
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 6
Powrót do RODZINA I DZIECKO