płatne za zwolnienie w ciąży
Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.
malaroksi napisał(a):Teraz wszystko co sie dzieje w naszym zyciu jest piękne obserujemy coś pięknego usmiech i radość dziecka. I nie wazne czy mieszka sie w zwykłym flacie czy w pięknym domu myslę że dziecko musi być upragnione chciane i kochane a wtedy cała rodzina jest szczęsliwa i piękny dom tworzy się sam....
POPIERAM TO JEST NAJLEPSZA RZECZ JAKA MOZE NAS SPOTKAC!!!!!!!!
[ Dodano: Sro Lip 16, 2008 21:30 ]Czasami powiem szczerze mam wszystkiego dosc jestem zmeczona i wogole ale wystarczy jeden promienny usmiech mojego malenstwa i swiat jes rozowy.Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie(bo nieszczesliwych chyba niema)Bycie mama to trudna rola teraz to wiem ale jaka wspaniala :-D
-

-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: -1
julka030308 napisał(a):Czasami powiem szczerze mam wszystkiego dosc jestem zmeczona
No tak , teraz juz wiemy jak bardzo musiały być zmęczone nasze mamy wychowując nas :razz: :mrgreen: :twisted:
Myślę , zę jezeli weźmiemy opieke i wychowywania dziecka jako cos naturalnego , pięknego i przyjęmnego i niezbłądzimy gdzieś po drodze to nasze pociechy wyrosną na dobrych wartościowych ludzi , no i zajmą się swoimi "staruszkami" będą brać ze sobą na wczasy :-D , jak nie to pozostaje nam ośrodek pogodnej starości :-| Pozdrawiam :mrgreen:
-

-
malaroksi
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 170

Powrót do RODZINA I DZIECKO