Ipad 2 tak czy nie.

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

KobietaPostNapisane przez Amhali » 15 kwi 2012, 23:05 Re: Ipad 2 tak czy nie.

Smiesza mnie stwierdzenia ze ktos ma Apple to zaraz wyznawca i padł ofiara marketingu a nie ma to sknera albo biedak ;) generalizowanie działa w 2 strony... I jest tak samo złe i w większości przypadków nietrafione.

Anyway tablet nie zastąpi nawet netbooka tak calkiem. Chyba ze tablet ma tylko do przeglądania stron i skypa czy innych komunikatorow służyć. Autor (aczkolwiek widzę ze archaiczny post;)) wspominał o muzyce - a do muzyki jeśli nie planuje się tylko z app stora kupować jednak komputer / netbooka z iTunes potrzebny.

Pozdrawiam

Amhali
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Paola90 » 15 kwi 2012, 23:14 Re: Ipad 2 tak czy nie.

Ja jestem zadowolona ale ....komputer to komputer
Paola90
Początkujący

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez erka » 3 cze 2012, 11:33 Re: Ipad 2 tak czy nie.

Paola90 napisał(a):Ja jestem zadowolona ale ....komputer to komputer

Tak dokladnie, choc sama nie kupilam ipada tylko macbooka wlasnie tego powodu. Ale w przyszlosci napewno bede musiala go miec, jesli jest sie w "kreatywnym" swiatku to bardzo podreczna i efektowna zabawka np w negocjacji z klientem, swietne aplikacje mozna wykonywac teraz w indesign i publikowac je jako "appsy". Chociazby portfolio, twoje mozliwosci, showreels etc... Mobilnosc i rozmiar robia swoje, ale wszystko zalezy od tego do czego potrzebujesz. Ja rowniez jestem fajnka i uzytkowniczka Apple, i w wcale nie zaluje ze zrezygnowalam z peceta, czy jakiegos innego fona na iphona. Mialam dosyc wirusow, zalaman systemu czy wolnego myslenia pomimo 4gb ramu, 3.2ghz procesoru i tak ledwo dawal rade na programy ktore potrzebuje. A to ze sa drozsze to inna sprawa, kup applecare i masz z glowy, cokolwiek sie zepsuje apple za darmo naprawi i tyle. Czy ktos to bierze za strate kasy to jego problem, chytry traci 2 razy :) Pozdrawiam

erka
Rozeznany

Reputacja: -7
Wyśmiewca

Poprzednia strona